Drago mi je što nas respektujete. Mi smo dark horse.
Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Ma Sloboda je na Tusnju svakom problem, al ako bi se na Kosevu igralo prosli bismo vas, realno, s pola gasa
Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Ostvari li se ono tvoje za Bekriju, uzmi nam odmah konopca 5m!jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Hocemo li se kladiti?jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Hos' to strik pravit ?joker90 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:24Ostvari li se ono tvoje za Bekriju, uzmi nam odmah konopca 5m!jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Kad je on složio u kukuruzište , do pasa upao dole, ja mu dala 7 halal mu bilo.joker90 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:24Ostvari li se ono tvoje za Bekriju, uzmi nam odmah konopca 5m!jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Vracanje zelje u zivot vol. 100joker90 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:24Ostvari li se ono tvoje za Bekriju, uzmi nam odmah konopca 5m!jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Ne smijem vjeruj mi. Mogu se kladit ali da mi daš dvoznak a ti hendikep da odigraš. I tad bih morao dobro razmisliti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:25Hocemo li se kladiti?jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Šuti Joker dobit ćemo po usima Meka Stila 0:2 i onda ćemo standardno u misije rupe. Ja jednom godinu dana otišao zbog sramote.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.