BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Polako ljudi, ja mislio da će BL biti neizvjesna ove sezone, a vi bi do Nove godine mogli riješiti pitanje prvaka
. Al' neka, kome nije simpatičan takav klub i takvi navijači? Taj se nije rodio. Sve čestitke BvB. 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@Scorpion idi glumi zirafu.scorpion je napisao/la:Ti da si adekvatan sagovornik ne bi bio u najuzoj konkurenciji za zlatnu kantu ovog foruma i prosle i ove, a siguran sam i svake godine koje budes aktivan na ovom forumu.harishp je napisao/la:Znak da je BL otisla u onu stvar.Ma koliko to bilo upadljivo.
Ekipa koja ce vrlo vjerovatno i u ebenom Europa ligi da ispadne vec ovu jesen.Ovako gramza ka tituli.
BVB-ovci nemojte se naci uvrijedjenim ali ebiga......
Mani se mene,inace jarane ima da sam sebe bodes tom svom zaokom od muke.Ako ti se na grbacu popnem.
Ovo ti ozbiljno mislim
Ima tu i finih kao i normalnih BVB-ovaca koji ce normalno sagledati stvari i znati o cemu govorim.
Za ove insekte i hamelje manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
amerosm je napisao/la:Da ne bude da sam los gubitnik. Od srca Vam cestitam na vecerasnjoj pobjedi koja je zasluzena, jer ste od prvog trenutka zeljeli pobjedu, i pokazali onom otpadu u crvenim dresovima sta znaci imati TIM na terenu. Iz dana u dan svaka ekipa u Bundesligi bi trebala biti ljubomorna na Vas jer pokazujete neke vrijednosti za koje smo mislili svi da su izgubljene. Nije vazno kakva imena imas na terenu vazno je da tih 11 igraca bude prava "klapa" na terenu. Vi ste odlucili primjenjivati poznatu izreku Seppa Herrbergera koji je davne 1954.godine rekao:
"Elf freunde müsst ihr sein, wenn ihr spiele gewinnen wollt".
"Morate biti 11 prijatelja, ukoliko zelite pobjediti protivnika".
Hvala druze...ali nemoj biti tako "grub" prema svojima...imate mnogo problema sa povredama i to ostavlja veliki trag...pogledaj samo koliku sirinu ima Bayern pa opet ne moze da se sastavi bez Robbena,Ribery-ja ili Olica...
Prvo poluvrijeme mozda i najslabije koje sam gledao ove sezone u bundesligi,cini mi se da je omjer suteva bio 1-0 za BvB. U drugom vec sasvim druga situacija,ponovo je Klopp odradio sjajan posao na pauzi pa smo usli mnogo agresivnije i odlucnije sto je rezultiralo sa 2 odlicna gola...do kraja manje-vise rutinski sacuvana 3 boda...
@harishp
Ako cemo ici tvojom logikom kako onda objasniti da se Stuttgart zasad prosetao svojom grupom iako u isto vrijeme igra ocajno u bundesligi pa cak i Schalke ima sasvim ok izglede za drugu fazu lige prvaka a trenutno je medju 3-4 najslabija tima u ligi...
Svaka čast na ovoj pobjedi, samo se bliže tituli, jesenjskoj
Iskreno, najviše bi želio da vi osvojite, jer ako ništa drugo nego radi navijača koje BVB ima...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pa dajte ljudi, mislite li vi stati?
Sad cemo se morati naraditi da vas stignemo, ali ima vremena. U svakom slucaju, sve cestitke na pobjedi i na ucvrscivanju prvog mjesta. Ako je iko to zasluzio osim Bayerna, onda je to Borussia.
Sad cemo se morati naraditi da vas stignemo, ali ima vremena. U svakom slucaju, sve cestitke na pobjedi i na ucvrscivanju prvog mjesta. Ako je iko to zasluzio osim Bayerna, onda je to Borussia.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
@adnane24 u ovih par zadnjih sezona u BL je logika bez logike 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovi malci nisu normalni.
Prvo poluvrijeme jedno od najgorih što sam ikada gledao.
Ništa - ništa, najlakše ga je tako opisati. Imali smo jednu polupriliku preko Gotzea i to je to. HSV bezopasan, bez udarca prema golu. Jaka kiša, loš teren i preoprezna igra oba tima, su glavni faktori katastrofalne igre u prvom pluvremenu. Taktički i trkački je ono bilo perfektno odrađeno s obe strane, niko nije imao ni milimetar prostora, ali ono je bilo ruglo za gledati, najiskrenije govoreći.
U drugom poluvremenu konačno pokazujemo zube, i iz dvije prelijepe akcije zasluženo dolazimo do pobjede protiv velikog protivnika. Pozitivno sam iznenađen zrelošću i strpljivošću naših igrača, koji su u drugom poluvremenu izgledali fenomenalno, unatoč katastrofalnim uvjetima za igru. Kod oba gola, akcije se krenule sa naše polovine uz perfektnu pas igru. Stvorili smo te prilike igrom i to je jako bitno, jer one nisu plod direktnih grešaka igrača HSV-a. Klopponja je institucija, kako se samo obrušio na četvrtog suca, a ovaj mu se na kraju izvinjavao.
Odbrana nam je fenomenalna, kako timska, tako i ova četvroka pozadi. Nismo primili gol od meča sa SAPenheimom, a i taj je pao na samom početku. Ako tome dodamo i produžetak protiv Kickersa, dobijemo cirka 6 tekmi bez primljenog gola u svim takmičenjima.
Hvala @amerosm.
Prvo poluvrijeme jedno od najgorih što sam ikada gledao.
U drugom poluvremenu konačno pokazujemo zube, i iz dvije prelijepe akcije zasluženo dolazimo do pobjede protiv velikog protivnika. Pozitivno sam iznenađen zrelošću i strpljivošću naših igrača, koji su u drugom poluvremenu izgledali fenomenalno, unatoč katastrofalnim uvjetima za igru. Kod oba gola, akcije se krenule sa naše polovine uz perfektnu pas igru. Stvorili smo te prilike igrom i to je jako bitno, jer one nisu plod direktnih grešaka igrača HSV-a. Klopponja je institucija, kako se samo obrušio na četvrtog suca, a ovaj mu se na kraju izvinjavao.
Hvala @amerosm.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 13 nov 2010, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Yebala ga EL više.harishp je napisao/la:Znak da je BL otisla u onu stvar.Ma koliko to bilo upadljivo.
Ekipa koja ce vrlo vjerovatno i u ebenom Europa ligi da ispadne vec ovu jesen.Ovako gramza ka tituli.
Vukojebina se obrukala prije dvije sezone protiv troduplo goreg PSG-a, pa na kraju suvereno uzela salataru, a pritom izbušivši Bayu sa petardom. Isti taj Bayo, doduše malo pojačan
Bundeska je čudo.
Sjetimo se da je BVB klub koji vratio dignitet njemačkom klupskom fudbalu, jer su nakon 14 sušnih godina donijeli titulu LP u Njemačku.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kagawa prejak.. Čestitke na pobjedi 
- Hamburger SV
- Kontakt:
Iako sam sinoć svim srcem navijao za HSV,ipak ste nam vi pokazali šta znaći rijeć "Nogomet ".Momčad koju imate je puna extra talenata i u budućnosti će večina igrača igrati u nekim još većim ekipama.Posebno mi se sviđa Gotze i Schmelzer,ali ne trebam zaboraviti ni Lucasa i Sahina,a tu su još i Hummels i Subotić.Dosta dobra ekipa stvarno već ste hit,vidjećemo da li će vas Bayern moći stići !
sila smo, nema se tu sta drugo reci, doslovno smo sinoc unistili hsv, ostali su bez ispaljenog metka, igramo najljepsi fudbal u europi 
BVB gazi sve pred sobom.
Samo naprijed !
Samo naprijed !
harishp je napisao/la:@adnane24 u ovih par zadnjih sezona u BL je logika bez logike
Hvala Bogu da je tako...to ti pokazuje koliko je jaka liga a ne u tamo nekim ligama gdje se prvih 5-6 ekipa nije promijenilo 50 godina
P.S. Bojim se da nam Barcelona ili Arsenal ne pokupe ove igrace jer sve vise igramo fudbal koji njeguju i ova 2 tima tako da bi se ovi nasi odlicno uklopili u taj sistem...posebno kod Wengera s obzirom da su svi jos golobradi mladici
Slažem se sa Adnanovim komentarom,Bundesliga je po meni najača i najzdravija liga,jedan Bayern je tek u sredini tabele BVB uništava sve pred sobom,također i Mainz je u vrhu.Samo malo iznenađenje je Schalke koji ima velike oscilacije u igri,a roster im je dosta močan u napadu,samo odbrana malo štopa !
Također i mene je malo strah da li će Barca ili Arsenal pokupiti ove momke tipa.Subotić-Hummels-Sahin-Gotze-Kagawa-Lucas,jer su stvarno extra igrači.Klopp je savršeno uigrao ovu ekipu,još se sada Zidan vraća,napad će biti još močniji...
p.s.Presretan sam zbog sinočnje pobjede,nadam se tituli
Također i mene je malo strah da li će Barca ili Arsenal pokupiti ove momke tipa.Subotić-Hummels-Sahin-Gotze-Kagawa-Lucas,jer su stvarno extra igrači.Klopp je savršeno uigrao ovu ekipu,još se sada Zidan vraća,napad će biti još močniji...
p.s.Presretan sam zbog sinočnje pobjede,nadam se tituli
Klopponja kralj.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
He confronted Stefan Trautmann on the sideline as he failed to control his emotions.
"I have got to say I am an idiot," said Klopp.
"I have seen the images again and I really do look like an idiot.
"It even shocks me to see the replays, but I shook his hand in the end and will apologise again."
Evo sad citam kako ce Zidan igrati 45 minuta za Egipat protiv Australije u prijateljskoj utakmici sljedece sedmice...znaci ako sve prodje ok mozemo ga veoma brzo ocekivati u sastavu BvB-a...jedva cekam da vidim kako ce Klopp rijesiti tu situaciju...da li ce se Zidan vratiti u prvu postavu...vjerovatno umjesto Kevina.U svakom slucaju konkurencija ce biti bas velika.
Njegov povratak je veliko pojačanje za BVB.adnan24 je napisao/la:Evo sad citam kako ce Zidan igrati 45 minuta za Egipat protiv Australije u prijateljskoj utakmici sljedece sedmice...znaci ako sve prodje ok mozemo ga veoma brzo ocekivati u sastavu BvB-a...jedva cekam da vidim kako ce Klopp rijesiti tu situaciju...da li ce se Zidan vratiti u prvu postavu...vjerovatno umjesto Kevina.U svakom slucaju konkurencija ce biti bas velika.
Izgleda da je Liverpool zainteresiran za dovođenje Lucasa, ali čisto sumnjam da oni mogu izdvojiti 20-ak miliona € za njegovo dovođenje, a i sam Lucas je izrazio veliku želju da ostane još dugo vremena u Dortmundu.
Gotzeov agent je potvrdio interes Reala za njega, ali mislim da je to marketinška patka, kako bi se malcu dodatno digla cijena.
BVB je zainteresovan za dovođenje još jednog talentiranog maldića u svoje redove, a riječ je o dvadesetogodišnjem Karimu Bellarabiju iz Eintracht Braunschweiga. Po TM-u, cijena mu je oko 350 hiljada €, a interes za njega su pokazali i neki budesligaši, a prednjače Vukojebina i Aspirindžije.
Bundes ligu sakati monopolisticki Bajern. Upropastili su sjajnu generaciju Leverkuzena, oteli im najbolje igrace (Balak, Lusio i Ze Roberto). U kojoj je to ligi moguce da najjaca ekipa u ligi pokupuje sve igrace od druge ekipe po snaziharishp je napisao/la:Znak da je BL otisla u onu stvar.Ma koliko to bilo upadljivo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- anton 1983
- Kontakt:
Riječ SLAB i BUNDESLIGA ne idu u istu rečenicu.Valencia je napisao/la: Dakle, za slabu Bundes ligu je kriv upravo Bajern.
A ti bi moro znat malo više o BUNDESLIGI nego laprdat o stvarima koje ne znaš
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Grossonja, Schmelzer i Hummels su u početnom sastavu Elfa za večerašnji meč protiv Šveđana. Gotze je ostao na klupi, ali će sigurno ući u drugom poluvremenu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.