FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Po ovim postovima reko bi covjek da u Ceceniju idemo,a proso sam punoi vecih gostovanja od BH na marakani itd.! Sjecam se Tuzle poslije rata kad su nas gadjali blokovima i razbijali nam glave jedva zivu glavu izvukli a nije im se moglo prici,al je opet grmilo kamenje kamenje letih sa svih stara ici cemo kuci razbijenih glava:) A ti flekovci ko da samo vi imate flekovce,sve je mala maca za ovu nasu specijalnu kako oni tek lome! Uglavnom dolazimo na Tusanj i naravno zar vam moram reci ima da odjekuje nasa pjesma Tuzlom!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bujrum. A to odjekivanje, sumnjam da ce se cuti dalje od stadiona. Nema vas 50.000.anonimus je napisao/la:Po ovim postovima reko bi covjek da u Ceceniju idemo,a proso sam punoi vecih gostovanja od BH na marakani itd.! Sjecam se Tuzle poslije rata kad su nas gadjali blokovima i razbijali nam glave jedva zivu glavu izvukli a nije im se moglo prici,al je opet grmilo kamenje kamenje letih sa svih stara ici cemo kuci razbijenih glava:) A ti flekovci ko da samo vi imate flekovce,sve je mala maca za ovu nasu specijalnu kako oni tek lome! Uglavnom dolazimo na Tusanj i naravno zar vam moram reci ima da odjekuje nasa pjesma Tuzlom!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da nebude kamenjanja ko prosli put onako hinjski kamenjem i ciglama!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonimus je napisao/la:Po ovim postovima reko bi covjek da u Ceceniju idemo,a proso sam punoi vecih gostovanja od BH na marakani itd.! Sjecam se Tuzle poslije rata kad su nas gadjali blokovima i razbijali nam glave jedva zivu glavu izvukli a nije im se moglo prici,al je opet grmilo kamenje kamenje letih sa svih stara ici cemo kuci razbijenih glava:) A ti flekovci ko da samo vi imate flekovce,sve je mala maca za ovu nasu specijalnu kako oni tek lome! Uglavnom dolazimo na Tusanj i naravno zar vam moram reci ima da odjekuje nasa pjesma Tuzlom!
JELI NISI ZASLUZIO DA DOBIJES BLOK U GLAVU DE MI RECI,BAS TE 1997G?
Halo za vas proslavljanje gola prvog od Smjecanina iz indirektnog udarca(kojeg je zrnjic poklonio, pa nakon toga dao crveni katon Mesicu i ako je on bio fauliran a vas igrac se valjao
Ja na Kosevo kada sam isao dobio sam saku od policajca koji me kritikovao sto stojim na stolici jer navodno na tome se sjedi.On izgleda nije znao da ja nisam simpatizer sa kospicama u saci, a dok vi mozete slaviti gol bacanjem stolica na nasu atletsku stazu.
Sad ti reci da ja nisam upravu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Fazon je sto nasi drotovi ne biju nego ti ruku amputira kad te udari! Sto se tice blokova nije valjda da tako rijesavate stvari,trebali ste se zaletiti da se pobijemo,mi od tuce ne bjezimo a ne kamena sa ramena! I prosli put je nas momak primio kamen u glavu jesmo li i tad sa livade trgali travu? Eto Ultrasi su vam zapalili bus,i napadali vas da vidim jesu li oni bombu zasluzili i ocete li je baciti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonimus je napisao/la:Fazon je sto nasi drotovi ne biju nego ti ruku amputira kad te udari! Sto se tice blokova nije valjda da tako rijesavate stvari,trebali ste se zaletiti da se pobijemo,mi od tuce ne bjezimo a ne kamena sa ramena! I prosli put je nas momak primio kamen u glavu jesmo li i tad sa livade trgali travu?
care te iste godine 1997 koju ti spominjes ], ja cu ti samo reci da sam svojim ocima gledao kako 4 policajca sutaju naseg covjeka invalida kome je proteza spala sa noge.Udarali su ga sve dok se nisu nasi zaletili, a u pomoc toj cetvorici obicnih prasinara dosla je specijalna policija koja je cak pustila i pse na nas.Znaci sve mi je jasno sto se tice drotova i u tuzli nisu nista bolji.Za razliku od svih gradova u tuzla je jedini grad gdje gostujuci navijaci su unapredjeni u odnosu na nas vjeruj mi u to
U ostalom beze pisemo o oveme, mene su te stvari prosle sto se tice nekog kamenovanja i slicnih napada.,.... nije meni vise onih 18g kada sam uzivao u tome
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
To je neka razlika kad ti neko kamenom glavu razbije i bjezi al toga svugdje ima valjda nemaju muda dovoljno osim za gadjanje! Sto se tice policije mislim da niko ne obezbjedi bolje tekmu od ovih nasih gostujucim navijacima se nemoze prici nikako!Uglavnom nece vam biti dosadno mozda i nesto naucite sto se navijanja tice jer ste nam cesto i krali pjesme:)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonimus je napisao/la:To je neka razlika kad ti neko kamenom glavu razbije i bjezi al toga svugdje ima valjda nemaju muda dovoljno osim za gadjanje! Sto se tice policije mislim da niko ne obezbjedi bolje tekmu od ovih nasih gostujucim navijacima se nemoze prici nikako!Uglavnom nece vam biti dosadno mozda i nesto naucite sto se navijanja tice jer ste nam cesto i krali pjesme:)
iskreno receno poslije rata pjevalo se ko je sta stigo ne odnosi se to samo na nas...danas mi imamo veliki izbor nasih pjesama i neznam koja od tih je vasa.Melodije pjesama danas svih grupa sa balkana su izgleda kopirane
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
navijac..ne rise vise ovdje....ni ti ni dosada ni pjesme....imas temu svog udbaskog kluba pa tamo se fali do zore...anonimus je napisao/la:To je neka razlika kad ti neko kamenom glavu razbije i bjezi al toga svugdje ima valjda nemaju muda dovoljno osim za gadjanje! Sto se tice policije mislim da niko ne obezbjedi bolje tekmu od ovih nasih gostujucim navijacima se nemoze prici nikako!Uglavnom nece vam biti dosadno mozda i nesto naucite sto se navijanja tice jer ste nam cesto i krali pjesme:)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Anonimus haj razguli sa nase teme,samo dodjes provociras,i ja kad odem na temu FK SARAJEVO,nisam nikad provocirao,i zato suti Bgti,o lafo ti ces doci na stadion,haj suti matereti
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne lozi se po forumimaharry_90 je napisao/la:Anonimus haj razguli sa nase teme,samo dodjes provociras,i ja kad odem na temu FK SARAJEVO,nisam nikad provocirao,i zato suti Bgti,o lafo ti ces doci na stadion,haj suti matereti
Neg mrzim pisati neke stvari sto se tice tribine, zato cu se vratiti na ovu utkamicu i pozeliti mnogo srece nasim igracima i da zabiljeze prvu pobjedu u nastavku sezone i naravno da sve to prodje fer i sportski kako na tribinama tako i na terenu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Naravno da cu doci nece mi biti ni prvi ni posljednji put,tebi je valjda cudo kad navijac ode na gostovanje hahaha! A za ovog drugog sto spominje udbaski klub itd. recu cu ti samo pogledaj rezultate mog kluba i svog kluba,pogledaj navijce svog kluba i mog kluba mozda ti neke stvari budu jasnije! Nikoga nisam ovdije vrijedjao vec se malo sa ovim momkom prisjetio nekih stvari! Sto se tice tog dogadjaja tacno je da smo lomili stolice a neki su ih lomili jer smo time stitili glave! A sto se tice vasih huligana volio bi da vi tako nesto kod nas pokusate u centru grada ili oko stadiona!harry_90 je napisao/la:Anonimus haj razguli sa nase teme,samo dodjes provociras,i ja kad odem na temu FK SARAJEVO,nisam nikad provocirao,i zato suti Bgti,o lafo ti ces doci na stadion,haj suti matereti
navijac..ne rise vise ovdje....ni ti ni dosada ni pjesme....imas temu svog udbaskog kluba pa tamo se fali do zore...[/quote]
sto se tebe tice bolje bi ti bilo malo da pogledas svoju grupu prije i sad, krali ste nam pjesme,uzasno ste navijali itd. pa bolje to da mijenjate nego da ovdje nekog napusavas;) ovo shvati kao savjet dobronamjeran nista vise
sto se tebe tice bolje bi ti bilo malo da pogledas svoju grupu prije i sad, krali ste nam pjesme,uzasno ste navijali itd. pa bolje to da mijenjate nego da ovdje nekog napusavas;) ovo shvati kao savjet dobronamjeran nista vise
Haj ba anonimus razguli,ti ces doci u Tz hahahahha neces vidjet tekme nikako,i te price da te je neko gadjao kamenjem to je tebi neko ispricao pa sad se stavljas u njegove ime haj suti Bgtio imas temu FK SARAJEVO.
Ma pusti ga na miru vidis da nema drugog posla pa provocira,al aj et mi krademo pjesme sve od Hordi hahha,ko da su svu pamet svjeti pokupili,pa sta god zapjevas njihovoSaltCityAttack je napisao/la:ma ne lozi se po forumimaharry_90 je napisao/la:Anonimus haj razguli sa nase teme,samo dodjes provociras,i ja kad odem na temu FK SARAJEVO,nisam nikad provocirao,i zato suti Bgti,o lafo ti ces doci na stadion,haj suti matereti...ma mene lik nije nista uvrijedio izuzev sto je napisao ono kamenovanje iz 1997, a nije spomeno da je uzrok tome onakve proslave golova Smjecanina i Skore.Dobro se prisjecam koda je juce bilo, a on je vjerovatno bio u jednom od onih 6 buseva koji su bili parkirani pored pomocnog stadiona
, a stadion nije napustio prije 22:00pm dok kornjace nisu svim silama rascistile carsiju od tuzlanskih hooligana
.Za neke je ova utakmica trajala 7-8 sati
, s obzirom da je ona pocela oko 14:30 ili 15:00h nisam bas siguran
Neg mrzim pisati neke stvari sto se tice tribine, zato cu se vratiti na ovu utkamicu i pozeliti mnogo srece nasim igracima i da zabiljeze prvu pobjedu u nastavku sezone i naravno da sve to prodje fer i sportski kako na tribinama tako i na terenu
cuj tuzlanski hooooligani, i kornjace iih morale rastjerat, da nenalete na nas,uhhh jeste zajeb.....
halooo ba pa nepricas te gluposti nekom u argentinu, spusti se sine na zemlju, vas u vasem gradu marisu ultrasi...nas nisu mogle delije ni grobari, nego bi redovno fasovali kad bi dolazili na kosevo, a znamo da su npr. grobari dobro fasovali i u beogradu i to ispred njihovog jna, pred sami rat. zato tisuuuuu, i bezzzze nepotpaljuj vatru.ssssssssssssssssss
halooo ba pa nepricas te gluposti nekom u argentinu, spusti se sine na zemlju, vas u vasem gradu marisu ultrasi...nas nisu mogle delije ni grobari, nego bi redovno fasovali kad bi dolazili na kosevo, a znamo da su npr. grobari dobro fasovali i u beogradu i to ispred njihovog jna, pred sami rat. zato tisuuuuu, i bezzzze nepotpaljuj vatru.ssssssssssssssssss
Kada su to nas Ultrasi udarali kod nas??????prvo niko ovdje nije potpaljivao vatru sve dok nije dosao anonimus,koji je prvi poceo sa provokacijama,al aj sta cu mu jaeki_to je napisao/la:cuj tuzlanski hooooligani, i kornjace iih morale rastjerat, da nenalete na nas,uhhh jeste zajeb.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma care mi smo bili na istoku i vas su tamo gadjali simpatizeri, kada su vidjeli da bacate stolice nakon postignutog prvog gola.Nisam ja mogao te gadjati sa istoka to jeste stajanja, a naravno da se nakon takve proslave gola i kad asu izbili incidenti izmedju vas i simpatizera sa tribine, to prosirilo i na ostali dio stadiona i desilo se sto se desilo.Volio bih da se nisu desavale te stvari,ali desilu se se i to ne mozemo promjeniti.
Jos nesto sto ce mi ostati u ruznom sjecanju sa te utakmice , svakako su mediji.U sportu sam mogao procitati kako Horde osudjuju Fukare za skandiranje Jugoslavija i slicne stvari
.....Kao prvo zaista sam jedan od onih koji je bio clan tribine od one ratnih olimpiskih igara koje su odrzane u Tuzli 1994 godine i svih tih godina koliko sam bio tu prisutan nisam cuo da je neko iz nase grupe to mogao spomenuti, a pogotov u toj utakmici gdje smo osudjeni.Mozda je tadasnjim medijima i navijacima Sarajeva zasmetalo to da smo iz samo nasih razloga cisto iz zafrkancije u dva navrata spomenuli "DRZAVA TUZLA", ali drugi su to protumacili i preveli onako kako je njima odgovaralo,i na taj nacin bacali ulje na vatru, sto i dan danas drzi mnge koji sire to i na ove mladje generacije koje dolaze.
Jos nesto sto ce mi ostati u ruznom sjecanju sa te utakmice , svakako su mediji.U sportu sam mogao procitati kako Horde osudjuju Fukare za skandiranje Jugoslavija i slicne stvari
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pusti se njihove price,imaju Avaz i ostale novinare koji ce ih uvijek branit kad neznaju sami
cujem Horde se zaustavljaju u obliznjim Tuzlanskim selima da skupe navijaca da ih je vise hahaha,tako rade pred svaku tekmu 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eki_to je napisao/la:cuj tuzlanski hooooligani, i kornjace iih morale rastjerat, da nenalete na nas,uhhh jeste zajeb.....
jesul to oni koji su ostavili druga,i kome su upravo fukare pomogle, i naravno kome se licno zahvalio?

Pa da ti tvoji nisu dobili maru gataru sasvim sigurno nebi nam pravili onakve silne ceke od sirokog do jablanice
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.