Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jasmin10
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la jasmin10 » 03 nov 2015, 18:48

Sehic i Buric u najboljoj formi nisu ispred Begovica u najgoroj formi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 nov 2015, 18:50

Bas svasta procitat, do jucer nam branio Supic golman koji seta po osrednjim klubovima jelen superlige, a danas Begovica nema ko zamjenit a na klupi dva golmana koja su miljama ispred tog Supica. Prvaci Azerbejdzana i Poljske
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2015, 18:55

Procice ova kriza londoskih plavaca i Bega ce uz jacu odbranu biti sigurniji, samo da je on nama ziv i zdrav za baraz da tu bude na vrhuncu.

I da ne zadrzava igru, zna se sto. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 nov 2015, 19:09

Kakve veze ima sto ce proci kriza kad on ubrzo seli na klupu? Nismo toliko mala reprezentacija da nam brane oni koji ne igraju.

Bravo za ovu analizu. Znaci za skoro pola golova je kriv. Pa sta reci?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 03 nov 2015, 19:11

Da je prosjecan golman i da je Stoke uradio posao stoljeca sa Butlandom.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2015, 19:19

Sva trojica su tu negdje po godinama a znamo gdje brani jedan, a gdje ostala dvojica tako da o tome ko je najkvalitetniji je suvišno raspravljati. Što se trenutne forme tiče hajde eto za Šehića se i može reći da je u dobroj formi jer su prvi na tabeli, iako je liga neuporediva sa engleskom, ali klub u kojem brani Burić, Lech Poznan je trenutno predzadnji, 15 na tabeli u poljskoj ligi i imaju 22 primljena gola do sada. I vi njega u takvoj formi gurate ispred Begovića. :crazy: Samo da mi je znati kojom logikom. Apsolutno smiješno. :lol:

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 03 nov 2015, 19:23

Kad mi skontamo da je Begovic odlican golman, ali da nije klasa kao sto su Cech, Casillas ili Bufon koji su legende, onda ce ovdje prestati teci potoci virtuelne krvi.

Ljudi moji, spustimo se na zemlju. Begovic je jedan od 10 najboljih na svijetu, ali nije ekstra klasa golmana kao gore navedeni, a to izgleda neki misle, i razocarani su svaki put kad Begovic primi gol.

Mene sto se tice, ja sam voljan staviti ga na klupu ako u Zenici pokaze nesigurnost, ali sam siguran da golmanske greske nece odluciti ucesnika baraza.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2015, 19:23

Ako je on prosjecan golman onda ne znam ko je "odlican" golman a da je nas i da moze igrati za reprezentaciju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 nov 2015, 20:00

Pomirite se s tim da Asmir neće na klupu u narednih 7 godina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2015, 20:06

Elegant je napisao/la:Ako je on prosjecan golman onda ne znam ko je "odlican" golman a da je nas i da moze igrati za reprezentaciju ?
Sehic, Buric, Delac. To su njihovi favoriti. :lolno:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 nov 2015, 20:09

Elegant je napisao/la:Ako je on prosjecan golman onda ne znam ko je "odlican" golman a da je nas i da moze igrati za reprezentaciju ?
Odgovor je jednostavan: Golman koji igra/je igrao za tim koji navijaš.

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 03 nov 2015, 20:16

provokatorII je napisao/la:Kad mi skontamo da je Begovic odlican golman, ali da nije klasa kao sto su Cech, Casillas ili Bufon koji su legende, onda ce ovdje prestati teci potoci virtuelne krvi.

Ljudi moji, spustimo se na zemlju. Begovic je jedan od 10 najboljih na svijetu, ali nije ekstra klasa golmana kao gore navedeni, a to izgleda neki misle, i razocarani su svaki put kad Begovic primi gol.

Mene sto se tice, ja sam voljan staviti ga na klupu ako u Zenici pokaze nesigurnost, ali sam siguran da golmanske greske nece odluciti ucesnika baraza.
Hahahahaha evo da ti nabrojim 15 golmana koji su bolji od njega (a i mogu vise od toga ali nije potrebno jer si rekao top 10):

Neuer
Courtois
De Gea
Cech
Lloris
Handanovic
Leno
Hart
Bravo
Navas
Trapp
Fährmann
Diego Lopez
Perin
Lodygin
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 nov 2015, 20:18

Zuko je napisao/la:
provokatorII je napisao/la:Kad mi skontamo da je Begovic odlican golman, ali da nije klasa kao sto su Cech, Casillas ili Bufon koji su legende, onda ce ovdje prestati teci potoci virtuelne krvi.

Hahahahaha evo da ti nabrojim 15 golmana koji su bolji od njega (a i mogu vise od toga ali nije potrebno jer si rekao top 10):

Neuer
Courtois
De Gea
Cech
Lloris
Handanovic
Leno
Hart
Bravo
Navas
Trapp
Fährmann
Diego Lopez
Perin
Lodygin
Ma njemu je i Dzeko sigurno medju deset napadaca. Ne vrijedi raspravljati. Pusti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2015, 20:23

Zuko je napisao/la:

Neuer
Courtois
De Gea
Cech
Lloris
Handanovic
Leno
Hart
Bravo
Navas
Trapp
Fährmann
Diego Lopez
Perin
Lodygin
Lodygin :urnebes: :urnebes: :urnebes: Nemoj zajebavat, niti su Perin, Lopez, Bravo, Trapp, Hart bolji od njega ovo ostalo je manje vise istina :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 nov 2015, 20:30

Gdje sam i ja usao da procitam nesto... :facepalm:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 nov 2015, 20:31

Jest nas, al prosjecan golman.
embrace the chaos

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 nov 2015, 20:33

A looool ovog bota, Lodygin, ne vjerujem, kakav on, Leno i slični koje si naveo... Realno je da su bolji Neuer, Courtois, de Gea, Bravo, Lloris, Hart i mooožda Čech, Asmir kakav god da je ispišati može Lodygina, Perrina, Fährmanna a ni u kom slučaju nije lošiji od Lena, Trappa, Navasa itd.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2015, 20:37

HankMoody je napisao/la:A looool ovog bota, Lodygin, ne vjerujem, kakav on, Leno i slični koje si naveo... Realno je da su bolji Neuer, Courtois, de Gea, Bravo, Lloris, Hart i mooožda Čech, Asmir kakav god da je ispišati može Lodygina, Perrina, Fährmanna a ni u kom slučaju nije lošiji od Lena, Trappa, Navasa itd.
Fahrmann i Leno su tu negdje, po meni je Fahrmann cak i bolji, sto se tice Brava i Harta, bolji je Asmir za klasu
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 03 nov 2015, 20:42

HankMoody je napisao/la:A looool ovog bota, Lodygin, ne vjerujem, kakav on, Leno i slični koje si naveo... Realno je da su bolji Neuer, Courtois, de Gea, Bravo, Lloris, Hart i mooožda Čech, Asmir kakav god da je ispišati može Lodygina, a ni u kom slučaju nije lošiji od Lena, Trappa, Navasa itd.
Ok, sa tobom ce se sloziti Bosanci dok vecina ljudi koje prate fudbal na ovom svijetu ce se sloziti sa mnom.
Realno otvori temu na Reddit.com/r/soccer i reci da je Begovic u istu rangu kao Cech, da ni u kom slucaju nije losiji od Lena a da je Lodygin 5 puta losiji od njega i napravio bi se objektom podsmjeha.

Begovic je izmedju top 15-20 a ne U top 10 i to je realnost.
Pricamo od golmana koji je do 28e godine igrao u Stoke i tu jednu sezonu bio izmedju top 3 BPL golmana i nakon toga otisao u Chelsea-u da bi bio najmladji back-up golman od njegove klase na svijetu (poslije Ulreich-a), onda definitivno ne pricamo od top 10 golmana na svijetu.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14 i 18 gostiju.