Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Neutral
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:25

Švedska liga je skoro u rangu sa našom ligom a ne njihova druga :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 13:28

Samo je jedina mala razlika što igrači, talentovani igrači iz njihovih liga idu direktno o omladinske selekcije njemačkih bundesligaša i engleskih premijerligaša.

Naravno da ne treba naše talente zanemarivati sa ovih prostora, al jasno se vidi kako se radi kod njih, a kako kod nas. I kolika je mogućnost uspjeti iz Švedske i iz BiH.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2013, 13:29

Neutral je napisao/la:Švedska liga je skoro u rangu sa našom ligom a ne njihova druga :roll:
Nazalost jarane to nije tako... Jest Helsingborg ispo od Sarajeva pa i Örebro. Ali taj drugi je bio u raspadu a Helsingborg bio u renomiranju.. Da su bogdom kod nas pare kosto je to u Svedskoj mi bi imali po dva kluba uvjek u grupnoj fazi.. A Maric je extra talenat i svedjani se dosta boje da ga ne izgube.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 13:31

Ma moramo tog momka zvat' ! Lopovi bit' dok ne izgradimo ovdje infrastrukturu, nema druge ! :mrgreen: :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 13:33

Neutral je napisao/la:Švedska liga je skoro u rangu sa našom ligom a ne njihova druga :roll:
daj ne baljezgaj.

sveđani svake godine imaju predstavnike u ligi prvaka i europskoj ligi. sta ima premijer liga?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 13:34

ima svake godine 5-6 komada od ćif*ta :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 13:37

Samo da se ispravim, biti lopovi i nakon izgradnje infrastrukture, što da ne. :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jun 2013, 13:38

Papastathopoulos je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Mi trebamo napadati ko Hrvati i ko ima veze i ko nema veze sa BiH pa kud puklo da puklo.
treba iskoristiti ovu situaciju da smo na pragu SP-a, da igramo odlicno i onda ce se i igraci prije odlucivati za nas...pogotovo traziti napadace i dat im do znanja da imaju sanse upasti u sastav jer imamo fakticki samo 2 napadaca...i treba pokusati s ovim hrgotom...pa ne ujeda lik, ako odbije, odbio i to je to...
Sto manje izjava logicno je da igra za Hrvatsku i Svicarsku a vise izjava logicno je da igra za BiH mi smo najbolji i uradit cemo sve da zaigras za nas, dizes i igracu vrijednost i motivaciju da zaigra a onda cim potpise radi sa njim sta hoces. Ha ja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jun 2013, 13:40

sajo10 je napisao/la:Mirza Mustafic, vec sada bivsi clan Metza i mladi reprezentativac Luksemburga novi je clan Borussie Mönchengladbacha!! 8-) Selektor U17 reprezentacije Sakib Malkocevic vec sada sprema poziv Mustaficu pise Avazov Sport!
Nista nema u njemackim medijima?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:40

Lillard je napisao/la:
daj ne baljezgaj.

sveđani svake godine imaju predstavnike u ligi prvaka i europskoj ligi. sta ima premijer liga?

Koji je to tim u ligi prvaka svake godine ? :lol:
Koji su to timovi u evropskoj ligi svake godine ? :lol:

Imaju veće plaće to svakako stoji, a ni blizu da su tako jaki kao što ih većina ovdje predstavlja.

Zadnja dva međusobna dvoboja nastradaše Šveđani olahko od naših a liga im je prije dosta kvalitetnija bila. Dovoljno je pogledati koliko igrača iz te lige nastupa za njihovu repku ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 13:42

Neutral je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
daj ne baljezgaj.

Koji je to tim u ligi prvaka svake godine ? :lol:
Koji su to timovi u evropskoj ligi svake godine ? :lol:

Imaju veće plaće to svakako stoji, a ni blizu da su tako jaki kao što ih većina ovdje predstavlja.

Zadnja dva međusobna dvoboja nastradaše Šveđani olahko od naših a liga im je prije dosta kvalitetnija bila. Dovoljno je pogledati koliko igrača iz te lige nastupa za njihovu repku ;)
:mrgreen:

ebes mi sve, otislo mi na dansku :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 jun 2013, 13:44

http://www.transfermarkt.co.uk/en/elved ... 98311.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trazim tog Mustafica vamo i naleti na ovog, vidim da je prvi golman u17, bitno je da se spomene, kroz dvije tri godine kod Vlade ga ocekivati. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 13:46

Al zipa mu statistike. :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 jun 2013, 13:47

Lillard je napisao/la:
daj ne baljezgaj.

I premijer liga ima svake godine predstavnike u Liga prvaka i europskoj ligi,samo sto hebiga nikada ne doguraju do grupne faze.isto kao i Svedjani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Navedi mi koji su to klubovi iz Svedske u zadnjih 5 god igrali grupnu fazu LP?

PS nemoj zaboraviti eliminirati klubove iz Danske i ostalih skandinavskih zemalja
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:47

Da, pretpostavljao sam da misliš na Norvešku, ali eto na Dansku si mislio :mrgreen:

Danska liga se žestoko razvila u posljednim godinama, Norveška pala kao i Švedska.

Kako god, pola Švedske je naseljeno sa našim ljudima :lol: tako da će uvijek ovih nekih "talenata" biti, no što ih gore tražiti kada ih imaš i u BiH samo što to niko ne prati. Prije nisi mogao napredovati ako nisi plaćao nekome da te progura, valjda je to iza nas.

Nemaš Mustafića na transfermarktu. 15 mu je godina mislim. Imaš članak od prije 2 godine kada se slikao sa Spahićem. U 2 godine se žestoko promjenio, izrastao je i djeluje zaista spremno za svoje godine.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 13:48

TMovac je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
daj ne baljezgaj.

I premijer liga ima svake godine predstavnike u Liga prvaka i europskoj ligi,samo sto hebiga nikada ne doguraju do grupne faze.isto kao i Svedjani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Navedi mi koji su to klubovi iz Svedske u zadnjih 5 god igrali grupnu fazu LP?

PS nemoj zaboraviti eliminirati klubove iz Danske i ostalih skandinavskih zemalja
vidis gore da sam napisao da sam ih pomijesao s danskom :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jun 2013, 13:50

sta je sa Damirom Memisevicem, nekada velikom nadaom bremenskog Werdera :P Od 2011 mu se gubi svaki trag ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 jun 2013, 13:51

Koji je ono bio kapiten mladog tima Werdera ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:52

brazzo je napisao/la:sta je sa Damirom Memisevicem, nekada velikom nadaom bremenskog Werdera :P Od 2011 mu se gubi svaki trag ?

Igrao je do 2012 za Taraz u Kazahstanu, od tada je bez kluba. Sjećam se kako su pričali o njemu kao velikom talentu no vidjelo se odmah da nije kalibar za nekog odličnog stopera. Čak je bio kapiten ako se ne varam u mladoj repki :lol:

Drugačija vremena, furalo se sve osim kvaliteta.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jun 2013, 13:57

a meni se opet cinio kao dobar igrac za nase prilike, a gledao sam ga i uzivo dok je bio clan Slobode.. Cini mi se da je on zakacio neku ozbiljniju povredu jos u vrijeme dok je igr'o u Zelji pa je poslije izgleda i odustao od karijere.. Kakvi su stoperi trenutno u PL BiH ovja je bio mila majka ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, forgempp, Kaunas, legendarnadruga, Scholl, Uknaac i 64 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []