FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Ova lista je odradila svoje za nas, nismo najgora Evropska ekipa na SP-u i to je to. Sad ne znaci apsolutno nista sve do sljedecih kvalifikacija za SP. Tako da me boli qurac koji smo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ovdje je samo FRANCUSKA umjesto UKRAJINE i to su ti POTOVI
idealna grupa po meni
BELGIJA

B i H

ALZIR

IRAN

P.S. NAJVISE DVIJE EKIPE IZ EVROPE MOGU BITI U ISTOJ GRUPI, TAKO FRANCUZI SIGURNO NECE DOBITI BELGIJU, SPANIJU, SVAJCARSKU I NJEMACKU , ALI CE SIGURNO DOBITI BRAZIL, ARGENTINU, KOLUMBIJU ILI URUGVAJ
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 20 nov 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOGU 3 EVROPSKA TIMA BITI U ISTOJ GRUPI! tako da ti ta prva varijanta otpadaDukeOfWellington je napisao/la:Nije ako budu pravila kao na prethodnom SP, najlošiji su na oktobarskoj FIFA listi iz Europe i idu u Pot 3.Papastathopoulos je napisao/la:Francuska je s nama u sesirubudzak je napisao/la:onda francuzi iz 3. sesira, nije dobro nikako. Spanija,mexico,francuska i BiH. Uh brate al bi bilo zestoko..ili Svicarska,Honduras,Gana i BiH..lagano 9 bodova
Pisao sam i na temi o SP.
Tacne potove cemo znati tek 03.12.
Ili mi ili Francuska idemo tamo.
Mi kao debitanti ili Francuska po rejtingu.
Poznavajuci FIFU, male su sanse da mi ne budemo ti koji ce u specijalni pot.
Za nadati se da su ove sumnje neosnovane, ali...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... 11942.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tacne potove cemo znati tek 03.12.
Ili mi ili Francuska idemo tamo.
Mi kao debitanti ili Francuska po rejtingu.
Poznavajuci FIFU, male su sanse da mi ne budemo ti koji ce u specijalni pot.
Za nadati se da su ove sumnje neosnovane, ali...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... 11942.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma seru, kakav bi to bio presedan....Cuj debitant, nikada tako nije bilo?
Jeste 2006.Batko je napisao/la:Ma seru, kakav bi to bio presedan....Cuj debitant, nikada tako nije bilo?
tako su izmedju dva debitanta Ukrajine i SCG ubacili Srbiju u taj treci pot kao debitanta sa najlosijim rankingom.
1946
Tu su Srbiju opasno smuljali, dva dana prije zdrijeba Srbija je bila u Evropskom potu.Head je napisao/la:Jeste 2006.Batko je napisao/la:Ma seru, kakav bi to bio presedan....Cuj debitant, nikada tako nije bilo?
tako su izmedju dva debitanta Ukrajine i SCG ubacili Srbiju u taj treci pot kao debitanta sa najlosijim rankingom.
Nije tacno. SCG je tu upala zbog najlosijeg rejtinga.....Kakav debitant odakle vam to, nadji mi oficijalan dokumnet gdje to pise?Head je napisao/la:Jeste 2006.Batko je napisao/la:Ma seru, kakav bi to bio presedan....Cuj debitant, nikada tako nije bilo?
REPREZENTACIJA Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj naredne godine biće u grupi sa Brazilom, Argentinom ili Meksikom! FIFA je juče odredila sastave šešira pred žreb koji će se obaviti u petak u Lajpcigu (20.30 časova) i plavima praktično dodelila status "džokera" ili pridruženog člana četvrte grupe u kojoj se nalaze reprezentacije iz Azije i Severne i Srednje Amerike. Srbija i Crna Gora, kao najslabije rangirana selekcija Starog kontinenta (nije jasno po kojim kriterijumima, jer je FIFA obelodanila listu svih selekcija na kojoj se plavi nalaze na 24. mestu ispred Švajcarske i Ukrajine) prebačena je iz evropskog šešira i prilikom žrebanja biće automatski svrstana u grupu gde se nalaze Brazil, Argentina ili Meksiko. Očekivano, za nosioce su pored Nemačke određeni Brazil, Italija, Francuska, Argentina, Španija, Meksiko i Engleska.
Žreb u Lajpcigu počeće u 20.30 časova i sigurno je da će Nemačka automatski biti svrstana na čelu "A" grupe. Zatim će preostali nosioci biti razvrstani po grupama, pa će se posle prvog, preći na žrebanje trećeg šešira u kojem se nalaze preostale evropske selekcije (osim SCG). Kada i one budu razvrstane, dolazimo na red mi. Plavi će automatski biti uvršteni u jednu od grupa u kojoj su nosioci Brazil, Argentina ili Meksiko kako se ne bi prekršilo pravilo da u jednoj grupi ne mogu da budu više od dve evropske reprezentacije.
Posle plavih, žrebaće se selekcije iz drugog šešira (Afrika, Južna Amerika i Australija), a na kraju će po grupama biti raspodeljeno preostalih sedam timova iz četvrtog šešira (Azija i Severna i Srednja Amerika).
Tako će na kraju biti formirano osam grupa sa po četiri reprezentacije, u prvom krugu će se igrati po ligaškom sistemu, a plasman u osminu finala izboriće dve najbolje selekcije iz svake grupe.
Žreb u Lajpcigu počeće u 20.30 časova i sigurno je da će Nemačka automatski biti svrstana na čelu "A" grupe. Zatim će preostali nosioci biti razvrstani po grupama, pa će se posle prvog, preći na žrebanje trećeg šešira u kojem se nalaze preostale evropske selekcije (osim SCG). Kada i one budu razvrstane, dolazimo na red mi. Plavi će automatski biti uvršteni u jednu od grupa u kojoj su nosioci Brazil, Argentina ili Meksiko kako se ne bi prekršilo pravilo da u jednoj grupi ne mogu da budu više od dve evropske reprezentacije.
Posle plavih, žrebaće se selekcije iz drugog šešira (Afrika, Južna Amerika i Australija), a na kraju će po grupama biti raspodeljeno preostalih sedam timova iz četvrtog šešira (Azija i Severna i Srednja Amerika).
Tako će na kraju biti formirano osam grupa sa po četiri reprezentacije, u prvom krugu će se igrati po ligaškom sistemu, a plasman u osminu finala izboriće dve najbolje selekcije iz svake grupe.
Eto nas'o ti je frajer.SCG je upala tu jer su bili najslabije rangirani evropski debitant na svijetskom prvenstvu..Sad smo mi jedini debitanti iz Evrope i k'o da gledam da ce nas uvaliti u pot 3.Bagra lopovska predvodjena Blaterom i Platinijem. 

1946
TO NIJE TACNO......
To oni kenjaju. Gledala se oktobarska lista, isto kao sto je sada objavljeno...
SCG je na toj listi bila najlosija evropska selekcija...
To oni kenjaju. Gledala se oktobarska lista, isto kao sto je sada objavljeno...
SCG je na toj listi bila najlosija evropska selekcija...
Preostaje nam sacekati i vidjeti sta ce biti odluceno.
Ovo o "debitantu" nisam ja izmislio nego sam procitao na vise strana. Ne mora znaciti da je tacno ili da ce biti tako, ali sigurno se ne prica tek onako.
Daj Boze da su ovo samo neprovjerene glasine.
SCG je NOv 2005 bila 47 mjesto na FIFA listi..
Svicarska 36 a Ukrajina 40 mjesto.
Jedan frajer je ovdje nalazio oficijalan dokument gdje je stajalo da je SCG bila u specialnom potu zato sto je bila najlosije plasirana na FIFA listi....
Znam ja na sta vi mislite, i da se unosi panika i da se krade itd itd, ali da ce na osnovu debitant fore nas izbaciti to nigjde nema....Em stojimo visoko na FIFA listi em smo se plasirali direktno...
Svicarska 36 a Ukrajina 40 mjesto.
Jedan frajer je ovdje nalazio oficijalan dokument gdje je stajalo da je SCG bila u specialnom potu zato sto je bila najlosije plasirana na FIFA listi....
Znam ja na sta vi mislite, i da se unosi panika i da se krade itd itd, ali da ce na osnovu debitant fore nas izbaciti to nigjde nema....Em stojimo visoko na FIFA listi em smo se plasirali direktno...
misliti, da ce FIFA staviti FRA u 3. sesir a Bosnu u 2. je zaista naivno...
ja mislim, da smo mi sigurno u 3. sesiru
2006 su Srbiju dali u "special pot" zato jer jim je to najbolje odgovaralo:
par dana prije izvlacenja su napravili novu listu (sa novom drzavom Srbijom (prije Srbija i Crna gora))
na toj listi je Srbija pala za 20 mjesti i bila samo nekoliko mjesti za Ukrajinom
tad su rekli, da se za special pot gleda ta ZADNJA lista (a ne ona od oktobra)
ja mislim, da smo mi sigurno u 3. sesiru
2006 su Srbiju dali u "special pot" zato jer jim je to najbolje odgovaralo:
par dana prije izvlacenja su napravili novu listu (sa novom drzavom Srbijom (prije Srbija i Crna gora))
na toj listi je Srbija pala za 20 mjesti i bila samo nekoliko mjesti za Ukrajinom
tad su rekli, da se za special pot gleda ta ZADNJA lista (a ne ona od oktobra)
Zadnja izmjena: harko8, dana/u 20 nov 2013, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
NE MOGU 3 EVROPSKA TIMA BITI U ISTOJ GRUPI! tako da ti ta prva varijanta otpada[/quote]hurem je napisao/la: Nije ako budu pravila kao na prethodnom SP, najlošiji su na oktobarskoj FIFA listi iz Europe i idu u Pot 3.
Ne otpada meni varijanta, pogrešno citiraš.
Mislim da je po pravilima, a i da nije uobičajeno je da se piše malim slovima osim ako nešto ne želiš posebno da istakneš.
pisac je napisao/la:Ovo o "debitantu" nisam ja izmislio nego sam procitao na vise strana. Ne mora znaciti da je tacno ili da ce biti tako, ali sigurno se ne prica tek onako.
To su neprijatelji nase repke provalili...Nigdje oficialno to ne pise.....Nista se ti ne sikiraj.....A pronacu ti oficialan dokument zasto je SCG bila u specialnom potu.
To je istina, ali to pravilo su donijeli neto prije izvlacenja grupa.
Po prvoj pretpostavci i po onome kako se pricalo ranije, Srbija je trebala biti u evropskom potu.
Sve sto si rekao stoji, ali to opet nije nikakav garant.
Ako budu zeljeli Francusku u evropskom potu to ce onda biti na ustrb nas.
Debitanti ili nesto trece, izmislit ce neko pravilo jer na to imaju pravo.
Po prvoj pretpostavci i po onome kako se pricalo ranije, Srbija je trebala biti u evropskom potu.
Sve sto si rekao stoji, ali to opet nije nikakav garant.
Ako budu zeljeli Francusku u evropskom potu to ce onda biti na ustrb nas.
Debitanti ili nesto trece, izmislit ce neko pravilo jer na to imaju pravo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije tačno, možeš 10 tekstova kopirat, nije tačno i tačka.Head je napisao/la:Eto nas'o ti je frajer.SCG je upala tu jer su bili najslabije rangirani evropski debitant na svijetskom prvenstvu..Sad smo mi jedini debitanti iz Evrope i k'o da gledam da ce nas uvaliti u pot 3.Bagra lopovska predvodjena Blaterom i Platinijem.
SCG kao prvo NIJE BILA DEBITANT jer je pravni nasljednik SRJ. I kao drugo, nađi oktobarsku listu 2005. pa će ti se sve samo reć. Kakvi tekstovi i bakrači.
Unosite bezveze paniku u narod.....Nikada nigdje se nista nije gledalo osim raznih lista.....Kakvu god listu da naprave i kako god da gledaju, BIH nece biti najlosije rangirana....
Svi francuski i svijetski mediji su objavili potove, samo je preostalo da ih FIFA potvrdi...
Svi francuski i svijetski mediji su objavili potove, samo je preostalo da ih FIFA potvrdi...
Trenutno korisnika/ca: denza, Mocvara1991, Proximic i 9 gostiju.