Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2022/2023
City se moze zahvaliti onoj rupetini na golu Dortmunda, inace ga nebi zabili do sutra.
Morat ce Englezi jos par miljardi uloziti u marketing i reklamu najvece fake lige svih vremena.
Morat ce Englezi jos par miljardi uloziti u marketing i reklamu najvece fake lige svih vremena.
- Madagaskar
Ma od njihove klempe nema nista ,necemo se lagati

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- akisarajevo92
- Kontakt:
da je Dinamo postigao ovakav pogodak bilo bi samo receno tihim tonom "gol, Dinamo je preokrenuo"
Don't believe the hype.
Pa i jest loše reagovao Meyer,ono bi neki malo bolji golman bez problema skinuo.City je večeras imao dosta sreće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja bih Leipzig otpisao za prolazak, iako su tek dvije utakmice prošle
De nam onu računicu za Brauta, koliko je koštao na kraju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jbo drkicu na Haalanda, kakva genijalnost majstora Cancela. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nešto si mi se bio ušutio.
Sad kad su dobili na guzove odmah su šampioni vasione.
Pa bukvalno im je bio ubjedljivo najbolji igrač posljednje dvije nokaut faze.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Loša igra već pisao, ćelavi rotirao Mahrez i Grealish nula bodova. I da su zijanili prvi bi bili, Borusija neće Sevilju 2 put uzet.
Nego de ti meni reci zar nije doktor Borusije rekao da Haland ne može igrati svaka 3 dana

A nije propustio utakmice od početka sezone sve ritam srijeda - vikend, moj Sarma
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobar je Leipzig, trebali bi bez problema dobiti Celtic obje utakmice. Škotske ekipe su na nivou Plzena.
Remember, remember the 5th of November.
Jest kad gledas slow motion. Pogledaj snimak iz normalnog toka tekme. To je bila bomba kroz usi svakog golmana.
4-IN-A-ROW
Dobro za njega ali zna kakav mu je bio bolnički karton ako ga nastavi forsirati može biti pogubno.bodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:08Loša igra već pisao, ćelavi rotirao Mahrez i Grealish nula bodova. I da su zijanili prvi bi bili, Borusija neće Sevilju 2 put uzet.
Nego de ti meni reci zar nije doktor Borusije rekao da Haland ne može igrati svaka 3 dana![]()
![]()
![]()
A nije propustio utakmice od početka sezone sve ritam srijeda - vikend, moj Sarma
-
- Kontakt:
Sad zapravo, ne znam koliko će izdržati tim ritmom bez ozljede. Iako u Dortmundu svi imaju takvih problema. Vjerojatno će mu dobro doći odmor kad bude SP.bodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:08Loša igra već pisao, ćelavi rotirao Mahrez i Grealish nula bodova. I da su zijanili prvi bi bili, Borusija neće Sevilju 2 put uzet.
Nego de ti meni reci zar nije doktor Borusije rekao da Haland ne može igrati svaka 3 dana![]()
![]()
![]()
Ma kakvi, Leipzigu je domet yebavat Real do 80. minute i ništa više
A jes Jube los.
Vlahovic galebina.
Vlahovic galebina.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
To je do Borusije buraz, kod njih je svake sezone komplet ekipa po bolnici. Očigledno nešto ne štima, ovamo za sada ne pokazuje nikakve znakove fizičke slabosti, naprotiv, lik je jak i spreman ko konj. Još će odmarati kad većina evropskih igrača bude mrcvarila po katarskim pustinjama...Saurman je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:11Dobro za njega ali zna kakav mu je bio bolnički karton ako ga nastavi forsirati može biti pogubno.bodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:08Loša igra već pisao, ćelavi rotirao Mahrez i Grealish nula bodova. I da su zijanili prvi bi bili, Borusija neće Sevilju 2 put uzet.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.