može može
Candreva OFICIJALNO došao. 22mil kroz 4 godine +3mil bonusa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
DONE DEALJericho je napisao/la: Candreva OFICIJALNO došao. 22mil kroz 4 godine +3mil bonusa.
Chini ce se sjebat, on bi trazio 40mil za njegJericho je napisao/la:5,5mil za Candrevu samo ove godine. fantastičan posao Ausilia.

Dobro je ispalo.Nije ni njemu placa preko 3 ako se ne varam..Bit će to odlično pojacanje.Jericho je napisao/la:Candreva OFICIJALNO došao. 22mil kroz 4 godine +3mil bonusa.
To je zato jer je ugovor na 4 godine.Pa u knjigama to ide iznos transfera (22) : godine ugovora (4) = 5.5m.Jericho je napisao/la:5,5mil za Candrevu samo ove godine. fantastičan posao Ausilia.
Jel se može Diarru besplatno uzet?Odličnu sezonu je imao prošle godine,izborio EP i trebao biti prvotimac i jedan od ključnih igrača Francuza,ali otpao zbog ozljede.Kakav bi to upgrade u odnosu na Medela bio...Tritolone je napisao/la:dovest Diarru besplatno
dijelimo mišljenje.. Ansaldi je trenutno nas najbolji (lijevi) bek, a igrat ce desnoSiamoNoi je napisao/la:Muka mi je kad vidim da se stalno Erkina gura u prvu na ovakvim sastavima.Ovo što sam gledao meni je on Nagatomo rang.Da sam ga gledao mrvicu više usudio bi se reć da je Nagatomo čak i bolji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.