Koji bolesnik, zbunjola faca sto se sad brane i uzvracaju, nigdje onog veselja i hrabrosti kao pred polazak.. valja sad poginuti u nekoj ukrajinskoj vukojebini e moj glupane.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo da sultan pripremi 10-tak TB2, može se iz fotelje ratovati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- f0rest1946
- Kontakt:
Trebalo bi zatrpat ovu rusku stranicu komentarima, neću da me neko povezuje s ubicama djece i civila
Walk on
Opet ukrainci sami sebe ubijaju, lutke, snimci iz 2018 i sta sve ne...
ljudi fkt žive u paralelnom svijetu
Tvrdi da civili nisu meta ruskog napada. Ako se pita ruskog ambasadora u UN-u, civili skoro normalno žive.
Znaci isti uslovi pregovora od strane Rusije, plus Krim. Cini mi se nisu njega tražili dok su redali vojsku na granici. Ne znam bas da su u situaciji da to zahtjevaju. Mozda i Ukrajina popusti jer je psihopata poceo po civilima kao sto i prijeti nuklearkama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Steta sto nije twitter, oni su prilicno azurni sa dezinformacijama i brzo banuju takve aktere
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo pod hitno na sve naslovnice bh. medija, da se Mile ubije od muke.Unofficialpage je napisao/la: ↑28 feb 2022, 17:53Šta je Rusi?
"Avaz" saznaje: BiH glavni inicijator rezolucije UN-a kojom se osuđuje ruska agresija na Ukrajinu
Joj cime se vi zamarate.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jadni ljud.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa ima nas barem stotinjak na forumu

Red je da se nesto uradi. Onaj post o tvrdnjama da se Rusi zele istrijebiti na genetskom nivou bi trebao biti laka meta za review
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidim na klix forumu da se Biserka baš zadala po Twitteru, hajd, makar neka neko nešto radi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja cu sa 17 na prvu liniju, ko dajdža mi. Da hoće do jeseni inšala

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 28 feb 2022, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.