FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 22 jul 2016, 15:35

Suljo20002 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: “Dosta igrača je otišlo iz Slobode, ponavljam sve je to bila procjena stručnog štaba i mislim da smo donijeli dobre odluke, a to govore rezultati. Svako ima pravo na svoje mišljenje i to treba poštovati. Salihović i Pršeš su tu bili sa mnom godinu i pol dana u Slobodi prije toga nekoliko igrača je otišlo. Tako da dozvolite da i ja mogu da pogriješim i da mogu da napravim lošu procjenu ali ja nikave namjere nisam imao. Prema tome, morate shvatiti ja što radim ja za to odgovaram. Nisam valjda tolika budala da radim kontra sebe” – kazao je Husref Musemić.
KRAJ PRICE :salut:
Hvala puno, dovidjenja i prijatno.

Neko spomenu Drinu, igrali su neki igraci zbog kojih se pljuvao Husref jer ne igraju. Izgubili smo tu utakmicu. Nema se sta vise pricati.
Al' gledaj bezobrazluka, pljuje se Husref radi Drine i Radnika. Sta je sa ostatkom sezone strucnjaci?!?!? Pljujete ga radi Haurdica, sta je sa ostalim igracima koje je otkrio i doveo??
A ako Husref kaze Kosticu da stane na gol, ima da stane i brani. On je sef, on naredjuje i ima da ga svi slusaju. Ne znam jel' od juce pratite fudbal pa ne znate kako to ide.
Da sutra Husref ode plakali bi za njim. Poslije Petrovica, ubjedljivo najbolji trener lige. Nije on tu da nam ispunjava zelje nego da pravi rezultate i ne znam sto neki jedva cekaju kiks da se istresu ovdje na Husrefu. Sta vam je vise?!????????

I jos nesto, ako dodje Subic ubjedljivo smo bolji na lijevom beku nego prosle sezone. Sto onda opet Husrefu zamjerate za Ivetica? Samo trazite razloge za popljuvati, i opravdane i neopravdane, nevjerovatno.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 jul 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jul 2016, 15:39

Ovdje se raspravlja o Husrefu, a klub nam organizaciono izgleda ko seljacka zadruga. Danas obznanjeno da je Pivara ponovo generalni sponzor, nikog iz kluba nije bilo, samo direktor pivare :D Sezonske se nisu mogle kupit, nema ko da prodaje. Sluzbena stranica ne funkcionise...
Niko, niko, samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 15:40

katarakta je napisao/la:Ovdje se raspravlja o Husrefu, a klub nam organizaciono izgleda ko seljacka zadruga. Danas obznanjeno da je Pivara ponovo generalni sponzor, nikog iz kluba nije bilo, samo direktor pivare :D Sezonske se nisu mogle kupit, nema ko da prodaje. Sluzbena stranica ne funkcionise...
O TOME I GOVORIM,NISTA NE VALJA LJUDI!!OSVIJESTITE SE
DRŽAVA TUZLA!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jul 2016, 15:43

GASIMO SE OPET
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2016, 15:43

moze nam se :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2016, 15:44

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 jul 2016, 15:44

Makar imamo autobus

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 22 jul 2016, 15:45

katarakta je napisao/la:Ovdje se raspravlja o Husrefu, a klub nam organizaciono izgleda ko seljacka zadruga. Danas obznanjeno da je Pivara ponovo generalni sponzor, nikog iz kluba nije bilo, samo direktor pivare :D Sezonske se nisu mogle kupit, nema ko da prodaje. Sluzbena stranica ne funkcionise...
Upravo to. Mi moramo shavtiti da je nama Husref najmanji problem u ovom trenutku, pogotovo zato sto svi mi, a i navijaci ostalih klubova, a i sportski radnici znaju kakv je on strucnjak. Pustite covjeka da radi svoj posao, jer je to njegov posao i on ce biti kaznjen ako ne bude radio dobro. Svako u ovoj drzavi zaradjuje sebi hljeba na jedan ili na drugi nacin, a Husref ga sebi zaradjuje trenirajuci Slobodu. Sigurno nije lud da sebi namjesti otkaz sa losim rezultatima.

Sad sto se tice organizacije kluba, svi smo svjestni da to rade dva, maksimalno tri covjeka i logicno je da ce biti propusta. Mada zamjerim im malo jer su ja mislim sad vec stvoreni uslovi za zaposljavanje jos par osoba, barem na minimalac da obavljaju dodatne funkcije i rasterete Azmira i Sasu.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 15:45

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Makar imamo autobus
:urnebes: :urnebes: :njanjanja: :njanjanja:
DRŽAVA TUZLA!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 jul 2016, 15:46

pinoglavi je napisao/la:GASIMO SE OPET
Po mom racunanju to ce biti vec peti put u ovoj polusezoni.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Papac Papac,
Papac Papac,

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jul 2016, 15:46

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Makar imamo autobus
Nije nas hahaha
Niko, niko, samo Sloboda

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 jul 2016, 15:56

Vi necete da shvatite da klub nema para, nit' da moze imat 10 zaposleni (marketing, oficijelna stranica, i sta jos sve) ko ce placat to ? Imamo milion rupa u klubu koje se moraju krpit. To moze sve radit samo na volonterskoj osnovi, nikako drugacije, a posto mi ne volimo klub toliko (osim pojedini) da mozemo svoje slobodno vrijeme trosit na Slobodu onda nece ni biti nit stranica, nit marketinga i mnogo drugi stvari sto drugi klubovi imaju.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 jul 2016, 16:04

Opet Pivara? Haha
Nadam se da je barem unosniji ugovor, u protivnom me stid svega sto se izjavljivalo u medijima, kao i nada euforija.

Kad sam nedavno pisao o Azmiru i njegovim ishitrenim izjavama i idejama/zeljama, neki su me osudjivali, a cinjenica je da covjek bespotrebno u medijima sve i svasta govori, a na kraju nam se samo ljudi smiju. Racun kluba odblokiran, imali navodno 3 potencijalna sponzora, 1 od njih zahtijevao da se u ime kluba ubaci i ime sponzora i to smo odbili (i neka smo), sta je sa ostalima??
Pa fan shop i ideje, i jos masu toga, a da nismo ni mrdnuli od onoga na cemu smo bili i proslu godinu-dvije.

Zato opet kazem, ili privatizuj klub Azmire i ulozi jos vise para pa da budemo zemlja jaki ili **** sve. A ne ovako svakih par mjeseci strepis hoce li nova historijska sjednica i da nas Azmir napusta i uslovljava grad. Dokurci sve to vremenom ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 16:10

fukara1919 je napisao/la:Vi necete da shvatite da klub nema para, nit' da moze imat 10 zaposleni (marketing, oficijelna stranica, i sta jos sve) ko ce placat to ? Imamo milion rupa u klubu koje se moraju krpit. To moze sve radit samo na volonterskoj osnovi, nikako drugacije, a posto mi ne volimo klub toliko (osim pojedini) da mozemo svoje slobodno vrijeme trosit na Slobodu onda nece ni biti nit stranica, nit marketinga i mnogo drugi stvari sto drugi klubovi imaju.
A ima para za prevare Haurdića,Lakićevića,Fatića???
DRŽAVA TUZLA!!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 jul 2016, 16:13

NjonjoVam je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Vi necete da shvatite da klub nema para, nit' da moze imat 10 zaposleni (marketing, oficijelna stranica, i sta jos sve) ko ce placat to ? Imamo milion rupa u klubu koje se moraju krpit. To moze sve radit samo na volonterskoj osnovi, nikako drugacije, a posto mi ne volimo klub toliko (osim pojedini) da mozemo svoje slobodno vrijeme trosit na Slobodu onda nece ni biti nit stranica, nit marketinga i mnogo drugi stvari sto drugi klubovi imaju.
Ma bravo, svaka cast. Napokon da se neko razumije, Azmire rastjeraj igrace i zaposli 10 ljudi da mogu vodit stranicu i da nam bude dobar marketing.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 jul 2016, 16:18

NjonjoVam je napisao/la:

Druže, smiri se, pare za igrače se moraju imati kakvi god da su igrači, pogledaj samo primjer Čelika gdje je klub u krcu a dovode opet igrače, i to solidne, na jedna ili drugi način. Gledaj na to kao da smo mi samo zehricu jači organizaciono od Čelika (kao što, ako ćete iskreno, i jesmo). Barem kod nas u klubu niko ne krade. To je ogroman pomak. Ne opravdavam i ne podržavam nikoga, odmah da se dogovorimo - nisam Azmirov ili Husrefov 'pulen', ali posmatram situaciju objektivno sa strane, a ona je takva kakva jeste. Beduin je spomenuo da se treba privatizovati klub, što bih i ja volio, ali je problem naš zakon i to što ta privatizacija nikako ne bi mogla biti čista na papiru, već bi se sve okolo naokolo ko u Sarajevu radilo, a to nije pravo rješenje.
Papac Papac,
Papac Papac,

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 22 jul 2016, 16:20

Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.

Celik dovodi igrace ko zeljo, evo dodji, otidji kad hoces.
UPRAVA NAPOLJE!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 16:31

RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.

Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.
Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!
DRŽAVA TUZLA!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 jul 2016, 16:34

NjonjoVam je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.

Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.
Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!
Znas sta znaci kad kazes stagniramo u svim segmentima ?
Navedi neki primjer
samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2016, 16:37

"Stagniramo" zbog prošlih uprava i havarija kojih su pravili godinama, kako vam bolan nije jasno da se to ne može preko noći očistit, ne može stabilan klub preko noći nastati. A dal' je stagniranje pa de stavi na papir šta je sve bilo u ove 3 godine pa podvuci crtu.
Imal' išta gore od raspravljanja s ljudima koji dalje od očiju ne vide, ne zna to za širu sliku, ni za strpljenje, ništa...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.