...hajde da vidimo da se pojavi napokon i on pa da udemo barem jendom kompletni
Bio je na klupi proslu utakmicu, zagrijavao se bio pred utakmicu ali nije igrao.SaltCityAttack je napisao/la:ma igrat ce sutra valjda, samo ne znam zasto ga nije bilo ni na klupi nikako...hajde da vidimo da se pojavi napokon i on pa da udemo barem jendom kompletni
 ..ma da napokon budemo kompletni da odigramo makar jednu tekmu i ako  jos nisu te povrede sanirane, ali  puno ce nam valjati  da su svi tu
..ma da napokon budemo kompletni da odigramo makar jednu tekmu i ako  jos nisu te povrede sanirane, ali  puno ce nam valjati  da su svi tu 

..lagano ovo zavrsavati do kraja i ako je utakmica izjednacena za sada...Hornetsi se jako dobro drze
..lagano ovo zavrsavati do kraja i ako je utakmica izjednacena za sada...Hornetsi se jako dobro drze 

...sreca pa imamo njega  ebiga...bravo majstore  svaka cast
...sreca pa imamo njega  ebiga...bravo majstore  svaka cast  ..kako covjek se izvuce i pogodi za  nasu pobjedu
..kako covjek se izvuce i pogodi za  nasu pobjedu  ..tek smo se u ovoj zadnjoj minuti uozbiljili ebote  cccccc
..tek smo se u ovoj zadnjoj minuti uozbiljili ebote  cccccc

hahahahahahaha koji bolid mama miaBernardBarnjak je napisao/la:

ovo je negdje sa gostovanja, jer crveni dresovi Bullsa ...kuci uglavnom igramo u bijelim dresovima..nesto se ne sjecam kad smo kuci igrali u crvenimBernardBarnjak je napisao/la:
 ....uglavnom ostat ce zapamcen peskir u prvim redovima
....uglavnom ostat ce zapamcen peskir u prvim redovima 
ma tako je pocelo sa Hamiltonom i njegovim asistencijamaNeToBoLa je napisao/la:Kako je počela utakmica, kont' o sam otići će Bullsi i na trideset razlike bez problema. U drugoj četvrtini, druga petorka ulazi i ne da se Hornetsi približavaju već i vode na momente. U drugom poluvremenu Rose preokrenuo utakmicu, nevjerovatan igrač. Najbolji trenutno igrač na svijetu po meni.
 ...ofanzivno smo puno bolji sa njim vidjeli smo na pocektu utkamice...doduse samo je igrao 15tak minuta, ali ono na samom pocetku  vidjelo se koliko to bolje i lakse izgleda...poslije  smo stali skroz, ali i Hornetsi su igrali mozda nikad bolje ove sezone..igrali su ljudi fenomenalno ne mozes osporiti to nikako...mi smo takodjer odigrali dobru utakmicu...ja licno nisma bio nezadovoljan igrom kao inace kad se ljutim i pravimo neke glupe greske, vec jednostavno Hornetsi su bili  dosta dobri sinoc, tako da smo dosli do teske pobjede...sa onakvom igrom kao sto su oni sinoc igrali dobili bi svakog  usudio bi se reci, ali eto na kraju Noah i njegova odbrana, kao i Rose  u napadu napravili su 8:0 i tako obezbjedili novu pobjedu za nasu ekipu
...ofanzivno smo puno bolji sa njim vidjeli smo na pocektu utkamice...doduse samo je igrao 15tak minuta, ali ono na samom pocetku  vidjelo se koliko to bolje i lakse izgleda...poslije  smo stali skroz, ali i Hornetsi su igrali mozda nikad bolje ove sezone..igrali su ljudi fenomenalno ne mozes osporiti to nikako...mi smo takodjer odigrali dobru utakmicu...ja licno nisma bio nezadovoljan igrom kao inace kad se ljutim i pravimo neke glupe greske, vec jednostavno Hornetsi su bili  dosta dobri sinoc, tako da smo dosli do teske pobjede...sa onakvom igrom kao sto su oni sinoc igrali dobili bi svakog  usudio bi se reci, ali eto na kraju Noah i njegova odbrana, kao i Rose  u napadu napravili su 8:0 i tako obezbjedili novu pobjedu za nasu ekipuBernardBarnjak je napisao/la:nagradno pitanje: ko je fotograf?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.