Chicago Bulls

harebianconero
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la harebianconero » 26 feb 2012, 23:27

slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2012, 02:43

Slusa li iko ovog komentatora sa sport kluba ?

Pa on veze nema koji je koji igrac, covjek je pogrijesio vise puta u vezi toga nego sto ima ljudi u dvorani u Orlandu :?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 03:55

Titova-Juga je napisao/la:Slusa li iko ovog komentatora sa sport kluba ?

Pa on veze nema koji je koji igrac, covjek je pogrijesio vise puta u vezi toga nego sto ima ljudi u dvorani u Orlandu :?
hahahahahahahahaha

sreca pa nemam taj SportKlub, jer takve cobane odmah mute. :mrgreen: a onda mi ode sav dozivljaj utakmice.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2012, 04:00

kad_kako je napisao/la:

hahahahahahahahaha

sreca pa nemam taj SportKlub, jer takve cobane odmah mute. :mrgreen: a onda mi ode sav dozivljaj utakmice.

SVA SRECA DA NEMAS.
Ovaj nije dobar s glavom.
U II cetvrtini, daje Rondo loptu Boshu za sut sa poludistance, kaze kralj, odlicna asistencija sada Derona Williamsa za otvorenog Rose/a :S
WWWWWWWWWWWWWWTTTTF
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 04:09

Titova-Juga je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

hahahahahahahahaha

SVA SRECA DA NEMAS.
Ovaj nije dobar s glavom.
U II cetvrtini, daje Rondo loptu Boshu za sut sa poludistance, kaze kralj, odlicna asistencija sada Derona Williamsa za otvorenog Rose/a :S
WWWWWWWWWWWWWWTTTTF
hahaahahahahaha

Taj moze u rang sa Sabahudineeeeee, Sasom Vugladilcem :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2012, 04:17

sa Sabahudinom Topalbecirevicem ?...ma daj care Baho je tito boljeg nema ...mislim zna on grijesiti, ali jedino od nasih sto mogu Bahu slusat kad repka igra
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2012, 04:18

Ma mislio je na onog hajvana sa obn/a sto prica o sapunicama vise nego o utakmici koju bi trebao da prenosi.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 04:35

SaltCityAttack je napisao/la:sa Sabahudinom Topalbecirevicem ?...ma daj care Baho je tito boljeg nema ...mislim zna on grijesiti, ali jedino od nasih sto mogu Bahu slusat kad repka igra
Ma nisam na njega mislio ... nego na Vugdalica.

A ni Bahu nemogu nikako. Ali moram reci da barem ima fudbalsko znanje. Ja ga ne mogu jer je pljuvao po Bosanskim navijacima, kada su skandirali i pokusavali sve protiv saveza. Pa to ti je u onoj jednoj BHF pjesmi. Ja ga od tada ne mogu nikako.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 04:37

Titova-Juga je napisao/la:Ma mislio je na onog hajvana sa obn/a sto prica o sapunicama vise nego o utakmici koju bi trebao da prenosi.
hahahahaha od sapunica, do dvorana za balove sa velikim lusterima ... hahahahaha. Ja kad njega slusam, zaboravim da gledam utakmicu. hahahahaha

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2012, 04:50

kad_kako je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:sa Sabahudinom Topalbecirevicem ?...ma daj care Baho je tito boljeg nema ...mislim zna on grijesiti, ali jedino od nasih sto mogu Bahu slusat kad repka igra
Ma nisam na njega mislio ... nego na Vugdalica.

A ni Bahu nemogu nikako. Ali moram reci da barem ima fudbalsko znanje. Ja ga ne mogu jer je pljuvao po Bosanskim navijacima, kada su skandirali i pokusavali sve protiv saveza. Pa to ti je u onoj jednoj BHF pjesmi. Ja ga od tada ne mogu nikako.
ma nije on pljuvao vec jednostavno mi nismo znali i niko nije smjeo da drugacije reaguje na onaj savez....ma meni je Baho prilego srcu ond aprvo kosarkaska utkamica u Litvaniji kosarka kad Firic zavrsi onaj zadnji napad za nasu pobjedu, pa onda ostale kosarkaske utkamice, fudbalske a to sto nije zelio da se bacaju baklje pa nisam ni ja za to pa neka me pljuje ko god hoce...pa zasto bi bacao baklje kd to nece pomoci da otjeramo savez, samo cemo nase igrace zenzuti , a kazne nece placati DOminkovic,Usanovic i ostali...svakako da sam i ja bio protiv toga meni je bilo vise glupo gledati onakva ponasanja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 05:04

Pa kako baklje i ostalo nije pomoglo? ... to je sigurno skrenulo paznju FIFE i UEFA-e, na nase probleme.

Hvalite se istim tim navijacima svima, i svakom, a Ti i Baho i ostali kao Vi, onda pljujete iste te navijace i sve sto su oni pokusali u borbi protiv gamadi iz saveza.

Neide to brate nikako.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2012, 12:09

cuj ja pljujem te navijace :)..de haj molim te ccccccsta mi to rece :( ..care stojim iza toga da nista one bakljade nisu pomogle, vec samo su odmogle nasim klubovima.Prvo znamo dobro da kazne ne placa Usanovic iz naseg djepa i oni su te kazne namirili na nasim klubovima, jer malo malo kaznjavalo se Sarajevo,Celik,Sloboda,Zeljo zbog navodnih propusta u utakmicama, a ustvar samo su uzimali pare klubovima kako bi namirili tu stetu koju smo im mi nanjeli.Oni protesti su upalili i oni su se ranije trebali organizovati.Sa bakljadama smo samo mogli zaraditi suspenziju zbog navijaca, dok onako smo dokazali da imamo usrani savez i da zbog njega zasluzujemo da budemo kaznjeni, a ne zbog navijaca.u ostalom sta se imamo o tome raspravljat ovdje?..i nemoj tako da govoris da pljujem po nekome jer nije tacno, a nije ni Baho....jednostavno nemamo svi isto misljenje i vecina u Bosni nema takvo misljenje da je trebalo praviti one bakljade da se prekidaju utakmice
De jos mi narovari na ledja da sam podrzavo onaj savez ccccc :)..kako si to objasnio vec vidim sta mislis
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 feb 2012, 15:11

Titova-Juga je napisao/la:Ma mislio je na onog hajvana sa obn/a sto prica o sapunicama vise nego o utakmici koju bi trebao da prenosi.
Mislis Vugdalica ? :mrgreen: Ono je stvarno velak komad budale :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 15:28

SaltCityAttack je napisao/la:cuj ja pljujem te navijace :)..de haj molim te ccccccsta mi to rece :( ..care stojim iza toga da nista one bakljade nisu pomogle, vec samo su odmogle nasim klubovima.Prvo znamo dobro da kazne ne placa Usanovic iz naseg djepa i oni su te kazne namirili na nasim klubovima, jer malo malo kaznjavalo se Sarajevo,Celik,Sloboda,Zeljo zbog navodnih propusta u utakmicama, a ustvar samo su uzimali pare klubovima kako bi namirili tu stetu koju smo im mi nanjeli.Oni protesti su upalili i oni su se ranije trebali organizovati.Sa bakljadama smo samo mogli zaraditi suspenziju zbog navijaca, dok onako smo dokazali da imamo usrani savez i da zbog njega zasluzujemo da budemo kaznjeni, a ne zbog navijaca.u ostalom sta se imamo o tome raspravljat ovdje?..i nemoj tako da govoris da pljujem po nekome jer nije tacno, a nije ni Baho....jednostavno nemamo svi isto misljenje i vecina u Bosni nema takvo misljenje da je trebalo praviti one bakljade da se prekidaju utakmice
De jos mi narovari na ledja da sam podrzavo onaj savez ccccc :)..kako si to objasnio vec vidim sta mislis
Pa gore iznad si napisao da je "glupo gledati onakva ponasanja", i ja to zovem pljuvanjem. A to su isti navijaci, koji su nas predstavljali i pravili spektakl u Francuskoj i ostalim gradovima ... A vjerujem da si i ti kao i drugi se hvalio svima i svakom o spektalu i korteou BHFa u Francuskoj. Pa ti vidi.

Nasi navijaci su najveci licemjeri, u to nema dvojbe. Isto tako kad je bio bojkot utakmica, i sad, javljaju se ljudi sa ovakvim izjavama: "ja 100% podrzavam bojkot, ali moram ici na utakmice ...". Nama da je i jare i pare. Takav smo narod.

Ne mislim da si podrzavao savez. Ako si to zakljucio, onda pardon.
Vjeruj, te bakljade, i sranja koja su pravili BHFovci, su pomogli vise nego sto im se daje kredita. Ja sam ih podrzavao 100% u tome. Odlican nacin da se skrene paznja stranaca na nase probleme. Bez obira ko je sta placao.

Ja se izvinjavam braci Bullsima na off-topicu. Necemo dugo. :D
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 27 feb 2012, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 feb 2012, 15:34

sta je ovo tema savez ili bullsi hehe

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2012, 15:38

dema je napisao/la:sta je ovo tema savez ili bullsi hehe
Nije bila namjena da se ode u ovom smjeru, ali kasno sad. Pardon jos jednom. :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 feb 2012, 15:46

Giallorossi je napisao/la:
Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...

Ne znam za vas, ali ja ga volim slusati. :mrgreen:

Aj da ne idemo u offtopic vise. :)

Rose sinoc malo igrao i to je dobro.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2012, 21:43

Giallorossi je napisao/la:

Da, mr. retardinho

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 feb 2012, 21:46

Vise iscekujem sutrasnju tekmu protiv Hornetsa nego all-star. Samo me zanima dal cemo napokon odigrat kompletni? :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 28 feb 2012, 00:39

Ja iskreno ni neznam zasto Hamilton ne igra, znam da je Salt pisao prije otprilike 2,3 sedmice radi tragedije u familiji, valjda bi trebao igrati sutra :?.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.