FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo @Muki 15
Samo nastavi tako
Samo nastavi tako
ManijakNeMozeBitSvak je napisao/la: ↑22 jul 2021, 18:13Ja stvarno ne znam sta ljudi vide u Zecu, to sto je dao 2 gola protiv Slavije dizu ga u nebesa. Djeca nasa se ne mogu opustiti kad igraju sa njima, boje se kako ce sta ce. Moraju njemu dodavati itd... Covjek nece da trci, ne trudi se, to znaju svi koji su gledali medjusobnu utakmicu na pomocnom sedmicu prije Borca. Treba dati djeci priliku.

Pa sigurno. Na kraju krajeva on ima ugovor sa Zeljom, ali je veoma neozbiljno (sta drugo ocekivati od ovih) da se niko nije izjavio oko njega. Jesam li ja mozda promasio, ili je iko od novinara pitao Ivkovica dobro sta je sa Stilicem?
Znacio bi extremno puno ovoj mladoj ekipi i opcenito mladim igracima u klubu. Ali sta je tu je. Jedini je od "veterana" kojeg bi ostavio. Ovo ostalo ne mora ni igrati sto se mene tice. Jos bolje. Ne smije sebi Ivkovic ponovo dopustiti da mu sa klupe ulaze Kosoric i Bekric. Ono je bio autogol. Ali hajd lahko je biti general poslije bitke ili sto bi legenda foruma @prolab rekao "strucnjak".
@igrajlopte 🐦
Pitali su ga nakon utakmice sa Leotarom ili Famosom nisam siguran. Tad je on rekao da Uprava vodi razgovore sa njim.
Eto te izjave."To je slučaj o kojem morate popričati s nekim iz uprave, oni nešto razgovaraju sa njim i oni vam jedino mogu reći o tom problemu"
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stilic je do sad trebao biti prioritet kako riješiti problem i da ga vec imamo na raspolaganju. Ovo sto glupani u klubu rade samo je na štetu kluba nista drugo. Jedan takav igrač nam treba u timu cim bi dobili skroz drugu dimenziju
-
- Kontakt:
obecao mu Alibaba sa svojim hajducima med i mlijeko, pa kad je covjek vidio da nema ni meda ni mlijeka batalio pricu.
sad kao neko drugi treba da muze kravu i vrca med i rjesava problem. a debil je, jer je krava presusila a kosnica prazna.
kakav li ti majstore doktorat imas
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
100% je to razlog, inace on je iz Spanije pa su mu obećavali kao Hervasu. Dobre informacije imas..Vidi se da ste maštoviti streberi uvek bili!.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 20:31obecao mu Alibaba sa svojim hajducima med i mlijeko, pa kad je covjek vidio da nema ni meda ni mlijeka batalio pricu.
sad kao neko drugi treba da muze kravu i vrca med i rjesava problem. a debil je, jer je krava presusila a kosnica prazna.
Kakvo je ovo stanje terena

Podhitno uradit ono kao i Čelik,ove fleke su zauhvatile cijeli teren

Podhitno uradit ono kao i Čelik,ove fleke su zauhvatile cijeli teren
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
jok eto zamjerio Belmi sto mu je uvalila Bajicev dres,prolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 20:37100% je to razlog, inace on je iz Spanije pa su mu obećavali kao Hervasu. Dobre informacije imas..Vidi se da ste maštoviti streberi uvek bili!.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 20:31obecao mu Alibaba sa svojim hajducima med i mlijeko, pa kad je covjek vidio da nema ni meda ni mlijeka batalio pricu.
Branka Bajica.
VIII-3

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Lazes.ManijakNeMozeBitSvak je napisao/la: ↑22 jul 2021, 18:13Ja stvarno ne znam sta ljudi vide u Zecu, to sto je dao 2 gola protiv Slavije dizu ga u nebesa. Djeca nasa se ne mogu opustiti kad igraju sa njima, boje se kako ce sta ce. Moraju njemu dodavati itd... Covjek nece da trci, ne trudi se, to znaju svi koji su gledali medjusobnu utakmicu na pomocnom sedmicu prije Borca. Treba dati djeci priliku.
Obecali mu svaki dan kavijar da jede, i zajebali ga.. Ccc jesu pokvareniza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:20jok eto zamjerio Belmi sto mu je uvalila Bajicev dres,prolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 20:37100% je to razlog, inace on je iz Spanije pa su mu obećavali kao Hervasu. Dobre informacije imas..Vidi se da ste maštoviti streberi uvek bili!.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 20:31
obecao mu Alibaba sa svojim hajducima med i mlijeko, pa kad je covjek vidio da nema ni meda ni mlijeka batalio pricu.
Branka Bajica.
VIII-3
![]()
Ne kontam moderaciju koji je razlog pa tipove poput prolaba odmah ne ukinu.
Stariji sam čovjek pa ne znam kako stvari hodaju. Da li neko ima zaradu ako na forumu ima što više objava. Ako je slučajno to u pitanju onda mi je jasno zašto su potrebni ovakvi likovi, oni nešto napišu, mi se iznerviramo pa repliciramo a objave idu li idu.
Ako nije to onda ...
Stariji sam čovjek pa ne znam kako stvari hodaju. Da li neko ima zaradu ako na forumu ima što više objava. Ako je slučajno to u pitanju onda mi je jasno zašto su potrebni ovakvi likovi, oni nešto napišu, mi se iznerviramo pa repliciramo a objave idu li idu.
Ako nije to onda ...
To je toValter je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:29Ne kontam moderaciju koji je razlog pa tipove poput prolaba odmah ne ukinu.
Ako nije to onda ...

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ni ja ne kontam tipove poput tebe? Pa nije ti ovo babo ostavio da čitaš samo sta se tebi svidja. Prije svega trebas da imas razumijevanja da se nalaziš na forumu, a ako ti se ne svidja onda nije to za tebe. A ovo pozivanje na ukidanje, prije bih rekao da si neki balo iz osnovne škole streber nego ozbiljna starija osoba. I da, sta te to tačno iznerviralo plaho me zanima?Valter je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:29Ne kontam moderaciju koji je razlog pa tipove poput prolaba odmah ne ukinu.
Ako nije to onda ...
Kako izgleda Grbavica
sad treba malo se zadati da I Jug uradimo
kazu da se dosta kvalitetnih ljudi prijavilo za skupstinu I da bi moglo biti dobro.Malo nacelnika ,gradonacelnicu I ostale pritisnuti da se uradi ,to je svima u interesu .

Jes vala da se uradi jug bilo bi pervezija
Bojim se da borac nije bio pravo mjerilo nakon ovih 4:0. Nasi momci su se borili I igrali srcem mislim da smo svi zadovoljni, ali pravi test ce bit u Tuzli. Kako God zavrsilo treba momcima dati podrsku.