Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style. 
Takva sjecanja ispricana od lika sa nickom calcio imaju posebno znacenjecalcio je napisao/la:Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Motokultivator
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Sarma strikes again. Covjek uleti u raspravu a ne zna ni o cemu se Radi
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- calcio
- Kontakt:
Hoces da kazes da su namjestanja takve vrste osim kod nas, rasirena i po latinskim zemljama?madridist je napisao/la:Takva sjecanja ispricana od lika sa nickom calcio imaju posebno znacenjecalcio je napisao/la:Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style.
Slazem se.
Calcio jel fakat mislis da je ovo namjesteno ili? 
naprijed rejal
- calcio
- Kontakt:
Skeptican sam po prirodi, uvijek kada se desi nesto ovako neobicno razmatram svaku mogucnost.
Mnogo je love u igri, prestiz, itd. Motiv u svakom slucaju postoji, ali naravno to ne znaci da je namjesteno. Mislim da je dobro biti skeptican. Mada moram priznati da nisam vidio golove.
Mnogo je love u igri, prestiz, itd. Motiv u svakom slucaju postoji, ali naravno to ne znaci da je namjesteno. Mislim da je dobro biti skeptican. Mada moram priznati da nisam vidio golove.
Jes ti ono bio kanta godine? I ne cudi.
- Motokultivator
- Kontakt:
Trol je skeptican po svemu samo po Papetu i igracima Germanije nije 
x
x
- calcio
- Kontakt:
Da, ja sam trol, od 2008 imam jedan isti nick a ti u zadnjih godinu dana promjenio dvadesetak.... Bjez' ba Ahmo, zuti mrave.Motokultivator je napisao/la:Trol je skeptican po svemu samo po Papetu i igracima Germanije nije
Dobro ti znas na sta sam ja mislio,calcio je napisao/la:Hoces da kazes da su namjestanja takve vrste osim kod nas, rasirena i po latinskim zemljama?madridist je napisao/la:Takva sjecanja ispricana od lika sa nickom calcio imaju posebno znacenjecalcio je napisao/la:Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style.
Slazem se.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
calcio je napisao/la:Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style.
najjace su ove stare jugoslovenske price
"eh, djeco da vi znate kako se nekad igralo i živjelo" , "nemate vi pojma"
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 apr 2015, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
ne prizivaj i ovde krkana s cackalicomlet3 je napisao/la:calcio je napisao/la:Pade mi na pamet ona prica o jednom igracu iz nizih liga u bivsoj SFRJ koji je u zadnjem kolu zabio 40 i kusur golova da bi osvojio listu strijelaca. Namjestaljka, naravno. Dzarovski style.![]()
![]()
najjace su ove stare jugoslovenske pricemitovi i legende iz SFRJ
![]()
"eh, djeco da vi znate kako se nekad igralo i živjelo" , "nemate vi pojma"....zamisli se duboko i onda nabije suho meso na čačkalicu i zamezi
naprijed rejal
samo vam još on fali
Ma vala pored svih bolida koje ovdje docekujemo i ispracamo lik sa teorijom o svezi jugoslovenskog fudbala i Cristiana Ronalda je pravo osvjezenje.
Trebalo je zivjeti u dubokoj pecini pa ne znati da Cristiano busi protivnike nemilosrdno vec godinama i ova petarda svakome ko je cuo za Cristiana i njegove uspjehe ne predstavlja nista posebno.
Trebalo je zivjeti u dubokoj pecini pa ne znati da Cristiano busi protivnike nemilosrdno vec godinama i ova petarda svakome ko je cuo za Cristiana i njegove uspjehe ne predstavlja nista posebno.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dobar je Krišćjano, pravi goal poacher je postao 
- Motokultivator
- Kontakt:
Dzaba tebi 50 000 postova pa eto da si rodio forum ti si blago receno trol.calcio je napisao/la:Da, ja sam trol, od 2008 imam jedan isti nick a ti u zadnjih godinu dana promjenio dvadesetak.... Bjez' ba Ahmo, zuti mrave.Motokultivator je napisao/la:Trol je skeptican po svemu samo po Papetu i igracima Germanije nije
Nikakve veze sto sam ja promjenio nikove
x
x
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 20370.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pise AS da ne trenira s castiljom iako je prilikom potpisivanje ugovora jasno receno da ce trenirati s prvom ekipom , ali ovo je izgleda vijest par mjeseci poslije.I to nakon sto je Castilja dobila fenjerasa u segundi B bez Odegaarda koji je par dana ranije odigrao 90 minuta protiv Hrvatske.Sveti je napisao/la:Pise sportske.net
Al je afirmativno koliko policajac prati svoj omiljeni klub.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Legendarni Francuz je Odegarda preselio na klupu na poslednje dve utakmice, a španski AS objašnjava o čemu se tačno radi.
ali oprastam ti

ali oprastam ti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.