znači ako uplatim 10 eura dobijem 50 KM ova ?cesc4 je napisao/la:Pozz ljudi redovno citam vase prijedloge i redovno pratim neke od njih ali ne ostavljam analize cisto iz razloga da ne budem popljuvan kao onaj momak neki dan.... Ali ovo danas sam odlucio podjeliti s vama...
Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
Znaci nikakva dojava ni nista cisto stvar nekog osjecaja.. SKA je na tabeli na samom dnu tabele (22. od 24 ekipe) a Izhevsk je na drugoj poziciji... Nesto sto me privuklo ovom paru jeste kvota koja je jutros bila 10.5 KM a sada je 5 KM... Ko hoce neka isprati ali nemojte me napadati ako ne prode , vasa dobra volja je da li cete odigrati par..
Sretno svima koji isprate
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
To me prcas il ? 10 eura je 19,5 KM ako uplatis dobijes oko stojeakumulator87 je napisao/la:znači ako uplatim 10 eura dobijem 50 KM ova ?cesc4 je napisao/la:Pozz ljudi redovno citam vase prijedloge i redovno pratim neke od njih ali ne ostavljam analize cisto iz razloga da ne budem popljuvan kao onaj momak neki dan.... Ali ovo danas sam odlucio podjeliti s vama...
Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
Znaci nikakva dojava ni nista cisto stvar nekog osjecaja.. SKA je na tabeli na samom dnu tabele (22. od 24 ekipe) a Izhevsk je na drugoj poziciji... Nesto sto me privuklo ovom paru jeste kvota koja je jutros bila 10.5 KM a sada je 5 KM... Ko hoce neka isprati ali nemojte me napadati ako ne prode , vasa dobra volja je da li cete odigrati par..

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
G.Simon - Čorić 1 1.25
Simon domaći igrač, u dosta dobroj formi za razliku od mladog Čorića koji je upao u krizu loših rezultata .
Bilo bi dosta veliko iznenadjenje da mladi Čorić dobije Simona danas .
Klizan - Del Bonis 1 1.55
Ovdje isto važi za Del Bonisa kao i za Čorića, u dosta lošoj formi, od zadnjih 10 mečeva čak je 8 izgubio .
Igrali do sada 4 puta ova dva tenisera, Klizan dobio 3 meča, a argentinac 1.
Halep - Makarova 1 1.55 (P.P)
Ovdje i nemam neko objašnjenje zašto igram 1, mišljenje je da je Halep kvalitetnija teniserka po meni i da danas ovo uzima, fina je kvota .
CSKA - Granada pik1 1.35
Ovdje je kolega @Krmpotich sve rekao, ja idem sa malo sigurnijom varijantom, poluvrijeme ili kraj 1 .
Ranheim - Levanger 4+ 2.10
Norvežani, prijateljska utakmica, ja mislim da će ovo lagano proći kao i jučer Bearum - Lyn, gdje su u prvom pol. pala 4 gola . U zadnje dvije njihove medjusobne palo je 8 i 10 golova
.
Cedevita - Zadar 1 1.20
Finale hrvatskog kupa, Cedevita po meni dosta kvalitetniji tim od Zadra, očekujem danas njihovu pobjedu i da uzmu taj pehar kupa, mada neće biti lagano .
14,5 / J.B Florence (Zadar) OVER
Najbolji igrač Zadra, uzima najviše šuteva i ima mnogo slobode u igri. Danas, ako Zadar misli da dobije ili da bude rezultatski u egalu do kraja, ovaj "amer" će morati da potegne . Jučer je Ciboni ubacio čini mi se 30+ poena .
Wolfsburg - Sporting L. (P.P) 1 1.80
Šta reći za Wolfsburg, tim koji je nedavno demolirao veliki Bayern . Ne znam da li imaju nekih kalkulacija u ovoj EL, jer znamo svi da mnogi timovi ovo takmičenje ne shvataju toliko ozbiljno i ne idu s prvim timom, ali ako imaju visoke "apetite", mislim da će De Bruyne i društvo danas riješiti pitanje prolaska dalje .
Ulog: 5 KM Dobitak: 170 KM
Simon domaći igrač, u dosta dobroj formi za razliku od mladog Čorića koji je upao u krizu loših rezultata .
Bilo bi dosta veliko iznenadjenje da mladi Čorić dobije Simona danas .
Klizan - Del Bonis 1 1.55
Ovdje isto važi za Del Bonisa kao i za Čorića, u dosta lošoj formi, od zadnjih 10 mečeva čak je 8 izgubio .
Igrali do sada 4 puta ova dva tenisera, Klizan dobio 3 meča, a argentinac 1.
Halep - Makarova 1 1.55 (P.P)
Ovdje i nemam neko objašnjenje zašto igram 1, mišljenje je da je Halep kvalitetnija teniserka po meni i da danas ovo uzima, fina je kvota .
CSKA - Granada pik1 1.35
Ovdje je kolega @Krmpotich sve rekao, ja idem sa malo sigurnijom varijantom, poluvrijeme ili kraj 1 .
Ranheim - Levanger 4+ 2.10
Norvežani, prijateljska utakmica, ja mislim da će ovo lagano proći kao i jučer Bearum - Lyn, gdje su u prvom pol. pala 4 gola . U zadnje dvije njihove medjusobne palo je 8 i 10 golova

Cedevita - Zadar 1 1.20
Finale hrvatskog kupa, Cedevita po meni dosta kvalitetniji tim od Zadra, očekujem danas njihovu pobjedu i da uzmu taj pehar kupa, mada neće biti lagano .
14,5 / J.B Florence (Zadar) OVER
Najbolji igrač Zadra, uzima najviše šuteva i ima mnogo slobode u igri. Danas, ako Zadar misli da dobije ili da bude rezultatski u egalu do kraja, ovaj "amer" će morati da potegne . Jučer je Ciboni ubacio čini mi se 30+ poena .
Wolfsburg - Sporting L. (P.P) 1 1.80
Šta reći za Wolfsburg, tim koji je nedavno demolirao veliki Bayern . Ne znam da li imaju nekih kalkulacija u ovoj EL, jer znamo svi da mnogi timovi ovo takmičenje ne shvataju toliko ozbiljno i ne idu s prvim timom, ali ako imaju visoke "apetite", mislim da će De Bruyne i društvo danas riješiti pitanje prolaska dalje .
Ulog: 5 KM Dobitak: 170 KM
- alan_kardec
- Kontakt:
2+ zakonCeltic je napisao/la:Probati danas 3 4 utakmice oba daju gol,ima dobrih duela,na 2 3 KM i neka bude sta bude,nema mi vise smisla ,analizirati i misliti ,treba im pobjeda,bit ce gusto,ovako onako,rijetkost je i onako da dobijem.

to ću danas igrati na ove parove evrolige.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Consigliere
- Kontakt:
Koji momak?cesc4 je napisao/la:Pozz ljudi redovno citam vase prijedloge i redovno pratim neke od njih ali ne ostavljam analize cisto iz razloga da ne budem popljuvan kao onaj momak neki dan.... Ali ovo danas sam odlucio podjeliti s vama...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Probat ovo u nekom singlu na sitniju uplatu, u Premieru kvota pala sa 10 na 5 a u WWinu pala sa 9 i nešto na 7,55 u zadnjih sat vremena.cesc4 je napisao/la: Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
U max bet-u je 9DrustveniParazit je napisao/la:Probat ovo u nekom singlu na sitniju uplatu, u Premieru kvota pala sa 10 na 5 a u WWinu pala sa 9 i nešto na 7,55 u zadnjih sat vremena.cesc4 je napisao/la: Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/674md6" onclick="window.open(this.href);return false; za danas i za ove hrabrije sto igraju kv vece od 3 nek pokusaju cesson-tremblay 2 3.1 kv
Roma - Feyenoord 1 1.55
Dajem prednost Romi iako nisu u formi jer su kvalitetnija ekipa i realno je da bar minimalno nadigraju današnjeg protivnika. Pjanić i Totti nisu igrali tako da ih ocekujem veceras od prve minute. Utakmica protiv Parme nije prikaz Romine kvalitete koje oni imaju. Mislim da vrijedi probati i na kornere (9,5+) jer ce gosti braniti 0:0 i bazirati se na kontre.
YB - Everton 2 2.15
Gosti su kvalitetnija ekipa i sigurno jedan od favorita za osvajanje EL. Domaci tim ce nastojati da ne primi gol veceras, medjutim mislim da protiv Evertona to trenutno nije moguce ukoliko uzmemo u obzir da su je i pored Lukakua i Naismitha spreman i Mirallas koji je bio pod znakom upitnika pred ovaj mec
Tottenham - Fiorentina 1 2.15
Tim iz Londona u strasnoj formi, napadaci raspolozeni, igra u Evropi za sada solidna. Fiorentina prodaju Cuadrada nije izgubila mnogo jer je Salah dosao. Tipujem na pobjedu Tottenhama iz prostog razloga sto igraju kuci i bar minimalna pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Za sistem bih predlozio Trabzonspor - Napoli 1/2 ili 2/1, ali vjerujem da pored ovakvih kvota veceras niko nece previse pametovati. Sretno svima
Dajem prednost Romi iako nisu u formi jer su kvalitetnija ekipa i realno je da bar minimalno nadigraju današnjeg protivnika. Pjanić i Totti nisu igrali tako da ih ocekujem veceras od prve minute. Utakmica protiv Parme nije prikaz Romine kvalitete koje oni imaju. Mislim da vrijedi probati i na kornere (9,5+) jer ce gosti braniti 0:0 i bazirati se na kontre.
YB - Everton 2 2.15
Gosti su kvalitetnija ekipa i sigurno jedan od favorita za osvajanje EL. Domaci tim ce nastojati da ne primi gol veceras, medjutim mislim da protiv Evertona to trenutno nije moguce ukoliko uzmemo u obzir da su je i pored Lukakua i Naismitha spreman i Mirallas koji je bio pod znakom upitnika pred ovaj mec
Tottenham - Fiorentina 1 2.15
Tim iz Londona u strasnoj formi, napadaci raspolozeni, igra u Evropi za sada solidna. Fiorentina prodaju Cuadrada nije izgubila mnogo jer je Salah dosao. Tipujem na pobjedu Tottenhama iz prostog razloga sto igraju kuci i bar minimalna pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Za sistem bih predlozio Trabzonspor - Napoli 1/2 ili 2/1, ali vjerujem da pored ovakvih kvota veceras niko nece previse pametovati. Sretno svima

- dr.van nostrand
- Kontakt:
posljednju protiv Dallasa i Rajona nije mogao mnogo, golemo je 26,5 pored KD a za 24 ne znam, ispod je njegovog ovosezonskog ppg, jel se isplati ili ne???Lisac je napisao/la:Ko planira igrati Westbooka over sad je vrijeme, naime u Max Bet-u je granica 26,5 i ne moze se igrati over a u premieru je 24,5 a over je standardan 1,85.Mislim da ce i premier uskoro podici granicu pa et pozurite
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
UNICAJA – BILBAO kp @ 1.35
Unicaja ove godine odlična, u ligi se bori za sami vrh tabele, u EL prošli dalje, a evo još su u igri i u kupu. Dobar roster, široka klupa za razliku od prošlih sezona, i kvalitet se odmah osjeti, ulaze u ovaj meč motivisani i u dobroj formi a to je 4 pobjede u 5 zadnjih tekmi.
Bilbao uvijek solidna ekipa, ali oni su najjaci kad igraju kući u Baskiji dok su vani prosjecan tim(ovo se igra u Las Palmasu)
Unicaja ih redovno dere, plus Unicaja ove sezone odigrala puno pravih tekmi za razliku od baskijaca.Kvota je sinoc bila i veća ali je pala jutros malo.
VALERENGA – MAGLERUD OVER 5.5 @ 1.40 5:0
Valerenga je 6. na tabeli i imaju još uvijek PO. Over su prošli 16/20 tekmi sa prosjekom od 7.1 golova po meču, najefikasniji klub lige kada igra kući.
Gosti su predzadnji na tabeli i nemaju vise šanse za PO. U gostima over prošli 15/20 sa prosjekom 7.2 golova po meču.
Mislim da mogu dati 1 ili 2 gola a ostalo bi trebali uraditi domacini.
H2H

Unicaja ove godine odlična, u ligi se bori za sami vrh tabele, u EL prošli dalje, a evo još su u igri i u kupu. Dobar roster, široka klupa za razliku od prošlih sezona, i kvalitet se odmah osjeti, ulaze u ovaj meč motivisani i u dobroj formi a to je 4 pobjede u 5 zadnjih tekmi.
Bilbao uvijek solidna ekipa, ali oni su najjaci kad igraju kući u Baskiji dok su vani prosjecan tim(ovo se igra u Las Palmasu)
Unicaja ih redovno dere, plus Unicaja ove sezone odigrala puno pravih tekmi za razliku od baskijaca.Kvota je sinoc bila i veća ali je pala jutros malo.
VALERENGA – MAGLERUD OVER 5.5 @ 1.40 5:0

Valerenga je 6. na tabeli i imaju još uvijek PO. Over su prošli 16/20 tekmi sa prosjekom od 7.1 golova po meču, najefikasniji klub lige kada igra kući.
Gosti su predzadnji na tabeli i nemaju vise šanse za PO. U gostima over prošli 15/20 sa prosjekom 7.2 golova po meču.
Mislim da mogu dati 1 ili 2 gola a ostalo bi trebali uraditi domacini.
H2H

Zadnja izmjena: fixator, dana/u 20 feb 2015, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Onda under 26,5 nje los po 1,80 kvoti, mene je malo zbunilo sto su ovi blokirali over 26,5dr.van nostrand je napisao/la:posljednju protiv Dallasa i Rajona nije mogao mnogo, golemo je 26,5 pored KD a za 24 ne znam, ispod je njegovog ovosezonskog ppg, jel se isplati ili ne???Lisac je napisao/la:Ko planira igrati Westbooka over sad je vrijeme, naime u Max Bet-u je granica 26,5 i ne moze se igrati over a u premieru je 24,5 a over je standardan 1,85.Mislim da ce i premier uskoro podici granicu pa et pozurite

Igrajte hendikep na westbrooka od 8 poena. To znaci da ce zabiti 18+ poena 1,35 kvota
- corleone87
- Kontakt:
18:00 Ranheim - Levanger
5+ @3.30 i 7+ @13
U pitanju je prijateljska utakmica izmedju 2 kluba iz Norveške.Ranheim je vec nekoliko godina redovni clan u norveskoj 2 ligi dok je Levanger od ove godine novopeceni drugoligas..Razlog sto sam izabrao ovaj par i ova dva tipa su njihovi medjusobni rezultati koji obecavaju dosta golova a oni izgledaju ovako:
Ranheim-Levanger 6:2 08.05.2014
Ranheim-Levanger 7:3 06.02.2014
Ranheim-Levanger 2:2 16.02.2012
Levanger-Ranheim 3:1 25.10.2008
Ranheim-Levanger 3:3 03.05.2008
Levanger-Ranheim 1:1 05.08.2007
Ranheim-Levanger 7:2 14.04.2007
Levanger-Ranheim 3:0 05.08.2006
Ranheim-Levanger 2:2 22.04.2006
Ranheim-Levanger 6:1 13.08.2005
Levanger-Ranheim 5:2 30.04.2005
Vidimo da je u njihova dva posljednja meča odigrana 2014 godine od cega je jedan bio u kupu a drugi takodjer prijateljska utakmica palo cak 18 golova.Nadam se da ce i danas biti raspolozeni za golove..
5+ @3.30 i 7+ @13
U pitanju je prijateljska utakmica izmedju 2 kluba iz Norveške.Ranheim je vec nekoliko godina redovni clan u norveskoj 2 ligi dok je Levanger od ove godine novopeceni drugoligas..Razlog sto sam izabrao ovaj par i ova dva tipa su njihovi medjusobni rezultati koji obecavaju dosta golova a oni izgledaju ovako:
Ranheim-Levanger 6:2 08.05.2014
Ranheim-Levanger 7:3 06.02.2014
Ranheim-Levanger 2:2 16.02.2012
Levanger-Ranheim 3:1 25.10.2008
Ranheim-Levanger 3:3 03.05.2008
Levanger-Ranheim 1:1 05.08.2007
Ranheim-Levanger 7:2 14.04.2007
Levanger-Ranheim 3:0 05.08.2006
Ranheim-Levanger 2:2 22.04.2006
Ranheim-Levanger 6:1 13.08.2005
Levanger-Ranheim 5:2 30.04.2005
Vidimo da je u njihova dva posljednja meča odigrana 2014 godine od cega je jedan bio u kupu a drugi takodjer prijateljska utakmica palo cak 18 golova.Nadam se da ce i danas biti raspolozeni za golove..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma kako god, skakljivo i jako klizavoLisac je napisao/la:Onda under 26,5 nje los po 1,80 kvoti, mene je malo zbunilo sto su ovi blokirali over 26,5

on ce uzeti oko 20 suteva svakako, + OKC ce krenuti na juris sad (mislim sad nakon All Stara), od njih je ocekivat dizanje i znacajno poboljsanje rezultata, + Dallas sutra igra sa Houstonom, koliko je Rondo najspremniji i koliko ce minuta igrati veceras ?? A Russell je je jedan od najenergicnijih kosarkasa, on ako sebi zacrta over

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ja sam igrao preko 9,5 kornera na ovim utakmicama : Liverpul, Inter, Roma, Sevilja, Viljareal, Everton, Napoli.
FORZA MARŠAL !!!
Jel ooko 50 kvotahodža je napisao/la:Ja sam igrao preko 9,5 kornera na ovim utakmicama : Liverpul, Inter, Roma, Sevilja, Viljareal, Everton, Napoli.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Totalno profulana kvota na Inter veceras,ocekujem laganu pobjedu Intera sa 2 gola razlike..
Ne mogu dobit kaljaria kuci a da dobiju ovog irskog velikana kako da ne gazi ih selticjuanitomaravillaa je napisao/la:Totalno profulana kvota na Inter veceras,ocekujem laganu pobjedu Intera sa 2 gola razlike..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.