hypnox je napisao/la:ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket
nisi jos nista vidija
hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...
ne znan na koje se forumaše ovo odnosi, al brajo.. ja san se u svome postu ruga njima, ne tebi. evo sad vidin da je nasta šou oko tog tiketa. uglavnom, ne isplati ti se ode pokazivat uloge niti ukazivat na njih.
ako faliješ klet će ti sve, ako zaredaš par dobitnih proglasit će te photoshoperon vide li ulog veći od 40-50 KM.
a danas su te svi pratili bas zbog onih slika koje si postavija sa dobrin dobicima.. I zato mi je bilo smisno. ako si dosa na forum ubost koji par, moj savjet je da pratis ljude s poštenin analizama, ima dosta dobrih tipstera ovde. Al radi redikula ih je dosta odlicnih i pobiglo davnih dana.
Inace, lipo je znat da ima jos dalmatinaca na forumu.. nakon 2 godine napokon dobija privilegiju pisat kako govorin