Jao profila i slika i objava. Ovaj je gori od Dudica 10x. Ne do bog da sta osvoji sta bi stavljao
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Svim ljudima je potrebna sloboda i sloga medju njima
Ma znam kralju, u ovim momentima si išao listati zadnjih 20 stranica da vidiš šta se danas pisaloKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:04Da jesmo ne bi izgubili 5 u nizu.Balorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:00Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54
Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procurilo
Mogu biti samo relevantni kada se slihtaju vecima i oni to dobro znaju![]()
![]()
![]()
Niste u formi momci![]()

Čini mi se da ti neće proći, jašu i dalje po vama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Izdrzi Duskicejurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:04Ko kaže da Duska nije prognozer laže. Sve kako treba.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:51jurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:28Prognoziram sliejdeci rasplet :
Željezničar gubi redom od Sloge , Zrinjskog, Sirokog tjeraju Bašića, trener novi se čeka neće niko da preuzme protiv Sarajeva. Samir Bekric privremeno rješenje pomoćnik Alihidzic standardno , Sarajevo se zahuktalo sjeva na sve strane. Dolazi derbi Sarajevo napada razbija igrom, 1:0 Renan 42 minuta, Sarajevo fula 18 zicera, Bekric uvodi sam sebe u 88 minuti , slobodnjak iskosa na 19 m za 1:1 na Kosevu u lijeve gornje rašlje.
Jako sam blizu da pogodim.
Da još kažem da će ih i Sloboda izudarat.
A najtužnije sto se spominje Dzelo Muharemovic i Alihodzic hahahahahahahahhaha

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Hhahahahahhaahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahah
Oj nek sam ovo vcrs izgledo pa nikad tv vise ne upalio
Oj nek sam ovo vcrs izgledo pa nikad tv vise ne upalio
NEMA NAZAD
Moze li kakav humanitarni broj za jednu pobjedu ?
Da se prekine agonija
Da se prekine agonija

Joj ko ce cekati do ponedjeljka, kud Zeljkan ne moze igrati svaki dan? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
1min posla. Autor posta koji je aktivan bio prije par minuta samo me prisjetioBalorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:06Ma znam kralju, u ovim momentima si išao listati zadnjih 20 stranica da vidiš šta se danas pisalo![]()
Čini mi se da ti neće proći, jašu i dalje po vama.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 sep 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:

E jes ga analizirao

Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
NEMA NAZAD
Vec se zna jedan par u osmini finala kupa

Ali kako je fino vidjeti kako vlogeri na svom pdf-u kulturno i civilizovano raspravljaju i izrazavaju nezadovoljstvo igrom svojih pulena, kao sto rece virto, prava gospoda 

Može. Ako se kup planira osvojiti moraš se i sa zayebanim srest kad tad. Prije ili kasnije, manje bitno. Znači odmah vi, Zrinjski, Borac, Listica, Velež.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Cestitam Klaunu na treneru mjeseca.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja mislim da si ti fulio ili temu ili forum.Bajke se nikada ovdje nisu pricaleholyman je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:09Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja zaboravio da s vama u Zenici igraju. Halali

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, aqarius, BeYaZ, bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, club21, Direktorcic, EastMadness, feniksptica, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Gomis99, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MaroonBjelave, MikiPirs, mnon46, Pitaristok, relativizam, ristagrad, senad82, supervizor, USB, xinxee, Zeko87 i 148 gostiju.