Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ma slazem se, sve ove ekipe nisu ni blizu kvalitete PL. Tosk me iznenadio momacki.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Quartararo
- Kontakt:
Koje prvi
TŽV

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yeeeaaaaa
Ovaj Tošk svake godine od sampionskih ambicija do gašenja..sve u istoj sezoni. 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Para nikad dosta

Bice to pravi derbi. Ako jos mi uspijemo do devetog kola zadrzati korak i biti u top 3

Jesu bile Fukare u tomislavu? Izbaci mi vamo neki komentar od nekog tuzlaka kao fazon svi komentarisete kad sloboda izgubi a niko nije iso na tekmu
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Sad "lagano" rijesiti Celik,pa idemo dalje.
-
- Kontakt:
Al bice onako kako Bati19 kaze
Zna cojk sve i ukratko nam sve objasni
Zna cojk sve i ukratko nam sve objasni

CELIKA nije niko rijesioev vec 15 utakmica nikako a kamoli lagano.
Necemo izgubit ove swzone ni jednu tekmu, niko nas nece pobjedit
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam na sta konkretno mislis sta objasnim o cemuBosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 sep 2025, 18:35Al bice onako kako Bati19 kaze
Zna cojk sve i ukratko nam sve objasni![]()
-
- Kontakt:
Sto nas covjek izbaksuzira

- BatistutA19
- Kontakt:
Da prokomentarisem danas nekog kratko neke cemo opsirnije i uz sarajevski derbi gledat .
Danas mi je ocekivano Travnik i Tuzla dvije pobjede .
Jedinstvo nisam ocekivo ali oni toplo hladno turbulencije ali imaju solidnu ekipu mada mislim opet da nece moci bit u vrhu.
U Konjicu nesto ne stima neko ce rec trener ali nije do trenera sve mada je Dario los trener i izgleda oni su slabi .Tosk.me pozitivno iznenadio dobrim igrama,nisam ih gledo ali igraju dobro i nije slucajnost dobit i Tuzlu i Igman u gostima ali sta vredi sve ako ne srede stadion i trebali bi pocet sredjivat stadion malo grad malo opcina malo kanton malo savez malo sta kroz Uefu nesto poput Gabele napravit tribinu dobru i travnjak i sve se moze kad se hoce.
Gledo sam drugo poluvreme Slobodu ko sto sam reko troma spora ekipa Tomislav ih ubio preko bokova i gdje sad Brzi sto ne igra sta sam vam prico prevara od igraca vise ce bit povredjen a sve ce naplatit i tuzit klub ali to kad kazes mrzis Slobodu ili ljubomoran na Brzog ili zvijezde Saida ili Komazeca i jos nekih to su igraci za rekreacije a za 1 ligu nisu.Treba trcat za 5 bilmeza koji samo setaju po terenu ali to je problem za tuzlake.
Sutra ocekujem Gosk da ce dobit Brastvo i krenut ka vrhu,Brastvo mi je slabo.
Sto se tice Celika i Stupcanice ocekujem dobru utakmicu po meni kvalitet podjednak i sve tri znaka su moguca i Celik ima i prednost kroz ambijent ali to moze i odsjec noge igracima a Stupcanici prednost dajem sto ce doci opusteno ako izgube nece im niko zamjerit nista a mogu puno dobit uz lijep ambijent ,dobar teren uz svoju publiku nocni termim itekako problema mogu napravit nam ali eto vidjet cemo.
Danas mi je ocekivano Travnik i Tuzla dvije pobjede .
Jedinstvo nisam ocekivo ali oni toplo hladno turbulencije ali imaju solidnu ekipu mada mislim opet da nece moci bit u vrhu.
U Konjicu nesto ne stima neko ce rec trener ali nije do trenera sve mada je Dario los trener i izgleda oni su slabi .Tosk.me pozitivno iznenadio dobrim igrama,nisam ih gledo ali igraju dobro i nije slucajnost dobit i Tuzlu i Igman u gostima ali sta vredi sve ako ne srede stadion i trebali bi pocet sredjivat stadion malo grad malo opcina malo kanton malo savez malo sta kroz Uefu nesto poput Gabele napravit tribinu dobru i travnjak i sve se moze kad se hoce.
Gledo sam drugo poluvreme Slobodu ko sto sam reko troma spora ekipa Tomislav ih ubio preko bokova i gdje sad Brzi sto ne igra sta sam vam prico prevara od igraca vise ce bit povredjen a sve ce naplatit i tuzit klub ali to kad kazes mrzis Slobodu ili ljubomoran na Brzog ili zvijezde Saida ili Komazeca i jos nekih to su igraci za rekreacije a za 1 ligu nisu.Treba trcat za 5 bilmeza koji samo setaju po terenu ali to je problem za tuzlake.
Sutra ocekujem Gosk da ce dobit Brastvo i krenut ka vrhu,Brastvo mi je slabo.
Sto se tice Celika i Stupcanice ocekujem dobru utakmicu po meni kvalitet podjednak i sve tri znaka su moguca i Celik ima i prednost kroz ambijent ali to moze i odsjec noge igracima a Stupcanici prednost dajem sto ce doci opusteno ako izgube nece im niko zamjerit nista a mogu puno dobit uz lijep ambijent ,dobar teren uz svoju publiku nocni termim itekako problema mogu napravit nam ali eto vidjet cemo.
- Quartararo
- Kontakt:
Bati nemoj bruda. Nikog nije briga. 

Ne smijes to pitat, provociras bezveze, zenicki provokatoru.
Kako nisu bili orilo se do Posusja, ko ne skace Tuzlak nije hej hej hej.
Ponosni smogovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.