Belmin6 je napisao/la:Kak god, ispadaju sljedecu tekmu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boli ih kita,ljudi pišu historiju
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider,doci
Belmin6 je napisao/la:Kak god, ispadaju sljedecu tekmu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista situacija buraz dolazim kuci vidim primili gol u zadnjoj minuti, pa reko jel moguce za koga god ja navijam ne ide u pm..Caeruleus je napisao/la:Hvala Bogu više. Prve tri utakmice osmine finala navijao sam za Čile, Urugvaj, Meksiko i svi su ispali. Včrs srcem uz Kostariku i napokon prolaz.
Nikić najbolji pojedinac večeras.Janez je napisao/la:Nikić: Navijao sam i za vašeg kolegu da dobije na kladionici nakon 20 god. , ali neće dobiti i nakon 20 godina HAHAHAHAHAHA
Do kraja SP Nikoluuu za gostaaa![]()
hoce, hoce....tako se pricali i za engleze, pa za talijane, pa urugvajcecalcio je napisao/la:Cuj Kostarika u cetvrfinalu. Natrpace ih holandjani.
Da mogu birati, sigurno bi LVG i ekipa najprije Grke, pa tek Ticoselet3 je napisao/la:hoce, hoce....tako se pricali i za engleze, pa za talijane, pa urugvajcecalcio je napisao/la:Cuj Kostarika u cetvrfinalu. Natrpace ih holandjani.
uglavnom svi se pišaju po kostarikancima , a ljudi izbacili tri bivša svjetska prvaka i jednog evropskog![]()
samo vi podcijenjujte
Ma legenda lik nema dalje. Bolje da je on umjesto Konjića i u najvećoj muci da se nasmiješ malo.Kaunas je napisao/la:oj Nikole Nikića![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.