Mensur je bolji od Avdije, je li sada bolje? Ne smiješ napisati ništa odmah jajavci puni energije napadaju.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Kakav vas nalet testosterona puca. Napišite normalnu rečenicu,
Mensur je bolji od Avdije, je li sada bolje? Ne smiješ napisati ništa odmah jajavci puni energije napadaju.
Vidjelo se u Tuzli da je spreman, bezbroj puta je sprintao u napad i vracao se bez prblema.
On je zrtva kriminala koji se desava u reprezentaciji.
On je zrtva kriminala koji se desava u reprezentaciji.
Očekujem da u parlamentu prođe prijedlog oko promjene imena države BiH u Germania Sportagentur.
Principatus je napisao/la:Avdija se spetljao...
Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Tu je on sa Avdijom u 5 grama, Pape je sinoc Stavio Avdiju jer je imao vise utakmica ove sezone i to je to.
Tu je on sa Avdijom u 5 grama, Pape je sinoc Stavio Avdiju jer je imao vise utakmica ove sezone i to je to.
- Principatus
- Kontakt:
Saberi se.dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imas druge informacije?Principatus je napisao/la:Saberi se.dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Momak nije igrao u klubu zbog neke povrede, nisam siguran šta je tačno bilo u pitanju, čuj "Trener ne računa na njega" a postavio ga kao zamjenika kapitena
Kakav god i bez noge bolje bi odigrao od Avdije, nemam ništa protiv momka, al' jednostavno nije za reprezentacije a pogotovu ne za prve postave pored Mujdže...
Kakav god i bez noge bolje bi odigrao od Avdije, nemam ništa protiv momka, al' jednostavno nije za reprezentacije a pogotovu ne za prve postave pored Mujdže...
Hajde ne sramoti se vise,mene bi bilo sramota.dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Cuj nizerazredni Freiburg.
A sto ne mogu ovih.....
Napisao si da je Freiburg nizerazredan. Ne treba te ni shvatati ozbiljno višedinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
- Goalgetter
- Kontakt:
dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Mujdza nedaj se 
Sad ni Mujdza vise nije siguran u prvih 11

Sigurni su samo Avdija i Tino-Kloc.Ajax je napisao/la:Sad ni Mujdza vise nije siguran u prvih 11![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
TMmanija2012
- Kontakt:
E cuj nizerazredni FreiburgGoalgetter je napisao/la:dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Tu je on sa Avdijom u 5 grama, Pape je sinoc Stavio Avdiju jer je imao vise utakmica ove sezone i to je to.![]()
Nek je Hajduk vala viserazredni klubdinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Otkud ti Dino u Frajburgu? Koju poziciju igraš? Javi se da te probijemodinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Otkud ti Dino u Frajburgu? Koju poziciju igraš? Javi se da te probijemodinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
dinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Ajoj budale...
Ja u Mujdza imamo jedno zajednicko a to je da ove sezone nismo odigrali ni jedne sekunde ni u bundesligi niti u pokalu.bagrcavi je napisao/la:Otkud ti Dino u Frajburgu? Koju poziciju igraš? Javi se da te probijemodinoze je napisao/la:Dajte ba ljudi Avdija je **** ali mujdza je ista kurcina kao i ona, oe godine mi trener u nizerazrednom Freiburgu nije ukazao povjerenje niti jedne sekunde, jos mu prije sezone rekao da nece cesto racunati na njega.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter i 15 gostiju.