Schalke 04- Real Madrid oba tima daju gol 1,70
Schalke 04- Real Madrid oba tima daju gol i 3+ 1,70
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A kad se zaori "I purgeeera i riječaaana ii šakama i noogama" ima da Avdo i ekipa poleteTzBulevar87 je napisao/la:Ako si gledao Hajduka proslu utakmicu kuci protiv S. Belupa onda bi imao mnogo razloga da mislis da ce danas doci kecSiouxLukavac je napisao/la:Rijeka - Hajduk x2
Nije to ona Rijeka od prošle polusezone kada su igrali i Kramarić i Jajalo i kada su se ganjali sa Dinamom za prvo mjesto. Dinamo im je dosta pobjegao baš kao i oni Hajduku koji se bori za Evropu i mislim da mogu uzeti najmanje bod Rijeci..
Ja ovo igram u singlu 1 @ 1.50
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Zao mi je sto prije nisam vidio da te upozorim da Kielce dolazi bez 6 igracaMimibhf je napisao/la:Evo nešto iz svijeta Rukometa:
Motor - Kielce 2 (2.70)
Susret Lige šampiona, Kielce vodeći sa 9 pobjeda iz 9 utakmica. Kielce je ekipa koja reda pobjede od maja godine 2014(!!) i ne zna za poraz vec preko 25 utakmica. Imaju jedan međusobni susret koji je završio 30-26 u korist Poljaka. Kvota je ekstra velika, i vrijedi pokušati. Sretno svima sto prate
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

+4Ereha87 je napisao/la:U moru strategija koje sam probao, sto da ne i ovu.
Po euro uplaceno na Rijeka - Hajduk
8 kornera - q8
9 kornera - q8
10 kornera - q8
11 kornera - q8.5
Bumo videl
prodje covjek ipak ,nisam pratio al svaka castInterista je napisao/la:Zao mi je sto prije nisam vidio da te upozorim da Kielce dolazi bez 6 igracaMimibhf je napisao/la:Evo nešto iz svijeta Rukometa:
Motor - Kielce 2 (2.70)
Susret Lige šampiona, Kielce vodeći sa 9 pobjeda iz 9 utakmica. Kielce je ekipa koja reda pobjede od maja godine 2014(!!) i ne zna za poraz vec preko 25 utakmica. Imaju jedan međusobni susret koji je završio 30-26 u korist Poljaka. Kvota je ekstra velika, i vrijedi pokušati. Sretno svima sto prate
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Još ova naša lutka ostala za kešConvicts1988 je napisao/la:Covilha - Benfica (B) 3+ 1.85
Ova Benfica B me uvijek ispoštovala na golove kad god ju odigram, kod njih nema kalkulacija, uvijek igraju za gol više.
Rijeka - Hajduk 3+ 1.65
Ovdje očekujem jednu otvorenu utakmicu bez nekih velikih kalkulacija, na svakoj od zadnjih 7 tekmi je bilo minimalno 2 gola, danas idu barem 3 nadam se .
Baeurum - Lyn 4+ 1.95
Norvežani, obe ekipe gaje napadački fudbal kao i većina norveške lige, još je prijateljska utakmica .
Karlović - Kokkinakis (-24,5+) zbroj gemova OVER 1.80
Dva bombardera, top klasa servera, tvrda podloga, trebalo bi bez problema .
Džumhur - C.Smith 1 1.20
Naš teniser poslije osvojenog turnira pun samopouzdanja, očekujem i danas vrhunsku partiju i laganu pobjedu .
Ulog: 5 KM Dobitak: 64.30
Nema na wwinu ta opklada ali ima tacno 3 kornera,uzeo sam to po kvoti 4.6Orton je napisao/la:Basel vise od 2,5 kornera u prvom 2.20

šta se dešava sa ovim winterthuromfixator je napisao/la:SKANDERBORG – HOLSTEBRO 2 1.30
Domaćin očajan, predzadnji na tabeli skor im je 4-0-17, a skor kući 3-0-6. Nisu ni u nekoj formi, od zadnjih 5 tekmi 2 pobjede i 3 poraza, nemaju zvijezda u ekipi i nemaju čim iznenaditi, prosječan roster, borba za opstanak. Holstebro 6. na tabeli ima skor 11-2-8, a u gostima 5-1-4, uvijek su pri vrhu tabele traze izlaz u evropu, zadnje 3 tekme imaju remi(EHF kup) i 2 pobjede. Ovom pobjedom bi čak skočio možda i na 4. mjesto.
H2H:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HOKKI – SAPKO OVER 4.5 @ 1.50
Šta reći za Hašim Hučuk HOKI, 4. su na tabeli prošli ovaj over 17-24, prosjek im je 5.9 golova po meču, 6. najefikasnija ekipa lige kao domaćin.
SAPKO 6. na tabeli i kao gost over prosao 14 od 23 tekme, ima prosjek 6 golova po meču, obje ekipe već imaju playoff tasko da očekujem jednu opuštenu i rasterećenu tekmu sa puno golova.
H2H:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i probaću ovo zbog forme domaćina (u zadnjih 10 tekmi imaju 9 pobjeda i 1 poraz):
WINTERTHUR(+3.5) – HSV 1 @ 1.85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.