Goalgetter je napisao/la:Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj. Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.
Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).
Trener Lichtensteina je naglasio da nece igrati bunker, i da zele napraviti prema naprijed nesto, i da je njihova prednost to sto smo mi pod pritiskom.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
1946
Lijepe vijesti iz Liechtensteina. Sada još više vjerujem u uspjeh u ovoj utakmici.Goalgetter je napisao/la:Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).
Trener Lichtensteina je naglasio da nece igrati bunker, i da zele napraviti prema naprijed nesto, i da je njihova prednost to sto smo mi pod pritiskom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Auf odmah mi lakše. Mozda ovo cak i uzmemo.Goalgetter je napisao/la:Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj. Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.
Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).
Ako neko ide iz Tuzle na tekmu nek se javi u inbox, treba mi prevoz 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- tyler durden
- Kontakt:
Matre mi , covjek bi reko da igramo protiv Slovacke opet
Sto se tice pritiska tu je Sajo da to ohrabri, kad su izgurali protiv Slovacke, Lihtenstajn ce se dobit prilicno lako.
Tako da predvidam neka tri gola u mrezi Lihtenstajna
Protiv Litvanije ce biti tvrdo sto jes jes, ali privest ce ovo momci uspjesnom kraju kvalifikacija po prvi put u historiji nase drzave.
Realno gledajuci, kvalitetniji smo i od LItve i od Lihtenstajna.
Sto se tice pritiska tu je Sajo da to ohrabri, kad su izgurali protiv Slovacke, Lihtenstajn ce se dobit prilicno lako.
Tako da predvidam neka tri gola u mrezi Lihtenstajna
Protiv Litvanije ce biti tvrdo sto jes jes, ali privest ce ovo momci uspjesnom kraju kvalifikacija po prvi put u historiji nase drzave.
Realno gledajuci, kvalitetniji smo i od LItve i od Lihtenstajna.
Pos.e.rrrrem mu se na patriotizam !!!!Batko je napisao/la:neda gazda slobodno!!!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mene je strah ove utakmice 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nemoze frajer ni nazvat reci da je bolestan kad ce biti na TV'u.Batko je napisao/la:Poslovne obaveze - Haha - neda gazda slobodno!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Da su Grci pametni napalili bi ih sa kakvim premijama ako nam otkinu bod. Sva sreca kriza u Grckoj jos uvijek 
Grci hoće prvo mjesto? Što se nasmija grohotom. Navijam za Slovačku da im se osveti za Bratislavu i da se ova grčka poganština onda posipa pepelom kad mi već u petak osiguramo SP.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
looooldentist je napisao/la:Jel grunt na tebi?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Head je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj. Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.
- Evolution87
- Kontakt:
Prerano smo upisali tri boda protiv Lihtenštajna, mogli bi oni iznenaditi 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Opasan je Lihtenštajn, ja mislim da bi trebali igrati s velikom dozom opreza i vrebati iz kontranapada. 
Prelomna tačka se desila i prije prvog sudijskog zvižduka, jer ce ovaj Thomas Beck biti na tom seminaru u Francuskoj, ne mogu da vjerujem koliko momka neće pa neće, da je on tu u reprezentaciji sumnjam da bi kvota na Bosnu bila 1.01 a Lihtenštajn bi bio krajnje ravnopravan protivnik, ovako su hendikepirani ne igranjem ovog momčiluka.Goalgetter je napisao/la:Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj. Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.
Samo se vi zezajte, Thomas je zabio pet komada za repku, a odigrao je 91. utakmicu. Jedan od tih pet je bio protiv Portugala 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja predlazem bunker i da se ceka neka sansa iz kontre gdje bi Avdija probio po strani a Zec zabio za 1:0.Nakon toga bih se povukli i branili do kraja utakmnice.
Hasagic i Sunjic bi trebali biti igraci utakmnice i svojim mnogobrojim intervencijama nezasluzeno nam ostaviti 3 boda na Bilinom polju.
Hasagic i Sunjic bi trebali biti igraci utakmnice i svojim mnogobrojim intervencijama nezasluzeno nam ostaviti 3 boda na Bilinom polju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda sam negdje propustio, ili sam uranio, ima li kod litvanaca da ko fali od standardnih?
e jeste i vi ludi Boze sacuvaj,cuj bunker i vrebat iz kontre

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.png)