Hajrović je bio.MrMuscle je napisao/la:Ma Hajrovic je cuvao Dzeko, tj. bio ispred njega i dakako da ima i njegove krivice za gol, al' po meni je Jajalo najvecim dijelom kriv, jer koji kur.ac on ima izlazit sa gol crte ako je lopta na jedno 13-14m od gola.... Pa odande da mu je opucao ne znam ti kako jako glavom tesko bi mu dao gol, a pogotovo ne onako haman mlitavim sutem....htcxone je napisao/la:kovvačević je bioCartman je napisao/la:Ih kako Dzekson odgurnu Hajrovica. Vidi se razlika klase.
Al' nema veze svakako je prijateljska.... Hajrovic nije los, i bice sigurno pojacanje za mladu selekciju.... Jos kad se vrate Zola i Besa na zadnje vezne onda Jevtiv moze na stopera a ima i onaj iz Svicarske...
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
imajul gdje golovi?
da vidim, meni se igrac sa brojem 6 ucinio kod dzeke

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Visca, Visca, Visca...Nikad u njega nisam sumnjao...Sa Stevom je upravo on bio snaga prosle mlade repke....
Vrsajevic ...Pa katastrofa je blaga rijec za njega....
Pjanic me brine, nije on nikakva zamjena za Misketa...On je sasvim nesto drugo....

Vrsajevic ...Pa katastrofa je blaga rijec za njega....

Pjanic me brine, nije on nikakva zamjena za Misketa...On je sasvim nesto drugo....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Jevtic. Vrlo dobar kad sam ga god gledao za ove mlade, malo lici na Misimovica. Ali nikako ne dobija prilike za 1860 Munchen, ima 21 godinu a jos igra za B-tim...Emir_BIH je napisao/la:Ko to bogati dade pass na Arežinu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Dosta sam siguran da je bio broj 13, znaci Hajrovic.htcxone je napisao/la:kovvačević je bioCartman je napisao/la:Ih kako Dzekson odgurnu Hajrovica. Vidi se razlika klase.
Jajalo kriv za gol pa nemoze hajrovic skociti na dzeku

>>No body likes us but we dont care<<
Hajrović je čuvao Džeku, Jevtić je asistirao Arežini.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gdje gledate tekmu ?
Valjda si čuo da se to odnosilo na utakmicu naših u Latviji.geoxx je napisao/la:A Hajrovic legenda dosao frajer sad na intervju , ma dobiti cemo ih 3,4 -0
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bogami i mene nikad nije iznadio sa losom igrom, uvijek sam reko da stavi Viscu. Sto se tice Pjanica, pa nece dati maksimum jbga, bit ce to sve uklopljeno u Rigu.gringobih je napisao/la:Visca, Visca, Visca...Nikad u njega nisam sumnjao...Sa Stevom je upravo on bio snaga prosle mlade repke....![]()
Vrsajevic ...Pa katastrofa je blaga rijec za njega....![]()
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 31 maj 2013, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Visca je pokazao da je klasa.... I da treba igrati umjesto Misimovica u Rigi.... Imam osjecaj da bi on mogao praviti djecu Latvijcima po stranama, jer komotno moze igrati na obje strane podjednako dobro....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
de mi recite, imal ko jedan pravo dobar link?
al ne ovi gore sto ste prije postavljali

al ne ovi gore sto ste prije postavljali
BHT1 ili http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;Benop je napisao/la:Gdje gledate tekmu ?
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Hvala drug.JoeCelt je napisao/la:BHT1 ili http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;Benop je napisao/la:Gdje gledate tekmu ?
na oronulom stadionu ti i igraci od nekoliko miliona izgledaju priblizno ko i ovi nasi u premier ligi ,stadioni kasne za vremenom dobrih 20 tak godina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svraka, ili ti ga makelele 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Marsal
- Kontakt:
Vršajević i Svraka dokazuju iznova i iznova da su zalutali u reprezentaciju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
link link link?
imal link da nije ovaj kanal 7 jer meni stopa odma
imal link da nije ovaj kanal 7 jer meni stopa odma

- DukeOfWellington
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Marsal je napisao/la:Vršajević i Svraka dokazuju iznova i iznova da su zalutali u reprezentaciju.
[youtube][/youtube]

- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto nema Stevanovica ?
Ja kako vidim ovdje Svraka pravi djecu ovim mladicima.... Ubacuje im se iz drugog plana kad hoce iako igra zadnjeg veznog za razliku od onog panja Zahirovica koji ne smije preci centar protivnika i koji je totalno bezopasan, koji ni na terminu ne moze zaprijetiti protivniku....
Svraka je mnogo bolji igrac od doticnog, i ako neko treba letiti to je ''buduci Lacijal''.....
istina trebao je malo bolje reagovati, al' kad nekad za Zahirovskog napisete da njegovo nije da daje golove, onda nije ni Svrakino, iako je ovaj space shutle u tom segmentu....
Da sad da gol to bi mu bio 3. gol u jedno 100-tinjak min.... Koja klasa.... Najbolji procenat u Evropi....
@Goalgeter
Zato sto ima jos jedno kolo u Spaniji....
Svraka je mnogo bolji igrac od doticnog, i ako neko treba letiti to je ''buduci Lacijal''.....
istina trebao je malo bolje reagovati, al' kad nekad za Zahirovskog napisete da njegovo nije da daje golove, onda nije ni Svrakino, iako je ovaj space shutle u tom segmentu....
Da sad da gol to bi mu bio 3. gol u jedno 100-tinjak min.... Koja klasa.... Najbolji procenat u Evropi....
@Goalgeter
Zato sto ima jos jedno kolo u Spaniji....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 31 maj 2013, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.