Vi ste zadnji koji imaju pravo na rijec. Navijaci Slobode su pokrili troskove utakmice. Dovoljno. Stranacka masinerija PDA je prisustvom na utakmicama dala Slogi cak 0 KM. A da je morala nesto dati ne bi ni dosla. Tacnije da nije racuna jednog covjeka (koji falsifikuje visinu plata i vara drzavu) Sloga bi za 7 dana igrala trecu kantonalnu.siminhanprvi je napisao/la:Ne ! Rekli su bice plata, nece biti plata ! Bice plata, nece biti plata....hahahah ...Ma moze i na zajam dok nam ne puste platu...hahahatuzlak1987 je napisao/la:Bula je otisla razocarana. Rekli joj biti ce i vecera.fukara87 je napisao/la:Gdje safatese i ovu bulu hhahahaha vjerna navijacica
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
-
- Kontakt:
Hahaha, pa sve malverzacije i prevare su u, i oko slobode !!!! Pa zar si od obadva oka corav, zar ne vidia da igraci odlaze i dolaze kao na autobuskoj stanici..Da vam tuzbe sijevaju sa svih strana...i Ti pises kako Azmir vara..nevidis ti dalje od nosa....I ono malo sto je dobro vi otjerate, sad vam nevalja ni Ivetic....Nalic..trebali uopste nabrajati....Ljudski sljam ste vi fukare !
Sloga Simin Han = Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E nek si ti kelja mjerna jedinica tuzlakatuzlak1987 je napisao/la:Pa sta ocekivati od ovih sto im je SH simpatican. Poluprva generacija Tuzlaka koja ne zna cijeniti prave vrijednosti i ne zna nista o historiji grada. Oni znaju grad od 2010. pa do danas. Uz par politicara kakav je sloboda72 koji ce za zivota promjeniti jos 3 partije i nekolicinom polupismenih degenerika Tuzlaka.
Vole osjecaj lazne moci, kiteci se tudjim parama znajuci da mogu provocirati ostale dok traje. Gdje svjesno gutaju Asmirove slatke male lazi i tolerisu njegove manipulacije.
Nama sto se cistimo od takvih i odgovara, steta samo sto ce kada se ovo ugasi opet da se vrate ili odu u hibernaciju. Do tada neka vjeruju da je nekakav patriota dosao da pomogne Bosni

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Ja sam vojnik ove države, zalažem se za sve što će biti bolje za državu. Stojim ma na raspolaganju. Nisam ja neko ko će praviti smicalice i dizati hampe, već sam za sve ono što može donijeti korist".
Za bolje sutra dobri covjece 

Ma niste vi normalni nijedni ni drugi. 

De malo poradi gore na njima, malo im objasni to oko mahala, odstampaj im makar vodic kroz vrijeme (vremeplovstaragarda je napisao/la: E nek si ti kelja mjerna jedinica tuzlaka...

🔴⚫️
- BosanacGorstak
- Kontakt:

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Pozdravi mi tita crknutog. :*crvenocrnitz je napisao/la:Nije ovo kelja humor nego veze nemas, nisi maknuo s pamecu jos od 92, ako si tad i bio rodjen, keljaVolimTz je napisao/la:Divno je imati smisla za humor u situaciji u kojoj se nalazite.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Skver je napisao/la:De malo poradi gore na njima, malo im objasni to oko mahala, odstampaj im makar vodic kroz vrijeme (vremeplovstaragarda je napisao/la: E nek si ti kelja mjerna jedinica tuzlaka...
), makar malo da im bude jasnije da je mnogo prije Alje, brace i seke bio neki bolji, bogatiji i sadrzajniji zivot......da je Tuzla city bio najsportskiji grad u drzavi od 22 miliona...stavi ih u dzakuzi gore u svlacionici (mogu stat svi navijaci Simin hana u njeg) i objasni im kako da se brze asimiliraju u gradjane, da moraju znat elementarne stvari o gradu u kojem zive...znam da ti nece biti lako, **** je kad izgubis zavicaj a ne znas se ponasat u novom.....

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znam da nije najrelevantniji izvor informacija, ali bilo bi lijepo da pojedini navijaci TCa procitaju i upoznaju se sa gradom u kojem zive:
https://bs.wikipedia.org/wiki/Tuzla
https://bs.wikipedia.org/wiki/Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
pa gledaj price
hepek!

hepek!
Može. Jedan dio historije koji krijete ("vi" - jer eto ja sam jucer dosao), a koji je po meni nepravedno zapostavljen. Da se podsjetimo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Muhamed ... eva_legija
Muhamedaga danas ima ulicu u Kalesiji a nema u rodnoj Tuzli.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Muhamed ... eva_legija
Muhamedaga danas ima ulicu u Kalesiji a nema u rodnoj Tuzli.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 19 sep 2019, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:

nisi ni ti tacan drug al iskreno.

zapitaj se ko je nasljednik te domobranske ss ideje

vjerovatno otud i toliki hejt, jebga prema pobjednicima iz onog rata...

-
- Kontakt:
previse toksicna tema, trajna odjava
jebte lik trola ss.om

jebte lik trola ss.om

Ma nije valjdaVolimTz je napisao/la: Muhamedaga danas ima ulicu u Kalesiji a nema u rodnoj Tuzli.

Strasno.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 19 sep 2019, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vidimo se u novom životu <333Sariel1987 je napisao/la:previse toksicna tema, trajna odjava
jebte lik trola ss.om![]()
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
niki problem

Ovaj ozbiljan ili zajebancija?
Muhamed Hadžiefendić - Vojska: Hrvatsko domobranstvo, Waffen SS
Muhamed Hadžiefendić - Vojska: Hrvatsko domobranstvo, Waffen SS

Jedan grad, jedna ljubav!
Pa kako ne razumijete da je bitno samo sto se on Muhamed zove, a nema veze kakva su mu djela 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
hocu, hvala, hocu li i alju crknutog ili?VolimTz je napisao/la:Pozdravi mi tita crknutog. :*crvenocrnitz je napisao/la:Nije ovo kelja humor nego veze nemas, nisi maknuo s pamecu jos od 92, ako si tad i bio rodjen, keljaVolimTz je napisao/la:Divno je imati smisla za humor u situaciji u kojoj se nalazite.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.