Niko ne kuka, samo su se neki malo ukakili od straha. Nek izbace sve klubove za koje imaju dokaze u nizi rang a odgovorne osobe strpaju u corku.
Jest da nekima to nebi bio prvi put, ali sta se moze.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Niko ne kuka, samo su se neki malo ukakili od straha. Nek izbace sve klubove za koje imaju dokaze u nizi rang a odgovorne osobe strpaju u corku.
šta je tu jebezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:11Niko ne kuka, samo su se neki malo ukakili od straha. Nek izbace sve klubove za koje imaju dokaze u nizi rang a odgovorne osobe strpaju u corku.
Jest da nekima to nebi bio prvi put, ali sta se moze.![]()
Problem je sto mogu s nama kako hoce jer smo poslusni i nemamo koektivnu svjest, tj. Svi posteni gradjani. Vecina kaze **** tako je i cekas dok tebe pogodi, kriminalci upravljaju drzavom dok se posteni saginju i sele, pa dokle ce mo vise govoriti jebga tako je!!Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:07Tamam da sami uzmu video dokaz i predaju savezu ili SIPI nece im nista. Politika jbg.Fudo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 16:59Ma bravo glupi pitari i glupi manijaci, jasta izmedju sebe. Nemogu zamisliti ligu bez Sarajeva ili zeljea vi jedni na druge navaliili dok se zna kako su skutori uzimali titule i ubijali navijace, upumpavali novac u klubove tj prali itd. Jok zeljovac na pitara i obtrnuto.
Ova sitna buranija iz federalne je kolateralna steta.
A cini mi se da zrtvuju sada odabrane, i onda ce reci eto borimo se ucinili smo sve sto mozemo, i nastavice nas yebavat u mozak jos dvije decenije.
ništa smjenabiceDUPLA je napisao/la: ↑13 nov 2019, 18:36Joj koji odron. Da niko iz NSBiH ne progovara. Ljudi priznali da su umjesani u sve moguce radnje i niko nista. Ko veli proce, ko sto prodje orgijanje u Listici. Moralo je doci do ovog lopovi...samo sto smo mi retardi sto se sve i jedna grupa sad ne digne i trazi smjenu saveza. Koliko vidim samo se BHF oglasio.
Sad ce debelo krme propjevati da spasi guzicu da ne zavrsi ko Usanovic. A ljiga Begic se uhinjio ko veli dolazi Italija da se jos cvokne.
Sud odreduje ko je kriminalac a ko nijebezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:06Hajka na kriminalca? BAS CUDNO!svrakino1921 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 16:27Ja hajke na Amara
Prvo nemoj skucajno da bude selektor a sad uhapsite ga molim vas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i CAS je sud...svrakino1921 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 18:41Sud odreduje ko je kriminalac a ko nijebezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:06Hajka na kriminalca? BAS CUDNO!svrakino1921 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 16:27Ja hajke na Amara
Prvo nemoj skucajno da bude selektor a sad uhapsite ga molim vas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POLAKO

eto Kemalov se broji
Ne Mjaute, ako kazes bio je penal onda reci i da je Ahmetovic napravio prekrsaj. A jeste cigani, gluho bilo.
Jesi vidioVanja8 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 18:44Pa i CAS je sud...
Vidim dobili ste tamo presudu...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.