BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Danas je pobjeda pod muss. Treba skinut ovaj Eintracht s grbače.
Što se tiče Džeke, u ovom članku piše da bi dali za njega 30 milja Shityju i još njemu dali 10 milja godišnje (bruto). Nema mi neke logike da s napadača kojeg plaćamo 1,5m dovedemo napadača kojeg bi plaćali toliko. Inače, sportsko novinarstvo u HR je apsolutno smeće, pa tako i ovaj Večernjakov kvazi-časopis. Stoga pretpostavljam da je i ovdje 99% stvari izmišljeno.
Sastav danas je Roman - Pisz, Hummi, Subotić, Schmelle - Gundo, Manni - Kuba, Goetze, Reus - Ubojiti Golgeter. To je službeno.
Što se tiče Džeke, u ovom članku piše da bi dali za njega 30 milja Shityju i još njemu dali 10 milja godišnje (bruto). Nema mi neke logike da s napadača kojeg plaćamo 1,5m dovedemo napadača kojeg bi plaćali toliko. Inače, sportsko novinarstvo u HR je apsolutno smeće, pa tako i ovaj Večernjakov kvazi-časopis. Stoga pretpostavljam da je i ovdje 99% stvari izmišljeno.
Sastav danas je Roman - Pisz, Hummi, Subotić, Schmelle - Gundo, Manni - Kuba, Goetze, Reus - Ubojiti Golgeter. To je službeno.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Super izgleda u našem dresu!Zodiac je napisao/la:Džeko se i uslikao dok je bio u Dortmundu![]()
Danas možda čak i Subotić zaigra od prve minute. To bi bilo odlično, jer mora da se ušteli zbog predstojećih utakmica u kupu i LP.
Ako budemo spremali osvetu k'o protiv HSV-a bit' će veselo.KSIVLE je napisao/la:Danas je pobjeda pod muss. Treba skinut ovaj Eintracht s grbače.
Pretpostavka je majka svih za*eba!KSIVLE je napisao/la:Što se tiče Džeke, u ovom članku piše da bi dali za njega 30 milja Shityju i još njemu dali 10 milja godišnje (bruto). Nema mi neke logike da s napadača kojeg plaćamo 1,5m dovedemo napadača kojeg bi plaćali toliko. Inače, sportsko novinarstvo u HR je apsolutno smeće, pa tako i ovaj Večernjakov kvazi-časopis. Stoga pretpostavljam da je i ovdje 99% stvari izmišljeno.
Ako ima istine o transferu Lewata u Jajern onda je i transfer Dijamanta u BVB takođe realan!
Ma za*ebi sad to. Važno je da danas pobijedimo i vratimo se na drugo mjesto. Imam j*ben osjećaj da će Schieber dat' 2 gola!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Transfer je realan, samo ne ovakav kao što piše u članku. Džeko i Mame Biram se mogu skupa dovesti za 30m.
Schieber i 2 gola ne idu u istu rečenicu.
P.S. Subotić igra. I Gundo.
Schieber i 2 gola ne idu u istu rečenicu.
P.S. Subotić igra. I Gundo.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Pretjerivanje i jest 30 mil. za Edina.KSIVLE je napisao/la:Transfer je realan, samo ne ovakav kao što piše u članku. Džeko i Mame Biram se mogu skupa dovesti za 30m.
Isto tako se pričalo za Balonju da ide za 30-40 mil. i na kraju ode za 20 mil. plus pristao na umanjenu platu koja sad iznosi 4 mil. u Milanu. Mislim da se i Džeko za iste te uslove može dovest'!
Pred nama je! Moj me osjećaj nikad ne vara!KSIVLE je napisao/la:Schieber i 2 gola ne idu u istu rečenicu.
Znači najjači sasav (osim Lewata)KSIVLE je napisao/la:P.S. Subotić igra. I Gundo.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Džeksona platit max 20m + dogovorit se (po potrebi) za kakve bonuse sa Shityjem (npr. damo im još koju milju kad osvojimo LPSemir bvb je napisao/la: Pretjerivanje i jest 30 mil. za Edina.![]()
Isto tako se pričalo za Balonju da ide za 30-40 mil. i na kraju ode za 20 mil. plus pristao na umanjenu platu koja sad iznosi 4 mil. u Milanu. Mislim da se i Džeko za iste te uslove može dovest'!![]()
Dabogda.Semir bvb je napisao/la:Pred nama je! Moj me osjećaj nikad ne vara!![]()
Ako te osjećaj ne prevari, Lewata se nećemo ni sjetiti večeras.Semir bvb je napisao/la:Znači najjači sasav (osim Lewata)![]()
Super!
Prva stvar City neće pustiti Džeku ispod 30 mil, druga stvar je plata a Džeko prima 7 mil što mu u Dortmundu ne mogu dati.Edin se možda bavi humanitarnim radom ali to ne znači da će igrati za siću u BvB.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:Ako te osjećaj ne prevari, Lewata se nećemo ni sjetiti večeras.
Ko se jos sjeca Bariosa
Mene isto puca neki feeling da ce se Schibi pokazati u narednim BL utakmicama. Igrao je jednu tekmu u LP od pocetka i odmah dao gol. Mislim da mu treba samo malo da otcepi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Džeko neće nigdje primat' ovoliko koliko prima u City-u. To mu samo City može i hoće dati. I ako ne ode nigdje za par godina će mu isteći ugovor i onda gdje god da ode primat' će osjetno manje. Njegov odlazak na kraju sezone je realan, bolje onda doći u BVB i igrat' za 4,5 ili 5, nego u Inter i igrat' za 5,5 ili 6!Saurman je napisao/la:Prva stvar City neće pustiti Džeku ispod 30 mil, druga stvar je plata a Džeko prima 7 mil što mu u Dortmundu ne mogu dati.Edin se možda bavi humanitarnim radom ali to ne znači da će igrati za siću u BvB.
Sjetim se ja Lucasa često, posebno sad otkako je Lewina budućnost u klubu nesigurna i neizvjesna. Barrios nas nikad ne bi napustio da je bio prvotimac. Mašina od napadača. Šteta što se ovako završilo.kraljttbvb je napisao/la:Ko se jos sjeca Bariosa![]()
![]()
Reus show.
Kolika god da je razlika Inter će više ponuditi od BvB a Džeku zanima novac osim ako se nešto nije promjenilo u međuvremenu.Lično volio bi da dođe u Bundesligu i da Dortmund ostane konkurentan kako u Njemačkoj tako i u Europi.Semir bvb je napisao/la:Džeko neće nigdje primat' ovoliko koliko prima u City-u. To mu samo City može i hoće dati. I ako ne ode nigdje za par godina će mu isteći ugovor i onda gdje god da ode primat' će osjetno manje. Njegov odlazak na kraju sezone je realan, bolje onda doći u BVB i igrat' za 4,5 ili 5, nego u Inter i igrat' za 5,5 ili 6!Saurman je napisao/la:Prva stvar City neće pustiti Džeku ispod 30 mil, druga stvar je plata a Džeko prima 7 mil što mu u Dortmundu ne mogu dati.Edin se možda bavi humanitarnim radom ali to ne znači da će igrati za siću u BvB.Razlika je minimalna, a kod nas bi bio kralj i prvi strijelac lige!
![]()
Ne bi valjalo da zamjena Lewi bude Diouf.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo fkt. vise nema smisla...svaka odluka ove sezone je protiv BvB-a.
Pa da li ove sudije u Njemackoj igdje jedu vise gov.ana nego u Dortmundu?????
Smiješno zbog čega crveni,smiješno 
- Bayern@heart
- Kontakt:
mislim da su oba zuta kartona Siberu zasluzena. Za nesto slicno Ribery u kupu protiv Ausburga dibijo je isto crveni karton
To kad krene
krene. Oba žuta kartona su diskutabilna. Prvi više nego drugi. 
Znao sam da će Schieber biti povezan sa brojem 2. Mislio sam da će biti 2 gola, a ne 2 kartona.

Sva sreća pa vodimo dva razlike pa se imamo čemu nadat', inače i ovo bi zijanili.
Treba li pomenut' da je sudija iz Minhena?!

Znao sam da će Schieber biti povezan sa brojem 2. Mislio sam da će biti 2 gola, a ne 2 kartona.
Sva sreća pa vodimo dva razlike pa se imamo čemu nadat', inače i ovo bi zijanili.
Treba li pomenut' da je sudija iz Minhena?!
Ribery je dobio crveni za samaranje protivnika,Schieber nije ni vidio covjeka iza ledja...Bayern@heart je napisao/la:mislim da su oba zuta kartona Siberu zasluzena. Za nesto slicno Ribery u kupu protiv Ausburga dibijo je isto crveni karton
Preprestrogo isključenje. Bojim se da će ovo Schibija još više psihički razjebati.
Za Gladbach od klasičnih špica prvi pik je ovaj Bajner iz druge momčadi.
Hummels danas odličan. On je naš dr. Jekyll & mr. Hyde.
Hummels danas odličan. On je naš dr. Jekyll & mr. Hyde.
- Bayern@heart
- Kontakt:
zato je lakat bio po usima igraca Frankfurtaanelkabvb je napisao/la:Ribery je dobio crveni za samaranje protivnika,Schieber nije ni vidio covjeka iza ledja...Bayern@heart je napisao/la:mislim da su oba zuta kartona Siberu zasluzena. Za nesto slicno Ribery u kupu protiv Ausburga dibijo je isto crveni karton
Ma ne brinem se ja za sljedece utakmice...moze umjesto Schiebera i neko drvo stajati,isto ti ga dodje.
Samo da se danas zavrsi sa 3 boda...
Samo da se danas zavrsi sa 3 boda...
Sreća pa su iskorištene obje prilike,možda je i Reus kod drugog gola mogao samo proturiti loptu na drugu stranu čini mi se da je Schieber bio u trku i imao bi prazan gol,vjerovatno bi i pogodio
,možda isti nebi ni pocrvenio ali eto,i ovako solidna prednost za Dortmund.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.