treba mu kupit kosmodisk da mu ledja na odu na klupiavlami97 je napisao/la:I ja tako pročitah.pintol_TM87 je napisao/la:evo nema prenosa na TVSA?gladnijura je napisao/la:jel oni nasi talenti danas igraju finale uopste ?
EDIT: pise da je u 16:00 tekma?
Pitari se uzmuhali, kažu Škoro 4 godine u Želji. Jeste mahalska, al' iz pitarskih usta.![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo se vi zajebajite a Skoro sve dogovorio sa namapintol_TM87 je napisao/la:Pitari se uzmuhali, kažu Škoro 4 godine u Želji. Jeste mahalska, al' iz pitarskih usta.![]()
![]()
treba mu kupit kosmodisk da mu ledja na odu na klupi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Samo se vi zajebajite a Skoro sve dogovorio sa namapintol_TM87 je napisao/la:Pitari se uzmuhali, kažu Škoro 4 godine u Želji. Jeste mahalska, al' iz pitarskih usta.![]()
![]()

Na četiri godinepile87 je napisao/la:Samo se vi zajebajite a Skoro sve dogovorio sa namapintol_TM87 je napisao/la:Pitari se uzmuhali, kažu Škoro 4 godine u Želji. Jeste mahalska, al' iz pitarskih usta.![]()
![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- SkyWallker
Finale Željo - Dinamo igra se u 13h a snimak je na TVSA U 16h
dok je ona humanitarna utakmica sa Koševa u 18h u direktnom prenosu na TVPink BH
dok je ona humanitarna utakmica sa Koševa u 18h u direktnom prenosu na TVPink BH
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- pintol_TM87
- Kontakt:
diskonektujte se kad budem saopstavao rezultat tekmeSkyWallker je napisao/la:Finale Željo - Dinamo igra se u 13h a snimak je na TVSA U 16h![]()
a sad gledat repku
To nam je prvi napadac u narednoj sezone pa ti kako hoces...bagrcavi je napisao/la:Daleko mu kuća od Grbavice bila.
Samo se ti zezaj jarane, Amar sve završio. kaže treba mu takav tip igrača, a i konkurenciju da ojača.bagrcavi je napisao/la:Daleko mu kuća od Grbavice bila.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
gladnijura
- Kontakt:
doduse uklapa se u Amarov izbor fosni (napadaca)
E ako onaj štakor potpiše i to još na 4 godine
, u prvoj tekmu koju on bude igro ja ću se go skinuti i uletit u teren. 
DRUG NEBI TI PUNCA
- SkyWallker
Jogunčić iz Slobode !? jeli moguće ??

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Amar ga zvao jos kad je ovaj dosao iz Mexika...gladnijura je napisao/la:doduse uklapa se u Amarov izbor fosni (napadaca)
vodimo 1:0 protiv Dinama na Bjelasnici 
Nemoj jarane, zijanićemo bodove za zelenim stolom.bagrcavi je napisao/la:E ako onaj štakor potpiše i to još na 4 godine, u prvoj tekmu koju on bude igro ja ću se go skinuti i uletit u teren.
Pile, ja sam čuo da protiv pitara ne bi igrao. To mu je bio jedini uslov i Amar glat prihvatiopile87 je napisao/la:Amar ga zvao jos kad je ovaj dosao iz Mexika...gladnijura je napisao/la:doduse uklapa se u Amarov izbor fosni (napadaca)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto pile fura raju 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- pintol_TM87
- Kontakt:
benjo nemoj mi to raditarelinho je napisao/la:vodimo 1:0 protiv Dinama na Bjelasnici
kao da gledam nece biti prenos u 16:00 na TVSA
da ste rekli na 1+1 mozda bi i povjerovao al ovako na 4 godine
EDIT: eno na borovini objavili vijest
Što to brate? Neka, mora se pokazati ko je glavni u gradu, državi a za to postoji više načina. Nije to samo osvojiti titule, pobjediti gradskog rivala ... ima tu i još segmenata kako poniziti mitskog rivala. Imaš dosta primjera u modernom svijetu: Owen u Uniedu, Figo u Realu, Ibrahimović u Milanu, Hitzfeld u Bayernu ...bagrcavi je napisao/la:E ako onaj štakor potpiše i to još na 4 godine, u prvoj tekmu koju on bude igro ja ću se go skinuti i uletit u teren.
Bilo bi baš simpa da ga potpišu i još da osvojimo titulu a on na posteru u dresu Željezničara.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.