Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Zbog situacije u Hrvatskoj rep. Špikić bi možda već bio pozvan da je zdrav
-
samoposmatram
- Kontakt:
Savo je sjajan politicar. Analiza i poznavanje svoje ekipe a I ekipe protivnika nula. Svako njegovo otkrice svjeze krvi je diktiran od Vice i menadzera po politici ko vise plati igra.
- invincible1921
- Kontakt:
al bas polticar, samo da cekam da kaze "Oformicemo komisiju koja ce imenovati tijelo da se imenuje tim strucnjaka da vidimo sta cemo za baraz"samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 09:58Savo je sjajan politicar. Analiza i poznavanje svoje ekipe a I ekipe protivnika nula. Svako njegovo otkrice svjeze krvi je diktiran od Vice i menadzera po politici ko vise plati igra.
=\_1921_/=
Nek vam je metiljavi meho bio bolji 
naprijed rejal
- invincible1921
- Kontakt:
Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege
=\_1921_/=
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovome kodro nabio kompleks.invincible1921 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:20Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege![]()
Nabijem na qurac svakog ko saradjuje sa Vicom.
-
samoposmatram
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem sesamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:37Ovome kodro nabio kompleks.invincible1921 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:20Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege![]()
Nabijem na qurac svakog ko saradjuje sa Vicom.
=\_1921_/=
Meni nije bila sega, meni ga je bilo zao. Sa onim sad puppy izrazom lica bi ga na ranu previo.invincible1921 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:20Ako ces iskreno meni je meho djelovo ko da nema pojma gdje se nalazi ....kad rece komplikuje se situacija umro sam od sege![]()
A onda smo skontali da osim sto je los selektor da je i demagog i lazov, tako da je savo upgrade u svakom smislu u odnosu na njega
naprijed rejal
Po čemu je to Meho ispao lažov 
-
Hansestadt
- Kontakt:
Boris Tadicsamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 09:58Savo je sjajan politicar. Analiza i poznavanje svoje ekipe a I ekipe protivnika nula. Svako njegovo otkrice svjeze krvi je diktiran od Vice i menadzera po politici ko vise plati igra.
Po tome sto se izvlaci na to da mu se neko petljao u poso i da je dobio otkaz jer to nije dozvolio, bez da navede konkretno ko se to Petljo u poso i koji se igrac konkretno gurao.
naprijed rejal
Ni po čemu.
Meho kaže da je otpušten bez obrazloženja, kaže da je potpisao tipski ugovor koji su potpisali selektori prije njega.
Rečeno mu je da izvještaj nije prihvaćen i da je bivši, i to od strane nekog nižeg činovnika.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. Nepozivanje nekih igrača možda jeste razlog, ali Meho to nije izjavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nisam bio 100% fokusiran kad sam gledao onaj interview sa Mrkonjom, ali sam siguran da je rekao da su mu predlagali koga da stavi na spisak najčešće preko telefonskih poziva. Nigdje nije rekao da mu je neko pravio spisak i slično kako se ovdje nekad tumači.Horoz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:56Ni po čemu.
Meho kaže da je otpušten bez obrazloženja, kaže da je potpisao tipski ugovor koji su potpisali selektori prije njega.
Rečeno mu je da izvještaj nije prihvaćen i da je bivši, i to od strane nekog nižeg činovnika.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
Slažem se da se dosta toga izmišlja, te će se opet izmišljati ako im Savo ne bude išao na ruku. Ne bi bio prvi put, nego treći.
kako bolan ne spominje, eto sam kaze za N1 da je imao pritiske oko spiska i da misli da mu je to presudilo.Horoz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:56Ni po čemu.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. Nepozivanje nekih igrača možda jeste razlog, ali Meho to nije izjavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
Kada je vec spomenuo, shuknuli su mu, morao je ici do kraja i reci konkretno ko i sta...
ovako nista, corak..
Naravno da nije rekao, Meho je ozbiljan čovjek i neće izmišljati. Kao što neće prozivati imenom svakog babu i menadžera, koji je nekako dobio njegov broj. Šta god mislili o Mehi, on je profesionalac odgojen u nekom drugiom svijetu.CAGarfia je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:02Nisam bio 100% fokusiran kad sam gledao onaj interview sa Mrkonjom, ali sam siguran da je rekao da su mu predlagali koga da stavi na spisak najčešće preko telefonskih poziva. Nigdje nije rekao da mu je neko pravio spisak i slično kako se ovdje nekad tumači.Horoz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:56Ni po čemu.
Nigdje ne spominje da je neko vršio ptitiske, da mu se neko petljao u posao i da se on tome suprostavio. To se izmišlja kako kome odgovara. Kao što su Vico i ekipa izmislili priču o Vahi, da im je on nešto obećao, da bi zamaskirali neopravdano i neobrazloženo otpuštanje (kao Peteva) i krivicu svalili na Vahu.
Slažem se da se dosta toga izmišlja, te će se opet izmišljati ako im Savo ne bude išao na ruku. Ne bi bio prvi put, nego treći.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kako će prozivati ljude koji ga zovu telefonom, koji nisu zvaničnici saveza? Likove koji su nekako dobili njegov broj telefona.
Šta treba da kaže - zvao me Mujo Mujić iz Zavidovića
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam neko ko je 101% protiv cetnickog saveza i ove bruke koja nam se desava...gase nam rep pred ocima
Medjutim ako cemo pricat o Mehi pricajmo kako jes i fokuisrajmo se na prave stvari
Ono sto stoji je
-Ispali su pakasi
-Vjerujem u vecinu stvari sto je iznio jer to su i moji razlozi za borbu protiv saveza
Medjutim takodjer isto stoji...
-Da je meho nikakav trener i nema potrebe da se sad pricaju bajke sta bi i kako bi...kad svi znamo da ne bi doslovno nista uradio sor je uostalom i pokazao, isto tako mislim da ni savo nista nije bolji
-Ono sto posebno stoji je da je meho ovo sve znao prije nego je dosao i da ga nisu nogirali sutio bi...jbg hvala mu sto je digo glas, al nemoj sad da pravimo heroja od njega
Medjutim ako cemo pricat o Mehi pricajmo kako jes i fokuisrajmo se na prave stvari
Ono sto stoji je
-Ispali su pakasi
-Vjerujem u vecinu stvari sto je iznio jer to su i moji razlozi za borbu protiv saveza
-Da je meho nikakav trener i nema potrebe da se sad pricaju bajke sta bi i kako bi...kad svi znamo da ne bi doslovno nista uradio sor je uostalom i pokazao, isto tako mislim da ni savo nista nije bolji
-Ono sto posebno stoji je da je meho ovo sve znao prije nego je dosao i da ga nisu nogirali sutio bi...jbg hvala mu sto je digo glas, al nemoj sad da pravimo heroja od njega
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:47Ja sam neko ko je 101% protiv cetnickog saveza i ove bruke koja nam se desava...gase nam rep pred ocima
Ono sto stoji je
-Ispali su pakasi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.