sajo10 je napisao/la:
Sa drugog foruma.![]()
![]()
S kojeg drugog foruma kralju, frajer usliko sto sam ja na ovom forumu postavio
sajo10 je napisao/la:
Sa drugog foruma.![]()
![]()
nekad je tu fin bazen biogigglessmoke je napisao/la:Najveća rupa u državi to Koševo. Sevap bi bilo to poravnati i skockati nesto od 10-15k sjedala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Puno nam je to para. Pa samo jedno farbanje reflektora nas je koštalo 80 000 KM. Možeš misliti onda koliko koštaju novi reflektori.avenija je napisao/la:Fantastican jug koji je radio biro iz Zenice AKSA, jedan od najcjenjenih arhit. biroa u BIH. Ne sumnjam u kvalitet projekta.
Samo jedna ogromna mana po meni su reflektori, tu im nije mjesto, nego na krovu.
Ne mogu da vjerujem da tako ozbiljni ljudi iz Zelje to nisu zahtjevali.
Siguran sam da vam se isplati demontirati ove reflektore prodati Mladosti i slicno i za te novce kupiti rasvjetna tijela koja se montiraju na krovu kao sto je trend.arelinho je napisao/la:Puno nam je to para. Pa samo jedno farbanje reflektora nas je koštalo 80 000 KM. Možeš misliti onda koliko koštaju novi reflektori.avenija je napisao/la:Fantastican jug koji je radio biro iz Zenice AKSA, jedan od najcjenjenih arhit. biroa u BIH. Ne sumnjam u kvalitet projekta.
Samo jedna ogromna mana po meni su reflektori, tu im nije mjesto, nego na krovu.
Ne mogu da vjerujem da tako ozbiljni ljudi iz Zelje to nisu zahtjevali.![]()
Šta im jeirfo je napisao/la:sajo10 je napisao/la:
Sa drugog foruma.![]()
![]()
i ja se pitamRokoko87 je napisao/la:Šta im jeirfo je napisao/la:sajo10 je napisao/la:
Sa drugog foruma.![]()
![]()
Nisam zadovoljanirfo je napisao/la:Gdje su dva najcjenjenija clana teme @Signore i AnelZ da prokomentarisu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.