Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Tristan10
Kontakt:

Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.

Post Postao/la Tristan10 » 26 mar 2018, 15:43

Skver je napisao/la:Valjda Robi zna sta Saric moze a sta ne moze.......Robi je malo veci level, vjerovatno Saric ne bi bio u konkurenciji kod Adzema ili npr. kod Osima JR.....ybg. u ovim medjunarodnim utakmicama ne moze savez pogurati spomenute domace trenere sa onim sto pojede janje.
Kakve veze ovo ima sa Osimom. Pogledaj iskljucivo postavu i igrace i budi malo kritican. Sad pogledaj i poredi sta smo imali sa Bazdarevicem. I kako se to razlikuje?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 mar 2018, 15:50

Tristan10 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Valjda Robi zna sta Saric moze a sta ne moze.......Robi je malo veci level, vjerovatno Saric ne bi bio u konkurenciji kod Adzema ili npr. kod Osima JR.....ybg. u ovim medjunarodnim utakmicama ne moze savez pogurati spomenute domace trenere sa onim sto pojede janje.
Kakve veze ovo ima sa Osimom. Pogledaj iskljucivo postavu i igrace i budi malo kritican. Sad pogledaj i poredi sta smo imali sa Bazdarevicem. I kako se to razlikuje?
Kako nema veze sa Osimom, ovdje mu nema ko nasteliti i pogurati ga, ne igramo protiv Leptara, Olimpika i ostalih slasticara...kakav Bazdarevic, isti qurac ista skola, Zeljina filozofija....qarina od trenera.
🔴⚫️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 mar 2018, 15:54

Zamolio bi sve koji negoduju u vezi Sarica da pogledaju prvo poluvrijeme protiv Bugarske ponovo. Ovog puta samo pratite igru Sarica.

Stvar je u tome, sto Saric nije nista slabije odigrao od ove druge dvojice na sredini i kao takav sigurno je ravnopravan sa ostalima za prvu postavu.

Zao mi je sto Svraka u svoje vrijeme nije dobio isto priliku, ali mi je drago vidjeti Sarica, pa makar karijeru svu odigrao u FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 26 mar 2018, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 mar 2018, 15:54

Skver je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Kako nema veze sa Osimom, ovdje mu nema ko nasteliti i pogurati ga, ne igramo protiv Leptara, Olimpika i ostalih slasticara...kakav Bazdarevic, isti qurac ista skola, Zeljina filozofija....qarina od trenera.
Pa niko ne spominje gospodina Osima u ovom kontekstu, pogledaj sastav sa Prosineckim i pogledaj sa Bazdarevicem. Ja objekitvno ne znam da li je uopste i bolji kod Prosineckog.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 mar 2018, 15:58

Tristan10 je napisao/la: Pa niko ne spominje gospodina Osima u ovom kontekstu, pogledaj sastav sa Prosineckim i pogledaj sa Bazdarevicem. Ja objekitvno ne znam da li je uopste i bolji kod Prosineckog.
Pa nema Robi tu sta puno menjati, covjek jednostavno skontao da treba menjati sistem, pomjerio igrace naprijed....to sad treba uigrat i treba se nadati boljem za razliku od Mesine bezmude koncepcije.....
🔴⚫️

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 mar 2018, 16:05

Skver je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la: Pa niko ne spominje gospodina Osima u ovom kontekstu, pogledaj sastav sa Prosineckim i pogledaj sa Bazdarevicem. Ja objekitvno ne znam da li je uopste i bolji kod Prosineckog.
Pa nema Robi tu sta puno menjati, covjek jednostavno skontao da treba menjati sistem, pomjerio igrace naprijed....to sad treba uigrat i treba se nadati boljem za razliku od Mesine bezmude koncepcije.....
On prijatelju veze sa vezom nema. Hoce stil igre da mi dominiramo, da imamo posjed lopte, a imas na sredini Sarica i Cimirota u Pjanica. Niti jedan od ta dva igraca mogu da zadrze loptu protiv prosjecnih reprezentacija. Da ne pricamo o tome da ne zna bekove pozvati kako treba.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 mar 2018, 16:08

Tristan10 je napisao/la: On prijatelju veze sa vezom nema. Hoce stil igre da mi dominiramo, da imamo posjed lopte, a imas na sredini Sarica i Cimirota u Pjanica. Niti jedan od ta dva igraca mogu da zadrze loptu protiv prosjecnih reprezentacija. Da ne pricamo o tome da ne zna bekove pozvati kako treba.
Nista onda, treba ga poslati u Jablanicu na edukaciju.
🔴⚫️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2018, 17:29

Sta li vidi u ovom Saricu, ali dobro, vidicemo kako ce to izgledati na terenu.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 26 mar 2018, 17:36

Kouyate i Keita ne igraju... :)
BHF

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 mar 2018, 17:40

Ne znam da li novinari sportsporta prate ali taj Keita nije najbolji igrac senegala iako je jedan od najboljih.

Sutra nek nam je Bog u pomoci. Bice to pravi ispit naseg stanja.
Jedino sto nas moze spasiti poraza je to sto je prijateljska utakmica. Senegal ima jednu od najbrzih ako ne i najbrzu selekciju na svijetu.
U napadu Mane zajedno sa Niangom i Sarrom...Ko prati italijansku ligu zna da je niang brz ko munja, a ni ova dvojica nisu nista sporiji. Sarr je tehnicki losiji i nisam ga mnogo utakmica gledao ali Mane znamo svi sta radi u liverpulu jos kad dodas tu balde diao koji je takodjer jednako brz, stvarno je ludnica. Sreca pa on ne igra.
U odbrani imaju Koulibaly-ja koji je meni jedan od najdrazih odbrambenih igraca u italiji i smatram da je takodjer jedan od najboljih odbrambenih igraca tamo i da ce prije ili kasnije zaigrati i za juventus.

Ima tu jos igraca koji su onako prosjecni ali nesto bolji od vecine nasih i dalje zato nek nam je Bog na pomoci. Sumnjam da ce oni kontre promasiti. Velika vecina igra u francuskoj prvoj ligi te engleskoj ligi i italijanskoj seriji A. Zato smatram da su sutra senegalci favoriti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2018, 17:42

1-1 sutra i svi zadovoljni.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 mar 2018, 17:51

Samo se bojim da ne bude nesto slicno kao Egipat
2 gola, kontra i smusenost odbrane..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 mar 2018, 17:59

JavierBosnia je napisao/la:Samo se bojim da ne bude nesto slicno kao Egipat
2 gola, kontra i smusenost odbrane..
tesko ce nasi puzevi moci bilo koga stici. morat ce se igrati strpljivo i pametno u odbrani, glumiti neku silu i odlaziti svi u napadu ce biti samoubistvo. Besic ako bude igrao bice na rubu crvenog iako je prijateljska.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 26 mar 2018, 18:05

Stvarno je fascinantno robijevo insistiranje na Šariću, ne znam šta vidi u njemu,al očigledno ima visoko mišljenje o njegovoj kvaliteti jer ponovno uvrštavanje u prvih 11 uz džeku,pjanića i kolašinca pokazuje da je momak postao "stožerni" igrač repke.Interesantno je da to za sada samo Robi vidi i ako ostane tsko,teško nama kad nam je Sara siguran član prve postave.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 mar 2018, 18:18

Nisam u toku bas, kako ste vi to zakljucili da ce Saric biti kljucan i uvijek u startnoj postavi?
Ko je vama rekao da je uopce ono prva ekipa i najjaca po Robertu? U prijateljskim utakmicama vrlo cesto selektori promijesaju karte i ubace 2 ili 3 igraca koji nisu starteri da bi kasnije kada budu napravili velik broj izmjena ne bi osjetio ogroman pad jer sve sto valja igralo u pocetku a kasnije izasli. Nisu svi susic da tako cine.
Npr Senegal, nas protivnik je koliko mi se cini odmarao u prosloj prijateljskoj neke od najjacih i cuvao ih za nas, pa ne znaci da ne racuna na njih.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 mar 2018, 18:25

Jel u sve 4 startao Saric?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 mar 2018, 18:51

bhsport je napisao/la:Jel u sve 4 startao Saric?
Koje 4 igrali smo 3?
Uostalom kako vam mjerilo moze biti utakmice igraca premijer lige? Pa tu i jeste on jedan od najboljih ocito cim je jedan od rijetkih koji je iz tog tima pozivan, sto ne znaci da ga smatra najboljim.
Za sutra ne znam koji je sastav i da li ce ga izvoditi od prve minute ali i sam je rekao da ce mijesati karte i da nece biti vjerovatno najjaci sastav a ko tu spada ja ne znam nisam selektor.

Mada uostalom kad podvucem crtu koga mi to imamo a da moze igrati tu poziciju? Jedino medunjanin. Pored medunjanina to igra i prcic ali on nije pozvan. Dakle niko drugi i ne moze igrati umjesto sarica od nasih igraca a tu poziciju ocito zeli imati selektor. U proslosti smo tu stavljali defanzivnog veznog pa znali igrati i sa 2 defanzivna vezna ali robertu za njegove zamisli u 4-3-3 formaciji je ocito dovoljno jedan, drugi bi bio centralni vezni a treci pjanic koji bi bio all-round igrac i imao neku slobodu i u defanzivi i ofanzivi koliko moze i zeli.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 mar 2018, 19:01

---- Kodro -- Dzeko -- Visca ----

----- Cimirot - Pjanic - Saric ------

- Kolasinac - Sunjic - Bicakcic - Vranjes -

------------------ Sehic ----------------------

Sutrasnja postava. Za upratiti relaciju Dzeke i Pjanica.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 mar 2018, 19:03

Sta fali sastavu, opet ce uci svjez neko na krilo umjesto kodre (Duljevic, Deni ili Zakaric) Ne znamo jel Duljevic 100% spreman

Isto svjez Besic i Medunjanin bi trebali uci, Medo je svakako za zadnjih 20ak minuta. Visca i Vranjes bi trebali odraditi 90 jer su odmarali citavu prvu.
Bicakcica ili Sunjica bi trebao mijenjati Memisevic. To je ta zamisao, jednostavno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.