Zbog?Emir_ZENICA je napisao/la:Moram i ovdje napisati ...
Razocarao sam se u sajt
Forum
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Forum
You'll never walk alone.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Je li problem da pomjerite vrijeme na forumu za sat unapred 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
profil-postavke i pomjeri ga sam sebi...Megamon je napisao/la:Je li problem da pomjerite vrijeme na forumu za sat unapred
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Begonja
i sta sad,da ja objavim tvoju poruku ovde pa da svi vide tvoje nadasve kulturno i psiholosko razmisljanje...msm da si prevazisao platona,aristotela i ostale one grke tamo...
i sta sad,da ja objavim tvoju poruku ovde pa da svi vide tvoje nadasve kulturno i psiholosko razmisljanje...msm da si prevazisao platona,aristotela i ostale one grke tamo...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Nail for Real
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 1&start=60
Ne znam zbog cega su mi obrisani postovi ako i drugi spamaju
. A i vidim na temi o repki Spanije su takodjer obrisani...dok drugima ne...
Ne znam zbog cega su mi obrisani postovi ako i drugi spamaju

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Inače se ne volim pravdati, al' ako misliš da su samo tebi obrisani postovi, onda ja s tobom nemam više o čemu razgovarati. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako je ovo tvoj odgovor onda nema smisla vise da se zalim.Monolog je napisao/la:Inače se ne volim pravdati, al' ako misliš da su samo tebi obrisani postovi, onda ja s tobom nemam više o čemu razgovarati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa uš'o si sa premisom da su samo tebi izbrisani postovi. To, naravno, nije tačno. Btw, onakvo pitanje nije zaslužilo nikakav odgovor, da se razumijemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
i meni je obrisan post na ovoj temi,čisto da se zna
- Barca u srcu
- Kontakt:
Sukob našeg Sejada Salihovića i Marvina Comppera na treningu Hoffenheima nije loše uticao na ekipu, čak štoviše imao je pozitivan učinak.
Samo da imate u vidu da je ovo neispravno, znači treba da stoji ili samo čak, ili samo štaviše.
Samo da imate u vidu da je ovo neispravno, znači treba da stoji ili samo čak, ili samo štaviše.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/oslablje ... azen/54469
Želio bih ukazati na veliki broj gramatičkih (pravopisnih) grešaka u navedenom članku. Nadam se da ćete to ispraviti.
Želio bih ukazati na veliki broj gramatičkih (pravopisnih) grešaka u navedenom članku. Nadam se da ćete to ispraviti.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Titova-Juga
- Kontakt:
DA LI CE NEKO NAPOKON REAGIRATI NA PRIJAVLJENI UPIS pod temom :
"Zasto Olimpik dobija stadion a Velez ne".
Debil se registrovao pod mojim imenom i prezimenom i jos prijeti !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:DA LI CE NEKO NAPOKON REAGIRATI NA PRIJAVLJENI UPIS pod temom :
kako ti zna ime i prezime?
- Titova-Juga
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:DA LI CE NEKO NAPOKON REAGIRATI NA PRIJAVLJENI UPIS pod temom :
Sigurno me zna negdje iz grada, u Mostaru oboje zivimo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:DA LI CE NEKO NAPOKON REAGIRATI NA PRIJAVLJENI UPIS pod temom :
Sigurno me zna negdje iz grada, u Mostaru oboje zivimo.
izgleda da je ta tema obrisana
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zamolio bih da se obrati pažnja na forumaša po nicku @Saurman jer nakon svake utakmice i poraza(ili u toku utakmice kada gubi ) jačih klubova lige petice jedini cilj mu je da provocira fanove poraženog kluba.I time izaziva mnoge rasprave.
You'll never walk alone.
Ma šta kažeš a jel zbilja..VolimLiverpool je napisao/la:Zamolio bih da se obrati pažnja na forumaša po nicku @Saurman jer nakon svake utakmice i poraza(ili u toku utakmice kada gubi ) jačih klubova lige petice jedini cilj mu je da provocira fanove poraženog kluba.I time izaziva mnoge rasprave.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam mu dosad od njegova 1324 posta prijavio 1200 pa opet ništaVolimLiverpool je napisao/la:Zamolio bih da se obrati pažnja na forumaša po nicku @Saurman jer nakon svake utakmice i poraza(ili u toku utakmice kada gubi ) jačih klubova lige petice jedini cilj mu je da provocira fanove poraženog kluba.I time izaziva mnoge rasprave.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Joj,ne mogu da vjerujem kako ne shvatate da ovdje ispadate samo tužibabe koje se jade,admin i ostali moderatori odlično vide situaciju na forumu. 

Hajde lazare,hajde Lazare..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.