EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Francuska, Njemacka i Spanija jos uvijek bez obzira sto su prosjecno odigrali. Napraviti ce neke korekcije i malo tempirati formu..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je to samo bio njihov dan, i takticka nadmoc nad Wilmotsom. Ne vjerujem da su toliko dobri iako su Italijani i na mene ostavili fin utisakJonSnow je napisao/la:Meni su žabari.

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Jedno kolo, teško je suditi. Jest da se sa ovom konkurencijom Hrvatskoj otvara historijska prilika, da je Bilić na klupi bio bi siguran u polufinale, ovako može biti ali teško.
Nad tobom sunce najljepše sja
Po meni Čačić i nije loš selektor. Treba vidjeti hoće li forsirat Strinića protiv Španije. To će mi sve reći.pinoglavi je napisao/la:Jedno kolo, teško je suditi. Jest da se sa ovom konkurencijom Hrvatskoj otvara historijska prilika, da je Bilić na klupi bio bi siguran u polufinale, ovako može biti ali teško.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako hoćeš sa ekipom poput Hrvatske do kraja onda moraš imati ono nešto da preneseš to sve na igrače a mislim da on to nema. Kako god, vidjeti ćemo sveJonSnow je napisao/la:Po meni Čačić i nije loš selektor. Treba vidjeti hoće li forsirat Strinića protiv Španije. To će mi sve reći.pinoglavi je napisao/la:Jedno kolo, teško je suditi. Jest da se sa ovom konkurencijom Hrvatskoj otvara historijska prilika, da je Bilić na klupi bio bi siguran u polufinale, ovako može biti ali teško.

Nad tobom sunce najljepše sja
Covjece,nakon jedne-dvije utakmice znajacni zaokreti i promjene misljenja se rade.Trenutno su Talijani i Agencija ti koji bi "mogli najdalje",odusevili kazu,a kad se prvi sutra namuce s Svedskom,a drugi sa Ceskom okrece se sve za 180 i saznat cemo da bi ipak Spanjolci ili netko treci mogao do kraja.Stanite na loptu.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Jel bilo ovo?
Slažem se sa Nikolom.tuzlak1987 je napisao/la:
Jel bilo ovo?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nike opet neće uzeti prvenstvo.
Adidas
Puma
Adidas
Adidas
Adidas
Adidas
Jel ovako bilo na velikim od 2004te?
Adidas
Puma
Adidas
Adidas
Adidas
Adidas
Jel ovako bilo na velikim od 2004te?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- akisarajevo92
- Kontakt:

EURO 2016 has seen more goals after the 86th minute (11) than in the first half (10). Climax.
Don't believe the hype.
Kakav je sistem za nastavak takmicenja...je li izvlacenje ponovo ili?
najgori euro koji gledam a 5i je po redu.Po meni glavni razlog ovako losih tekmi su napadaci tjst nepostojanje vrhunski napadaca kao prije.
Samo pogledajte trenutno napad spanije,njemacke,italije pa i francuske(osim grizmana) u odnosnu na predhodne godine.Prije su oni sami mogli pokrenuti tekmu golom nizcega.
a drugi razlog ovaj broj repki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo pogledajte trenutno napad spanije,njemacke,italije pa i francuske(osim grizmana) u odnosnu na predhodne godine.Prije su oni sami mogli pokrenuti tekmu golom nizcega.
a drugi razlog ovaj broj repki
Prave devetke su vrsta u nestanku i ne cudi sto ih je sve manje.
zato i jeste losiji fudbal(za neutralce),svi pokusavaju igrati s krilima bez obzira bili oni kvalitetni oni ili ne,lazne devetke picke materine.muamerc je napisao/la:Prave devetke su vrsta u nestanku i ne cudi sto ih je sve manje.
Francuzi s anrijem,trezegeom bi raskucili sve ove ekipe kao i italijani s del pierom,totijem,inzagijem a spaniju,njemc ne treba ni pominjati
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... kout_phaseEdoBa je napisao/la:Kakav je sistem za nastavak takmicenja...je li izvlacenje ponovo ili?
Potop haman
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Spanija je preskocila Njemacku i Francusku i sad je najveci favorit za osvajanje Eura, barem prema kladionicama.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dva kruga su skoro prosla a los fudbal i dalje ne prestaje.Sve manje volje imam da gledam nastavak takmicenja.Mozda tek tamo od 1/4 finala se ponovo ukljuciti i pogledati do kraja.Ali uzas zaista.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Ovo do sada je smijesno, sve racunam za koliko ce EPL pocetiRomagnoli13 je napisao/la:Dva kruga su skoro prosla a los fudbal i dalje ne prestaje.Sve manje volje imam da gledam nastavak takmicenja.Mozda tek tamo od 1/4 finala se ponovo ukljuciti i pogledati do kraja.Ali uzas zaista.

Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
EPL je reality show, a ovo je pravi fudbal.VGS je napisao/la:Ovo do sada je smijesno, sve racunam za koliko ce EPL pocetiRomagnoli13 je napisao/la:Dva kruga su skoro prosla a los fudbal i dalje ne prestaje.Sve manje volje imam da gledam nastavak takmicenja.Mozda tek tamo od 1/4 finala se ponovo ukljuciti i pogledati do kraja.Ali uzas zaista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.