Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rosicky
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Rosicky » 19 okt 2023, 08:46

Zbog situacije u Hrvatskoj rep. Špikić bi možda već bio pozvan da je zdrav

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 19 okt 2023, 08:55

Rosicky je napisao/la:
19 okt 2023, 08:46
Zbog situacije u Hrvatskoj rep. Špikić bi možda već bio pozvan da je zdrav
nadam se da mozemo njega dovesti, krila su nam prioritet broj 1, gledam Hasic odlicno igra i ovaj u Zrinjski Mario Cuze nije los.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2023, 09:58

Savo je sjajan politicar. Analiza i poznavanje svoje ekipe a I ekipe protivnika nula. Svako njegovo otkrice svjeze krvi je diktiran od Vice i menadzera po politici ko vise plati igra.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 10:05

samoposmatram je napisao/la:
19 okt 2023, 09:58
Savo je sjajan politicar. Analiza i poznavanje svoje ekipe a I ekipe protivnika nula. Svako njegovo otkrice svjeze krvi je diktiran od Vice i menadzera po politici ko vise plati igra.
al bas polticar, samo da cekam da kaze "Oformicemo komisiju koja ce imenovati tijelo da se imenuje tim strucnjaka da vidimo sta cemo za baraz" :rol:
=\_1921_/=

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2023, 10:17

Nek vam je metiljavi meho bio bolji :rol:
naprijed rejal

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 10:20

Sveti je napisao/la:
19 okt 2023, 10:17
Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege :rol:
=\_1921_/=

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2023, 10:37

invincible1921 je napisao/la:
19 okt 2023, 10:20
Sveti je napisao/la:
Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege :rol:
Ovome kodro nabio kompleks.

Nabijem na qurac svakog ko saradjuje sa Vicom.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2023, 10:42

Sveti je napisao/la:
Pregledaj moje postove na temi Meho Kodro.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 10:48

19 okt 2023, 10:37
Sveti je napisao/la:
Ovome kodro nabio kompleks.

Nabijem na qurac svakog ko saradjuje sa Vicom.
Slazem se :bih:
=\_1921_/=

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2023, 10:53

Sveti je napisao/la:
Meni nije bila sega, meni ga je bilo zao. Sa onim sad puppy izrazom lica bi ga na ranu previo.

A onda smo skontali da osim sto je los selektor da je i demagog i lazov, tako da je savo upgrade u svakom smislu u odnosu na njega
naprijed rejal

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 okt 2023, 12:13

Po čemu je to Meho ispao lažov :beba:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 okt 2023, 12:27

19 okt 2023, 09:58
Boris Tadic

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2023, 12:36

CAGarfia je napisao/la:
19 okt 2023, 12:13
Po tome sto se izvlaci na to da mu se neko petljao u poso i da je dobio otkaz jer to nije dozvolio, bez da navede konkretno ko se to Petljo u poso i koji se igrac konkretno gurao.
naprijed rejal

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 okt 2023, 12:56

CAGarfia je napisao/la:
Ni po čemu.
Meho kaže da je otpušten bez obrazloženja, kaže da je potpisao tipski ugovor koji su potpisali selektori prije njega.
Rečeno mu je da izvještaj nije prihvaćen i da je bivši, i to od strane nekog nižeg činovnika.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. Nepozivanje nekih igrača možda jeste razlog, ali Meho to nije izjavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 okt 2023, 13:02

Horoz je napisao/la:
19 okt 2023, 12:56
CAGarfia je napisao/la:
Ni po čemu.
Meho kaže da je otpušten bez obrazloženja, kaže da je potpisao tipski ugovor koji su potpisali selektori prije njega.
Rečeno mu je da izvještaj nije prihvaćen i da je bivši, i to od strane nekog nižeg činovnika.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
Nisam bio 100% fokusiran kad sam gledao onaj interview sa Mrkonjom, ali sam siguran da je rekao da su mu predlagali koga da stavi na spisak najčešće preko telefonskih poziva. Nigdje nije rekao da mu je neko pravio spisak i slično kako se ovdje nekad tumači.

Slažem se da se dosta toga izmišlja, te će se opet izmišljati ako im Savo ne bude išao na ruku. Ne bi bio prvi put, nego treći.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 okt 2023, 13:02

Horoz je napisao/la:
CAGarfia je napisao/la:
Ni po čemu.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. Nepozivanje nekih igrača možda jeste razlog, ali Meho to nije izjavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
kako bolan ne spominje, eto sam kaze za N1 da je imao pritiske oko spiska i da misli da mu je to presudilo.
Kada je vec spomenuo, shuknuli su mu, morao je ici do kraja i reci konkretno ko i sta...
ovako nista, corak..

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 okt 2023, 13:05

CAGarfia je napisao/la:
19 okt 2023, 13:02
Horoz je napisao/la:
CAGarfia je napisao/la:
Ni po čemu.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
Nisam bio 100% fokusiran kad sam gledao onaj interview sa Mrkonjom, ali sam siguran da je rekao da su mu predlagali koga da stavi na spisak najčešće preko telefonskih poziva. Nigdje nije rekao da mu je neko pravio spisak i slično kako se ovdje nekad tumači.

Slažem se da se dosta toga izmišlja, te će se opet izmišljati ako im Savo ne bude išao na ruku. Ne bi bio prvi put, nego treći.
Naravno da nije rekao, Meho je ozbiljan čovjek i neće izmišljati. Kao što neće prozivati imenom svakog babu i menadžera, koji je nekako dobio njegov broj. Šta god mislili o Mehi, on je profesionalac odgojen u nekom drugiom svijetu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 okt 2023, 13:37

babino je napisao/la:
19 okt 2023, 13:02
kako bolan ne spominje, eto sam kaze za N1 da je imao pritiske oko spiska i da misli da mu je to presudilo.
Kada je vec spomenuo, shuknuli su mu, morao je ici do kraja i reci konkretno ko i sta...
ovako nista, corak..
Kako će prozivati ljude koji ga zovu telefonom, koji nisu zvaničnici saveza? Likove koji su nekako dobili njegov broj telefona.
Šta treba da kaže - zvao me Mujo Mujić iz Zavidovića :roll: To nikad niko neće reći.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 13:47

Ja sam neko ko je 101% protiv cetnickog saveza i ove bruke koja nam se desava...gase nam rep pred ocima

Medjutim ako cemo pricat o Mehi pricajmo kako jes i fokuisrajmo se na prave stvari

Ono sto stoji je

-Ispali su pakasi
-Vjerujem u vecinu stvari sto je iznio jer to su i moji razlozi za borbu protiv saveza

Medjutim takodjer isto stoji...

-Da je meho nikakav trener i nema potrebe da se sad pricaju bajke sta bi i kako bi...kad svi znamo da ne bi doslovno nista uradio sor je uostalom i pokazao, isto tako mislim da ni savo nista nije bolji
-Ono sto posebno stoji je da je meho ovo sve znao prije nego je dosao i da ga nisu nogirali sutio bi...jbg hvala mu sto je digo glas, al nemoj sad da pravimo heroja od njega
=\_1921_/=

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 okt 2023, 13:49

19 okt 2023, 13:47
Ja sam neko ko je 101% protiv cetnickog saveza i ove bruke koja nam se desava...gase nam rep pred ocima

Medjutim ako cemo pricat o Mehi pricajmo kako jes i fokuisrajmo se na prave stvari

Ono sto stoji je

-Ispali su pakasi
-Vjerujem u vecinu stvari sto je iznio jer to su i moji razlozi za borbu protiv saveza

Medjutim takodjer isto stoji...

-Da je meho nikakav trener i nema potrebe da se sad pricaju bajke sta bi i kako bi...kad svi znamo da ne bi doslovno nista uradio sor je uostalom i pokazao, isto tako mislim da ni savo nista nije bolji
-Ono sto posebno stoji je da je meho ovo sve znao prije nego je dosao i da ga nisu nogirali sutio bi...jbg hvala mu sto je digo glas, al nemoj sad da pravimo heroja od njega
:tokralju: :salut: :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.