Izgleda se nalazi njegovo ime na listi kandidata, ali tesko da ce on dobiti posao. Prvo jer je izjavio da ce odmoriti malo od posla i da ce biti s porodicom. Ja se nadam da nece biti trener Cavsa, porodica i sin ga vise trebaju nego CavsiBIHfan je napisao/la:Mike Brown izgleda opet trener Cavsa.
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Prvo ime je velahavle, drugo je aferim i aminam da bude on, ali jako teskoSam Amico @SamAmicoFSO about 17 minutes ago
Cavs still putting together list of coaching candidates and as @FOXSportsOH reported first yesterday, Mike Brown on it. So is Phil Jackson.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma usmjeri aminanje na nesto produktivno
Phill su moze dici samo na OKlahomu
treba sacekat rasplet
mozda jos neki trener dobije cipelu
al prije da ce leđenda Cavsa se vratit
treba sacekat rasplet
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima imena cirkulisu, medju njima je i Mike, ali tesko da on dobije priliku. Vjerujem da ce se ispitati svi treneri bez posla, pocev od Phila i brace Van Gundy, preko asistenata koji bi htjeli ulogu HC, a na kraju Browna ako sve padne u vodu.Raul_64 je napisao/la:Ma usmjeri aminanje na nesto produktivno
treba sacekat rasplet
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovaj Jackson uvijek imao dominantne ekipe i sad kao on neki veliki trener. Pa i taj Brown koji se ismijava bi osvajao titule sa onim timovima. Normalno da nece doci u Cleveland da si rusi reputaciju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Jedini razlog zbog kojeg bi mogao Jackson otici u Cavse je taj sto je zeljan izazova. Covjek je osvojio titula i titula, a Cavsi imaju mlad tim i dosta salary capa i on bi mogao sastaviti ekipu koju zeli, sto bi mu mogao biti izazov da napravi nesto novo u karijeri. Takodjer se spominje da bi mogao biti zainteresovan za ulogu koju ima Pat Riley u Heatu, sto bi ga svakako prekrizilo s naseg spiska. Dosta nerealna opcija, a sto se Mikea tice, on bi bio nama najbolji kao asistent, da bude za defanzivu zaduzen, a onda da nadjemo nekog za ofanzivu. To bi bilo idealno.Greivis je napisao/la:Ovaj Jackson uvijek imao dominantne ekipe i sad kao on neki veliki trener. Pa i taj Brown koji se ismijava bi osvajao titule sa onim timovima. Normalno da nece doci u Cleveland da si rusi reputaciju.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kazem ti, nema sanse da dodje. Taj moze jedino otici u Oklahomu ili Miami, ne bi li uzeo jos koji prsten. Eventualno u Lakerse, ukoliko ovi dovedu kakve superstarove.adriano_leite je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg bi mogao Jackson otici u Cavse je taj sto je zeljan izazova. Covjek je osvojio titula i titula, a Cavsi imaju mlad tim i dosta salary capa i on bi mogao sastaviti ekipu koju zeli, sto bi mu mogao biti izazov da napravi nesto novo u karijeri. Takodjer se spominje da bi mogao biti zainteresovan za ulogu koju ima Pat Riley u Heatu, sto bi ga svakako prekrizilo s naseg spiska. Dosta nerealna opcija, a sto se Mikea tice, on bi bio nama najbolji kao asistent, da bude za defanzivu zaduzen, a onda da nadjemo nekog za ofanzivu. To bi bilo idealno.Greivis je napisao/la:Ovaj Jackson uvijek imao dominantne ekipe i sad kao on neki veliki trener. Pa i taj Brown koji se ismijava bi osvajao titule sa onim timovima. Normalno da nece doci u Cleveland da si rusi reputaciju.
Mike Brown je legenda, ipak cu Cavsi bili najjaci dok ih je on vodio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Izgleda da Scott nije dobro tankirao. Očekujem da dogodine zamjene mjesta sa Bobcatsima.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da ce zamijeniti mjesto sa Bobcatsima, samo ti cekaj i docekat ceswork je napisao/la:Izgleda da Scott nije dobro tankirao. Očekujem da dogodine zamjene mjesta sa Bobcatsima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nakon poraza Sarajeva od Sirokog, kenjave igre Barce protiv Bayerna, odlicna vijest da mi zacini ovih par dana: Cavaliers set to hire Mike Brown as coach
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Mike Brown
A spominjao se Phil

A spominjao se Phil
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
adriano_leite je napisao/la:Nakon poraza Sarajeva od Sirokog, kenjave igre Barce protiv Bayerna, odlicna vijest da mi zacini ovih par dana: Cavaliers set to hire Mike Brown as coach.
Jest se nasao ko ce se javit.Sportfanatik je napisao/la:Mike Brown![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A spominjao se Phil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta za Cavse, ovo je po meni jako jako lose. Bojim se da ovaj klaun ne upropasti ponovo talentiranu ekipu Cavsa kao prosli put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sad je i definitivno jasno da se LeBron 2014e nece vratiti u Cleveland,pa ko bi zelio s tim klocem ponovo da saradjujeSportfanatik je napisao/la:Mike Brown![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A spominjao se Phil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sljedeća ekipa Kyriea je?Možda se pridruži LeBronu kad se Wade raspadne 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Na twitteru James govori da bi Cavsi trebali angazovati Browna, da je Brown neposteno dobio otkaz u Lakersima itd. Izgleda da je M. Malone bio covjek kojeg James nije zelio u Cavsima, a tada je bio asistent, bio je i sada na uzem spisku za trenera Cavsa, ali je jos uvijek u GSW. Neko je cak i napisao kao ukoliko Cavsi zele Jamesa, nek ne uzimaju M. Malonea kao trenera.L-Train je napisao/la:sad je i definitivno jasno da se LeBron 2014e nece vratiti u Cleveland,pa ko bi zelio s tim klocem ponovo da saradjujeSportfanatik je napisao/la:Mike Brown![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A spominjao se Phil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@lumani, taj GM kojeg toliko hvalim, rekao je da zeli da identitet ekipe bude jaka odbrana, a svakako je Brown odlican sto se tice odbrane. Problem mu je napad, a po svemu sudeci, planira se angazovati neki kvalitetan ofanzivni koordinator. Ipak od onog realnog na trzistu trenera, sigurno je Brown najbolji, jer imena poput Van Gundya, Phila itd. ne zele biti dio mlade ekipe Cavsa, nego zele u contendera, iako izgleda Phil uopste ne zeli da trenira, nego da bude GM ili konsultant, zbog zdravlja. Helem kako god okrenes, vidjecemo kako ce se to odvijati. Ovaj potez bi mogao biti pokazatelj da se zeli PO i da ce se agresivno ici u trejdove i free agency u predsezoni, sto me svakako raduje. Kako god, skeptican sam po pitanju Browna, ali ima on i dobrih strana, a to je odbrana, a mi nismo uopste igrali odbranu u ovom procesu rebuildinga. Jedva cekam iducu sezonu da vidim kako ce to sve izgledati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pitanje je hoce li James uopste ostati u Heatu, jer treba obnoviti ugovore njima, a sumnjam da ce ponovo pristati na smanjene ugovore njih trojicaLBJ MVP je napisao/la:Sljedeća ekipa Kyriea je?Možda se pridruži LeBronu kad se Wade raspadne
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
nisam to procitao,no dobro svakako je jasno da ce LeBron imate respekta prema bivsem treneru koji ga je vodio kroz citavu karijeru u Clevelandu,ali misljenja sam da za LeBrona nije bas najbolja opcija ponovna saradnja sa Brownom,no vidjecemo kako ce se situaciju dalje nastaviti razvijati 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- adriano_leite
- Kontakt:
Problem Browna je sto on ne zeli da se namece. Takodjer mu je problem da uspostavi autoritet zbog toga, pogotovo zvijezdama lige. Recimo da Jamesa nikada nije mogao natjerati da radi na post igri, a u Miamiu je itekako napredovao sto se tice toga, kao i mnogih drugih stvari. Naravno to ima veze i sa sazrijevanjem Jamesa, ali i prisustva nekoga kao sto je Pat Riley.L-Train je napisao/la:nisam to procitao,no dobro svakako je jasno da ce LeBron imate respekta prema bivsem treneru koji ga je vodio kroz citavu karijeru u Clevelandu,ali misljenja sam da za LeBrona nije bas najbolja opcija ponovna saradnja sa Brownom,no vidjecemo kako ce se situaciju dalje nastaviti razvijati
Sto se tice Cavsa, to je mlada ekipa, bez zvijezde kakva je James bio, tako da ce njima mnogo lakse moci nametnuti autoritet i natjerati ih da daju svoj maksimum, jer je i takav karakter ekipe u konacnici. Draftovani su i dovodjeni igraci jakih karaktera i veliki borci. Posustali su u trecoj sezoni rebuildinga i otisao im je voljeni trener i prvi trener u profi karijeri. Mislim da je i to otpustanje Scotta bio pokazatelj igracima da niko nije veci od ekipe, te da ma koliko oni voljeli svog trenera, on ce otici jer su oni igrali nonsalantno.
Svakako da Cavse ocekuje zanimljiv period, sto zbog trejdova, sto zbog drafta, pa tako i zbog slobodnih igraca i "trenerske postave".
Treba napomenuti da je otpusten i kondicioni trener kao i doktor, vjerovatno zbog silnih povreda i produzavanja povreda igracima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Sutra ce biti i oficijelno da Mike Brown preuzima Cavse, tacnije zakazana je presica, te ce se vjerovatno tada predstaviti Mike kao novi trener. Izgleda je dogovoren ugovor na 5 godina, 20 miliona dolara. Misljenje navijaca je podijeljeno, a vecina novinara misli da je to pun pogodak za Cavse, te da je Mike jedini od slobodnih trenera koji zapravo zeli biti u Clevelandu i koji brine o navijacima i ljudima u Clevelandu, jer je i sam iz Columbusa (Ohio).
Sto vise mislim o tome, pokusavam da nadjem neko zrno utjehe, da ce Kyrie, Waiters, Zeller i Tristan, izrasti u dobre defanzivce, jer je Mike napravio dobre defanzivce od Jamesa, Delontea, Andya i ostalih. Kada je bio u Cavsima, bili smo u vrhu sto se tice defanzive, a to je zahvaljujuci njemu.
Burna predsezona, gore duplo od prethodne 3 sezone, jer ovo je izgleda od krucijalne vaznosti da sklopimo tim za playoff.
GO CAVS GO! Nek nam je dragi Allah na pomoci, kao i Mikeu da dragi Allah podari pameti i da usadi u njega osjecaj za ofanzivu i ofanzivni sistem.
Sto vise mislim o tome, pokusavam da nadjem neko zrno utjehe, da ce Kyrie, Waiters, Zeller i Tristan, izrasti u dobre defanzivce, jer je Mike napravio dobre defanzivce od Jamesa, Delontea, Andya i ostalih. Kada je bio u Cavsima, bili smo u vrhu sto se tice defanzive, a to je zahvaljujuci njemu.
Burna predsezona, gore duplo od prethodne 3 sezone, jer ovo je izgleda od krucijalne vaznosti da sklopimo tim za playoff.
GO CAVS GO! Nek nam je dragi Allah na pomoci, kao i Mikeu da dragi Allah podari pameti i da usadi u njega osjecaj za ofanzivu i ofanzivni sistem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.