Hvala puno, dovidjenja i prijatno.Suljo20002 je napisao/la:KRAJ PRICEwobly92 je napisao/la: “Dosta igrača je otišlo iz Slobode, ponavljam sve je to bila procjena stručnog štaba i mislim da smo donijeli dobre odluke, a to govore rezultati. Svako ima pravo na svoje mišljenje i to treba poštovati. Salihović i Pršeš su tu bili sa mnom godinu i pol dana u Slobodi prije toga nekoliko igrača je otišlo. Tako da dozvolite da i ja mogu da pogriješim i da mogu da napravim lošu procjenu ali ja nikave namjere nisam imao. Prema tome, morate shvatiti ja što radim ja za to odgovaram. Nisam valjda tolika budala da radim kontra sebe” – kazao je Husref Musemić.
Neko spomenu Drinu, igrali su neki igraci zbog kojih se pljuvao Husref jer ne igraju. Izgubili smo tu utakmicu. Nema se sta vise pricati.
Al' gledaj bezobrazluka, pljuje se Husref radi Drine i Radnika. Sta je sa ostatkom sezone strucnjaci?!?!? Pljujete ga radi Haurdica, sta je sa ostalim igracima koje je otkrio i doveo??
A ako Husref kaze Kosticu da stane na gol, ima da stane i brani. On je sef, on naredjuje i ima da ga svi slusaju. Ne znam jel' od juce pratite fudbal pa ne znate kako to ide.
Da sutra Husref ode plakali bi za njim. Poslije Petrovica, ubjedljivo najbolji trener lige. Nije on tu da nam ispunjava zelje nego da pravi rezultate i ne znam sto neki jedva cekaju kiks da se istresu ovdje na Husrefu. Sta vam je vise?!????????
I jos nesto, ako dodje Subic ubjedljivo smo bolji na lijevom beku nego prosle sezone. Sto onda opet Husrefu zamjerate za Ivetica? Samo trazite razloge za popljuvati, i opravdane i neopravdane, nevjerovatno.