Vidis nisi bio i opet komentarises.Zasto to radis i pravis se bitan ? Ni ja ne komentarisem nesto gdje nisam bio i ne pravim se vazan djeci od 15 godina na ovom forumu.Udine je palo 3-4 sala od huliganske ekipe a trans od simpatizera je pao kod jednog momka u torbi,ne znajuci da je simpatizerski.Opet se blamiras.Spominjes nesto sto veze s vezom nema.Jel ja komentarisem akcije rodjenih ? Ne jer me ne zanimaju,necu da omalovazavam ljude koji se trude u vasoj ekipi radi tebe koji si smor zivi.Zivis u zabludi i u vremenu titinih pionira.Tako nemoj ni ti komentarisati nesto sto ne znas i postuj takve stavove.Naravno opet velike oci,preuvelicavanje a nigdje objasnjenja kakvo Radakovo ? To si potpuno zaboravio sto si napisao.Hej moj pastrmka ja mislio ti iole ozbiljan a ti takav u stare dane,prevrtaner.Nema preskocenih gostovanja u zadnjih par godina nije odradjena samo utakmica u Zivinicama sto se grupe tice aktivno.Par momaka mimo organizacije bila al organizovano ne radi unutarnjih problema.Sve ostalo odradili od zabrane u Siroki,Gabelu 2x,Banja Luku itd itd nudili se svima,ne javljamo se policiji,ulazimo u grad.Bas me zanima kakvu ces sad glupost napisat i sta ces slagati.Opet cu te zamolit nemoj pisat informacije koje ne znas i nisi bio.Pozdrav.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato moj banalno je sa tobom pricati na tu temu jer vam je najveca akcija otimanje porodicnog transa bracnom paru iz udina i simpatizerima reprezentacije. Nemate akcije brato i daleko ste od 4 grupe koje sam naveo a ti zivi u ubjedjenju da ste porazili jedan kombi koji je sacekalo 70 ljudi. Nebi lehovi stali a pricao sam s momcima koji su bili. Kazu stali ali nismo mogli kad smo vidjeli da ih je 10 puta vise. Da ih je duplo bilo posutali bi se. Brato vi i fukare s tim da vi ne preskacete sva gostovanja. Samo ona gdje se mozete srest . Pusa