A napokon da ubodes. Haha
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Kojeg?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ma braticu, ne radim nista sto je protiv pravila, jbga nocne radim smjene, nemam kad misliti na sebe kamoli na tipping, uletim bacim prognozu i izadjem. Nisam uradio nista protiv pravila cak i da sam prepisivao. Ali nema veze.
Nego kad me ubacujete u tim, vidim Edin je vodeci, dobro bi vam dosao kao dzoker sa klupe.
Samo malo, vidim izmjenu rezultata kod BosniaBoston danas u 12:40 kad ke Bedene vec dobio set????
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Afera Sarmelino v2
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nece se racunati Bedene jer je vec poceo, na brzaka sam tipovao jer sam zaboravio sinoc
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma racunaj ja ti vjerujem... samo ne znam sta ce rec ostali 
Nećemo reći ništa, dosadašnja organizacija nam je pokazala da možemo vjerovati korisniku BosniakBoston, bez sumnje u njegove časne namjere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bublik rutinski 3-0 skinut 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Znaci drugo kolo sam bio najbolji,isto kao Roger 
Nakon fenjera na RG evo me u top 10 
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Kakvo je ovo prepisivanje?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sto ste Goretzki oteli bodove igro covjek 3:0 Bublika 
Natjerali ga da izmjeni
Natjerali ga da izmjeni
Lagano poigravanje,das mu ideju prije podne i on nasjedne za sat
Max Allegri
- Pensioner26
- Kontakt:
Nisam uopšte sročio ovo 2.kolo 2.dio 
Pogledaj ovoga Madjarskog majmuna, ima 5-3 i servis za lagani 3-0 u setovima, i ispusi set na kraj 
⚽FK Garaže⚽
Ne znam otkud mi Švarci, gotivan mi je pa sam srcem tipovo, greška u startu i šteta bod/ova.
Korda zato vratio izgubljeno, još da nisam Tiafoe-u bez potrebe set dao bilo bi odlično kolo za sada. Rublev isto bezveze set zijanio...
Ispoštova Shapo sa 3-0, nikad lakša 4 boda.
Korda zato vratio izgubljeno, još da nisam Tiafoe-u bez potrebe set dao bilo bi odlično kolo za sada. Rublev isto bezveze set zijanio...
Ispoštova Shapo sa 3-0, nikad lakša 4 boda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.