jarane bolje bit i 4 nego bit drugi i onda za neku sicu prodat utakmicu za prolaz na svjetsko prvenstvoomerbavarac je napisao/la:Miske je majstor, i ne pljujte po covjeku, nema razloga. Da njega nije bilo, i 4. mjesto bi bilo uspjeh.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
- Dr.Hannibal
- Kontakt:
najbolji nas igrac trenutno to je moje misljenje,i svakako ne treba zaliti svaka nam cast i baraz je veliki uspjeh uz malo srece mozda bi i otisli dalje al dok kod bude fifa djelila reprezentacije na male i velike mi cemo morati igrati bez srece i samo na kvalitet koji hvala bogu sada i imamo,al sva ova situacija treba se razjasniti 

Only God Can Judge Me!!!
- Principatus
- Kontakt:
Mene ne iznenadjuje nista pri pojedinim seljacima, pocetkom ove godine sam rekao da ce se i po reprezentativcima pljuvati i izmisljati. Sad je dosao momenat.BIHfan je napisao/la:Neki dan ste o njem pricali da vam je najdrazi igrac da je mozak ekipe sad ovako,najmanje sam se nadao od svih reprezentativaca da ce se po njem pljuvat.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Miske da nije htio igrat i nesto tako LJ U D I N E B U D I T E S M J E S N I
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Omerbavarac
- Kontakt:
Definitivno si se zeznuo. Da smo bili 4, koja bi smo jakosna skupina sad bili?????bossna je napisao/la:jarane bolje bit i 4 nego bit drugi i onda za neku sicu prodat utakmicu za prolaz na svjetsko prvenstvoomerbavarac je napisao/la:Miske je majstor, i ne pljujte po covjeku, nema razloga. Da njega nije bilo, i 4. mjesto bi bilo uspjeh.
Miske je za mnoge izmislio fudbal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Poslano: 21 nov 2009, 17:31
Od: BIHfan
Za: bossna
Hajd ti mali ne seri po Misketu vise,milio bih te da ga se klonis,kako imas obraza blatis Vedu i Misketa koji su dosta dali ovoj zemlji,a sta si ti,gubi se sa foruma ako ces srati po nasim igracima.
e vidite majko moja kako ima neotesanih ljudi i zamolio bi doticnog krelca da mi nepise na privat
Hajd ti mali ne seri po Misketu vise,milio bih te da ga se klonis,kako imas obraza blatis Vedu i Misketa koji su dosta dali ovoj zemlji,a sta si ti,gubi se sa foruma ako ces srati po nasim igracima.
e vidite majko moja kako ima neotesanih ljudi i zamolio bi doticnog krelca da mi nepise na privat
bossna je napisao/la: Poslano: 21 nov 2009, 17:31
koji si ti kreten.....ccc
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma nedam ja tebe nikom sta mi ba pises na privat necu ja da asikujem sa tobomBIHfan je napisao/la:bossna je napisao/la: Poslano: 21 nov 2009, 17:31

- majestic24
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tekst22-27065.htm
A znate li ono kad je bio kapiten prije cire,pa ovaj mu uzeo traku i dao spahicu. Takodjer je "dignuo nos" i govorio da nece igrati. Ako je dobar,odmah misli da je glavni. Treba njega malo spustiti na zemlju. A gledao sam danas utakmicu,pici po terenu ko da ima motor u guzici. Ne bih bas rekao da je nespreman,i da je bilo neke ozljede,al et. Al sigurno se nesto desilo. Od utakmice s Turskom nesto u repki nestima (tako mi se cini,al vidjet cemo).
A znate li ono kad je bio kapiten prije cire,pa ovaj mu uzeo traku i dao spahicu. Takodjer je "dignuo nos" i govorio da nece igrati. Ako je dobar,odmah misli da je glavni. Treba njega malo spustiti na zemlju. A gledao sam danas utakmicu,pici po terenu ko da ima motor u guzici. Ne bih bas rekao da je nespreman,i da je bilo neke ozljede,al et. Al sigurno se nesto desilo. Od utakmice s Turskom nesto u repki nestima (tako mi se cini,al vidjet cemo).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
oooo nisam znao da si zensko.bossna je napisao/la:ma nedam ja tebe nikom sta mi ba pises na privat necu ja da asikujem sa tobomBIHfan je napisao/la:bossna je napisao/la: Poslano: 21 nov 2009, 17:31

Neg sto si regostrovao na forum,jel da blatis po nasim igracima,onda furaj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne postoji povreda koljena zbog koje igras u subotu, pa ne igras u srijedu, a onda ponovo igras u subotu i to vise nego normalno se kreces. Ne znam ni za kakve druge razloge ali vjerovatno postoje.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
ma čiro pakaš, proziva misketa a ibričić krivac za gol, sto ibričića ne prozove????
evo sad slusam spahica na pinku javio se telefonom i kaze da su to sve izmisljotine sto se tice misketa i da stvarno nije mogao igrati u srijedu i kaze da nije lijepo to sto se pise o misketu a spahicu vjerujem 100% jer je on KING 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To nema smisla. Svaka cast Misimovicu ali mi smo radi dobrog kolektiva dosli do drugog mjesto a ne zbog njega.omerbavarac je napisao/la:Miske je majstor, i ne pljujte po covjeku, nema razloga. Da njega nije bilo, i 4. mjesto bi bilo uspjeh.
Ljudi ne zelim da blatim ni misketa ni bilo koga u repki jer su mi dragi ali cu vam reci nesto moja star je hirurg i dobar je prijatelj sa Dok JERLAGIcem ...doktorOm repke BiH .....ON KAZE DA NIJE BILO POVREDE NEGO DA JE MISKE BIO LLJTU BAS ZBOG ONIH STVARI STO JE NAVEO ZA INTERVIJU ZA SPORTSPORT...LJUDI OKO REPKE I MALO JE BIO LJUT STO GA JE CIRO NARUZIO ZA IGRU U PORTUGALU...TO JE ONO STO JE DOC JERLAGIC REKAO ....

evo spahic kaze da je poludio kad je vidio da miske i supic nemaju mjesta u lozi i kaze da je uhvatio muniba nastrado bi zbog toga sto je dozvolio da svakaki hostpoleri sjede u lozi a igraci stoje spaha apsolutni KING 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
meni je spaha kralj,al je i on bio osumnjecen da je namjestao utakmice u rusiji i raja govori da je on prodao protiv madjarske kada je dobio crveni napocetku tekme...ili je to nas mentalitet balkanski uvijek nam neko kriv
Imao je pravo da bude ljut na ono sto je o njemu Ciro rekao posle utakmice u Portugalu, ali da ne igra i ostavi tim na cjedilu nije imao pravo niti zbog bilo kojeg razloga. Najbolji nas igrac, ali i jedan od najvecih inatdzija i sujetnika, vec je bio zbog kapitenske trake napustao reprezentaciju. Kao malo dijete.LJOZEMAN je napisao/la:Ljudi ne zelim da blatim ni misketa ni bilo koga u repki jer su mi dragi ali cu vam reci nesto moja star je hirurg i dobar je prijatelj sa Dok JERLAGIcem ...doktorOm repke BiH .....ON KAZE DA NIJE BILO POVREDE NEGO DA JE MISKE BIO LLJTU BAS ZBOG ONIH STVARI STO JE NAVEO ZA INTERVIJU ZA SPORTSPORT...LJUDI OKO REPKE I MALO JE BIO LJUT STO GA JE CIRO NARUZIO ZA IGRU U PORTUGALU...TO JE ONO STO JE DOC JERLAGIC REKAO ....![]()
Sta ima veze,osuNEmnj"ecen je i Uske pa cova ,,obavlja,,svoju funkciju.VR6_LION je napisao/la:meni je spaha kralj,al je i on bio osumnjecen da je namjestao utakmice u rusiji i raja govori da je on prodao protiv madjarske kada je dobio crveni napocetku tekme...ili je to nas mentalitet balkanski uvijek nam neko kriv

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I da ponovim: Ne postoji povreda koljena zbog koje ne mozes igrati u srijedu, a vec u subotu si spreman za najveca iskusenja. Jednostavno - NE POSTOJI.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 3 gosta.