FK Željezničar (opšte diskusije)

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la sergejevic » 07 mar 2015, 11:29

Ma ovo je sega prava. Covjek je izucio nas statut, pregledao sva izglanja, medijske istupe, tacno zna koliko imamo trofeja. Stvarno cudan lik.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 mar 2015, 11:42

sergejevic je napisao/la:Ma ovo je sega prava. Covjek je izucio nas statut, pregledao sva izglanja, medijske istupe, tacno zna koliko imamo trofeja. Stvarno cudan lik.
Neko ce pomislit da nas prati :lol: :lol: :lol:
Željezničar živimo !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2015, 12:47

sergejevic je napisao/la:Ma ovo je sega prava. Covjek je izucio nas statut, pregledao sva izglanja, medijske istupe, tacno zna koliko imamo trofeja. Stvarno cudan lik.
Covjek zna na kojoj minuti je sta Greda rekao, hahahaha pa ne mogu da vjerujem

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 07 mar 2015, 13:17

Jel vas stid da znam vise o vasem klubu nego vi? Vi koji zivite za taj klub, zivite tu zivotnu filozofiju?

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ako ce mo se nadglasavati, onda odmah priznajem poraz, ali cinjenice su takve da vi pametujete o necemu a niste se udostojili ni clansku kupiti, vi ste smjesni blago receno!

Evo ostavit cu vas da se stidite jedni drugih ovdje na vasem pdf-u i necu vam vise na muke prisjedati!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 mar 2015, 13:20

amidzaTan je napisao/la:Jel vas stid da znam vise o vasem klubu nego vi? Vi koji zivite za taj klub, zivite tu zivotnu filozofiju?

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ako ce mo se nadglasavati, onda odmah priznajem poraz, ali cinjenice su takve da vi pametujete o necemu a niste se udostojili ni clansku kupiti, vi ste smjesni blago receno!

Evo ostavit cu vas da se stidite jedni drugih ovdje na vasem pdf-u i necu vam vise na muke prisjedati!
A jel tebe stid da vise znas o nasem klubu nego o tvom ? To je meni bolje pitanje :)
Željezničar živimo !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 mar 2015, 13:43

amidzaTan je napisao/la:Jel vas stid da znam vise o vasem klubu nego vi? Vi koji zivite za taj klub, zivite tu zivotnu filozofiju?

Evo stidit ĆE MO se svi redom tako mi svega samo se ispali odavde i nemoj se molim te nikad više vratiti. Priznajem ja prvi da smo SMJEŠNI i to blago rečeno i nadam se da ĆE MO se udostojiti da svi kupimo člansku kartu pa da jednog dana možemo parirati mlađem i u svakom pogledu manjem sarajevskom klubu čiji su članovi u narodu zvani "divovi".
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 mar 2015, 13:47

Nemoj ici, neka te. Meni bas interesantno kad neko tako poludi, pa bulazni, a sve sto ne moze knedlu progutati zato sto se Zeljo raspada, nemamo za vode, nismo kupili clanske, nemamo para, a opet bolji klub od tvog. Spavas na ovoj temi, opsjednut si nasim klubom.
Sada ce tebi cikica to malo pojasniti. Tuzno ali istinito, da ispunjavas vecinu kriterija zbog kojih bi te covjek svrstao u:

Kompleksase!
Kompleksi predstavljaju emocionalni, mentalni sklop ličnosti koji je delimično ili potpuno potisnut i nesvesan.
Kompleksi igraju vrlo važnu ulogu u odrastanju i uopšte ponašanju pojedica tako što ih pojedinac potiskuje i tako razvija niz ponašanja kojima kompenzuje svoje nedostatke

Lazove!
Naravno neki ljudi lažu više nego drugi, obično se veća količina laganja sa ciljem smatra manipulacijom. Patološko laganje, međutim, je laganje bez određenog cilja, bez ikakve očigledne koristi a često i štetno po samog izvršioca. Osoba koja ima problema sa patološkim laganjem izgovara laži svakodnevno, u velikim količinama i jako ubedljivo kao da izgovara čistu istinu.
Da li je patološko laganje svesno?
Smatra se da patološko laganje nije pod uticajem svesti, ono se odvija nekontrolisano i impulsivno. Osobe koje imaju problema sa patološkim laganjem veruju u sopstvene laži kao da su one stvarne, te često ne priznaju da imaju problem.

Poremecene licnosti!
Poremećaji ličnosti predstavljaju karakteristične i trajne obrasce ponašanja, mišljenja i osećanja koji prilično odudaraju od onog što je uobičajeno. Ove devijacije se obično javljaju u sferi volje, nagona i emocija.
Poremećaji ličnosti označavaju stanja ili oblike ponašanja koji otkrivaju karakteristični životni stil pojedinca i način na koji on komunicira s drugima.
Poremećaj ličnosti se najčešće javlja u adolescenciji.

Nadam se da sam ti pomogao, i da ces potraziti strucnu pomoc. Takve u Jagomiru primaju bez uputnice!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 mar 2015, 14:11

Pa sta sad ?
Jednostavno covjek je kolekcionar poremecaja.
Ko smo mi da mu oduzimamo ono sto ga ispunjava ?

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 07 mar 2015, 14:23

Tipicna malogradjanska radnicka klasa koja nikada nije ulagala u svoje obrazovanje pa na napad argumentima odogvara uvredama, ali me po nekad i iznenadite, pa se posluzite internetom nebili ste nasli definicije Kompleksasa, Lazova, Poremecene licnosti ili cega vec, sto znaci da nije sve izgubljeno za vas :D :D :D :D :D

Samo naprijed mli plavi nema predaj... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 07 mar 2015, 14:32

amidzaTan je napisao/la:Tipicna malogradjanska radnicka klasa koja nikada nije ulagala u svoje obrazovanje pa na napad argumentima odogvara uvredama, ali me po nekad i iznenadite, pa se posluzite internetom nebili ste nasli definicije Kompleksasa, Lazova, Poremecene licnosti ili cega vec, sto znaci da nije sve izgubljeno za vas :D :D :D :D :D

Očigledno je koliko ste Vi gradska raja,koja navija za UDBASKI klub ulagali u svoje obrazovanje, samo se vrati na svoj tekst i pokusaj ga lektorisati pa da vidiš to silno obrazovanje.

Mi smo radnička klasa i toga se ne stidimo, već se naime time ponosimo

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 mar 2015, 14:34

Za MortemHz

FK Željezničar

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

FK Sarajevo

Šampioni Bosne i Hercegovine: 2
1998/1999, 2006/2007.
Osvajači Kupa BiH: 5
1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014.
Osvajači Super kupa BiH: 1
1996/1997.
Šampion Jugoslavije: 2
1966/1967, 1984/1985.

Znaci vise od 3.[/quote]

12-9 je odnos trofeja u vasu korist jer nisu validna na ova sto ti mislis..dosao sam normalno da ti kazem ovo da ne kazes ovo negdje da ti se ljudi ne smiju[/quote]

Koji trofeji nisu validni?? Oni iz ex-Yu ovi nakon rata?? Ili mozda mislis na supekr kup?? Objasni meni koji ne znam. Hvala.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 07 mar 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 mar 2015, 14:35

Na ovoj temi nista novo ovaj i sad pjeni, idemo dalje :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 mar 2015, 14:39

amidzaTan je napisao/la:Tipicna malogradjanska radnicka klasa koja nikada nije ulagala u svoje obrazovanje pa na napad argumentima odogvara uvredama, ali me po nekad i iznenadite, pa se posluzite internetom nebili ste nasli definicije Kompleksasa, Lazova, Poremecene licnosti ili cega vec, sto znaci da nije sve izgubljeno za vas :D :D :D :D :D

I nepismen, to sam zaboravio. Nepismeni mali homo sapiens. :wave:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 mar 2015, 14:42

Mora ce mo :D i mi nauciti gramatiku da bi se mogli sporazumjeti sa njim, ipak smo mi radnicka klasa a on gradski momak, tugo moja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 07 mar 2015, 14:44

brile je napisao/la:Mora ce mo :D i mi nauciti gramatiku da bi se mogli sporazumjeti sa njim, ipak smo mi radnicka klasa a on gradski momak, tugo moja
Ma treba ga pustiti nek sam pise na ovoj temi i gotovo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 mar 2015, 14:44

amidža brate moj lijepi pretjeruješ...

Pusti ljude, dobili su statut i neka rade sa njim sta im je volja, ko je imao sta ukazati u statutu ukazao je, ko je prihvatio prihvatio je...
eno dvije teme nase lijepa diskusija

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2015, 15:01

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 2054636098" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 mar 2015, 15:11

brile je napisao/la:Mora ce mo :D i mi nauciti gramatiku da bi se mogli sporazumjeti sa njim, ipak smo mi radnicka klasa a on gradski momak, tugo moja
Neka prvo vasi iz kluba nauce gramtiku, eno sinoc sam postavio nove bisere sa prezentacije novog statusa :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 mar 2015, 15:18

Statusa?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2015, 15:23

:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, zemuntrg, Zigazaga i 23 gosta.