FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jasta,svi su ocekivali da on puca.Sad ovaj naso da se razracunava sa Husrefom na utakmici.Samo se nadam da mu je ovo zadnji put da se tako ponasa..
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mislim da smo manje kritikovali i kukali dok nam je Sadikovic bio trener.
samo Sloboda
Stvarno mi je drag i kao osoba i kao igrac, al onim jucerasnjim potezom je pokazo da je mahalski igrac i da je glup, al valjda ce sto prije izgladit situaciju on i Husref, jer nije ovo nikako dobro za ekipu....juce kad je sviran penal, bilo mi je stvarno drago zbog toga sto sam mislio da ce Karic pucat, al kad vidjo da ovaj uze loptu....bolje da ga nije ni sviro... i onda kad ga Husref opet ostavi na klupi Husref ne valja...ciganluk...
Licna razracunavanja neka ostave za polusezonu i ljetnu pauzu.
Barem ce i klub imati vremena koliko toliko da reaguje.
Tako je bilo i za Ivetica,Husref rekao na oci da mu neide ali Azmir ga je uspio smiriti da saceka barem kraj.
Ovako sukobima i tim nekim sitnim kurcenjem obojica mogu samo klubu nastetiti. ..
Ovaj vrstan trener,a ovaj odlican stoper,ustvari obojica yedu gofna na svoj nacin.
U globalu Kosta ima pravo,nisam bek i gotovo,
medjutim sada Husref ima duplo vecu klupu,jos kada ulete Fatic ili Lazevski,Subic sledece sedmice.....tu je i Husrefov mezimac Merzic,na Kostinom mjestu ja bi zatvorio usta i radio ono za sta sam placen. ..igraj I suti.Ili sjedi na klupu i dr. .kaj ku..rac.
Barem ce i klub imati vremena koliko toliko da reaguje.
Tako je bilo i za Ivetica,Husref rekao na oci da mu neide ali Azmir ga je uspio smiriti da saceka barem kraj.
Ovako sukobima i tim nekim sitnim kurcenjem obojica mogu samo klubu nastetiti. ..
Ovaj vrstan trener,a ovaj odlican stoper,ustvari obojica yedu gofna na svoj nacin.
U globalu Kosta ima pravo,nisam bek i gotovo,
medjutim sada Husref ima duplo vecu klupu,jos kada ulete Fatic ili Lazevski,Subic sledece sedmice.....tu je i Husrefov mezimac Merzic,na Kostinom mjestu ja bi zatvorio usta i radio ono za sta sam placen. ..igraj I suti.Ili sjedi na klupu i dr. .kaj ku..rac.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ja mislim da je manji problem nego sto se ovdje prezentira, vecina nas nije objektivna i opredjeljeni smo za jednu stranu. Treba naci sredinu i pomoci da se smire tenzije, jer nikom ovo ne odgovara. Ne daj Boze da ostanemo sa Merzicem na stoperu, a jos vecu zabrinust imam da se igraci pobune i miniraju Husrefa, nijedan trener se ne moze boriti protiv toga pa cak ni Mourinho, samo se sjetite kako je zavrsio u Chelsea-u.
Opet se nadam a i vjerujem da se ovdje pretjeruje i da mi svi skupa formiramo pogresnu sliku, jer u pitanju je zaista glupost.
Opet se nadam a i vjerujem da se ovdje pretjeruje i da mi svi skupa formiramo pogresnu sliku, jer u pitanju je zaista glupost.
Tacno kako nije stid i sramota Kostica kad je uzeo da puca penal, strasno jos postize gol iz istog zaista deguntantno.
problem nije manji,vjeruj.Kosta je isao da uzme papire prije utkamice al su ga ljudi iz uprave smirili!!dokle??Ostaje da vidimo!!!slana_krv je napisao/la:Ja mislim da je manji problem nego sto se ovdje prezentira, vecina nas nije objektivna i opredjeljeni smo za jednu stranu. Treba naci sredinu i pomoci da se smire tenzije, jer nikom ovo ne odgovara. Ne daj Boze da ostanemo sa Merzicem na stoperu, a jos vecu zabrinust imam da se igraci pobune i miniraju Husrefa, nijedan trener se ne moze boriti protiv toga pa cak ni Mourinho, samo se sjetite kako je zavrsio u Chelsea-u.
ne smije niko biti iznad kluba pa čak ni trener!!
DRŽAVA TUZLA!!
Mislim da je prezidente dao sve u ruke Husrefu. Bez njega smo goli k.... Sa Azmirovim kešom i Husrefovom strucnoscu smo ovdje gdje i jesmo. Svi oni koji zele uzimati pravdu u svoje ruke i glumiti zvijezde neka slobodno idu. Čuj Kostić neće da igra poziciju koju mu trener zada da igra. Merzić moze igrati i lijevo i desno, def.veznog....Samo golman nije bio. Zato ce takvi igraci uvijek biti broj 1 za svakog trenera...NjonjoVam je napisao/la: ne smije niko biti iznad kluba pa čak ni trener!!
Kole je svima drag, pa tako i meni, ali sa takvim stavom i ponasanjem moze ****' iz Slobode
- Beduin
- Kontakt:
De ba Njonjo, kakve papire prije utakmice, manite se te price po forumima.NjonjoVam je napisao/la:problem nije manji,vjeruj.Kosta je isao da uzme papire prije utkamice al su ga ljudi iz uprave smirili!!dokle??Ostaje da vidimo!!!slana_krv je napisao/la:Ja mislim da je manji problem nego sto se ovdje prezentira, vecina nas nije objektivna i opredjeljeni smo za jednu stranu. Treba naci sredinu i pomoci da se smire tenzije, jer nikom ovo ne odgovara. Ne daj Boze da ostanemo sa Merzicem na stoperu, a jos vecu zabrinust imam da se igraci pobune i miniraju Husrefa, nijedan trener se ne moze boriti protiv toga pa cak ni Mourinho, samo se sjetite kako je zavrsio u Chelsea-u.
Istina, nije sitnica i nadam se da nece u buducnosti dolaziti do slicnog konflikta te se to po medijima izjavljivati i zaliti na nekoga, vec da ce se sve profesionalno rjesavati unutar klubskih prostorija. Iz utakmice u utakmicu bice sve bolje. Zato zaboravimo sta je bilo, mi upuceniji znamo gdje je zapelo i sta se sve desavalo, ostali neka misle sta hoce i brane Husrefa/Koleta.
Naredna utakmica veoma bitna za nas i dace nam malo bolji uvid u mogucnosti i formu ekipe. Svi sezonske kupiti, po mogucnosti dres i sal i tako obaviti svoju duznost prema klubu.
I posljednji put cu napisati na forumu: ne izmisljajte da je Kostic rekao da nece da igra beka, ne sirite lazi bespotrebno, ko je trebao da zna on i zna kako je doslodo toga. Da je tako, ne bi jucer usao u igru i sigurno bi ga klub i novcano kaznio, jer nema niko pravo da rekne NECU IGRATI, jer u tom klubu prima platu, redovnu i sasvim pristojnu. Neka ostane na tome i cao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A vala i razvuklo se sa tim.
Da probamo mi 4-4-2
Piric
Efendic Dzidic Kostic Subic
Zec Zeba Ordagic Veselinovic
Karic Krpic

Da probamo mi 4-4-2
Piric
Efendic Dzidic Kostic Subic
Zec Zeba Ordagic Veselinovic
Karic Krpic

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ja bih tu samo Bobića i to je to 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako moze otici u klub da uzme papire, pa nije uclanjen u videoteku, valjda ima ugovor i postoje pravna pravila i to mi djeluje kao isforsirana prica. Bolje im je da to rjesavaju na vrijeme, dok jos nije kasno i moramo smiriti tenzije prestati produbljivati i naglasavati ovaj incident jer u protivnom ce sve eskalirati kod prvog kiksa.NjonjoVam je napisao/la:problem nije manji,vjeruj.Kosta je isao da uzme papire prije utkamice al su ga ljudi iz uprave smirili!!dokle??Ostaje da vidimo!!!slana_krv je napisao/la:Ja mislim da je manji problem nego sto se ovdje prezentira, vecina nas nije objektivna i opredjeljeni smo za jednu stranu. Treba naci sredinu i pomoci da se smire tenzije, jer nikom ovo ne odgovara. Ne daj Boze da ostanemo sa Merzicem na stoperu, a jos vecu zabrinust imam da se igraci pobune i miniraju Husrefa, nijedan trener se ne moze boriti protiv toga pa cak ni Mourinho, samo se sjetite kako je zavrsio u Chelsea-u.
-
- Kontakt:
Jos ga samo par puta pustiti, dokazat ce se onAerials je napisao/la:ja bih tu samo Bobića i to je to

Mislio sam staviti Bobica ili Erica ali kod Husrefa ispred Pirije,tesko.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos ga samo par puta pustiti, dokazat ce se onAerials je napisao/la:ja bih tu samo Bobića i to je toI Ordagica desno staviti, nek probija.
I gledaj ti sirine braca,kakva imena na klupi,

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
zna li iko šta se dešava sa Pirijinom prodajom? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Haha! Joj cirkusa. Do jucer svi pljuju Husrefa i skidaju gace Kosticu, a danas svi opleli po istom. Odlucite se...
A sad adio...
Ako Prija sjedne na klupu, nikad ga necemo prodati i vjerovatno ce zbog toga igrati u narednim utakmicama, ali i ja imam osjecaj da je Bobic bolji golman.
Veseli profula dvije odlicne sanse, Govedaricu jednu, strasno je koliko nam krilni igraci ne znaju zabit' gol
Govedarica je unio zivosti kada je usao, par dobrih prodora, fino je odigrao
Govedarica je unio zivosti kada je usao, par dobrih prodora, fino je odigrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.