Sve je dobro dok se vLogeri o nama bave, kada se pozabave o sebi, onda ćemo se zabrinuti
Tu su kola krenula nizbrdo, da je bio posten i rekao ovo nije uredu, lezimo nadoknadu protiv Igmana kuci, to nije Zeljo, djeca Bodulu loptu skrivaju da ne izvede korner, danas se nismo ponasali gospodski nego seljacki, garantujem da ne bi primio 5 golova poslije 88. nakon toga i garantujem da ne bi bilo 6 poraza zaredom. Ne mozes reci da je ono fanaticna atmosfera nego cisti seljakluk. Zamisli skrivas loptu Igmanu u 90 da ne izvede korner da istekne vrijeme, poslije kornera odma legnes, i tebi je izjava poslije na tu atmosferu: kome se ne svidja nek ide u pozoristepropoklopac je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:34Kome se ne sviđa nek ide u pozorište, ha ja. Podržite Neru brata za jos ovakvih izjava
![]()
U nastavku izjava je tekla:killafrommanilla je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:44Tu su kola krenula nizbrdo, da je bio posten i rekao ovo nije uredu, lezimo nadoknadu protiv Igmana kuci, to nije Zeljo, djeca Bodulu loptu skrivaju da ne izvede korner, danas se nismo ponasali gospodski nego seljacki, garantujem da ne bi primio 5 golova poslije 88. nakon toga i garantujem da ne bi bilo 6 poraza zaredom. Ne mozes reci da je ono fanaticna atmosfera nego cisti seljakluk. Zamisli skrivas loptu Igmanu u 90 da ne izvede korner da istekne vrijeme, poslije kornera odma legnes, i tebi je izjava poslije na tu atmosferu: kome se ne svidja nek ide u pozoristepropoklopac je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:34Kome se ne sviđa nek ide u pozorište, ha ja. Podržite Neru brata za jos ovakvih izjava
![]()
![]()
a ovakvi se najvise pozivaju na postenje, predan rad, vratit ce ti se, poznata prica odnekud, ko da smo i mi imali istog. Evo vraca ti se kralju, rasplako se i htio busit lopte kad je pokraden, a kad je njemu dobro, onda se lopte ne buse. Ili suti u oba slucaja ili pricaj u oba slucaja. To mislim za svakog ko odluci da komentarise sudjenje, pa i za Velezove igrace i trenere.
Ili uvezi 6 poraza a mozda i 8 jer karma voli takve da iskara
Zaboravio ti kako su vas zajmili kamenjem po busevima u povratku, krvavih glava, tuca sa fukarama u sred tekme, pendrecenje murije nakon tekme sa slobodom u spaliru, spominjanjem markala, psovanja sarajevskih familija, gadjanjem s cim stignu kad su u prilici... A sad lizoguz? Respekt?
Moram vam priznati da mi je danas malo tesko...
Jel ozbiljno ili? Fakat, ako je istinaRollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:57Igraci Zelje polupali svlacionicu, par hiljada stete napravili. Koja seljadija pa jel moguce ovo
Morat će bekrija od onih 15 milja što nudi igračima od sebeRollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:57Igraci Zelje polupali svlacionicu, par hiljada stete napravili. Koja seljadija pa jel moguce ovo
Nista neobicno od primitivaca, ugledali se na generalne sponzore, vlogereRollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:57Igraci Zelje polupali svlacionicu, par hiljada stete napravili. Koja seljadija pa jel moguce ovo
Kume ba ganola ,moze ti udariti na srceGanola1921 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:53Zaboravio ti kako su vas zajmili kamenjem po busevima u povratku, krvavih glava, tuca sa fukarama u sred tekme, pendrecenje murije nakon tekme sa slobodom u spaliru, spominjanjem markala, psovanja sarajevskih familija, gadjanjem s cim stignu kad su u prilici... A sad lizoguz? Respekt?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, juka55, worchester i 37 gostiju.