Blago tebe, sad možeš bez problema na Kosovo.AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim1921ljoze je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasosAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:33
Ma ova reprezentacija mi je isto bitna kao reprezentacija Gibraltaraali mi je drago da srpski stručnjaci skupljaju iskustvo u amaterskim reprezentacijama gdje, kao selektori , mogu pokazati sav svoj kvalitet
![]()
Reprezentacija koju ja podržavam dijeli prvo mjesto u svojoj grupi sa realnim šansama da izbori plasmanneću ti otkrivati koja je reprezentacija u pitanju, ali evo mali hint, dijeli prvo mjesto sa Mađarima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg razumijem tesko ti se buditi svako jutro u zemlji koju ne volis...ali eto tako je i tako ce biti jos vjekovima
Selam bratene znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu
i da, uradio sam to sve, uzeo pasoš republike Srbije, a ovaj vaš pasoš sam dao djeci prije nekoliko godina da se igraju sa njim, eto toliko mi je bitan
živio
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
- Kontakt:
I veliš živiš recimo u Đure Jakšića u BL, a prijavio se....negdje u Sombor?!AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim1921ljoze je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasosAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:33
Ma ova reprezentacija mi je isto bitna kao reprezentacija Gibraltaraali mi je drago da srpski stručnjaci skupljaju iskustvo u amaterskim reprezentacijama gdje, kao selektori , mogu pokazati sav svoj kvalitet
![]()
Reprezentacija koju ja podržavam dijeli prvo mjesto u svojoj grupi sa realnim šansama da izbori plasmanneću ti otkrivati koja je reprezentacija u pitanju, ali evo mali hint, dijeli prvo mjesto sa Mađarima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg razumijem tesko ti se buditi svako jutro u zemlji koju ne volis...ali eto tako je i tako ce biti jos vjekovima
Selam bratene znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu
i da, uradio sam to sve, uzeo pasoš republike Srbije, a ovaj vaš pasoš sam dao djeci prije nekoliko godina da se igraju sa njim, eto toliko mi je bitan
živio
Kralju, ti si izbjeglica u sopstvenoj kući

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Drug, može pitanje? Iz kojeg si grada tj u kojem gradu si se rodio?AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim1921ljoze je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasosAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:33
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
živio
I sad će se retard osjećati bitnim jer mu dajete priliku da prosipa svoju bolesnu retoriku. Nevjerovatni ste, Bogami.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li istina da ima 12 hiljada maraka platu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma bukvalno SNSD botovi. Kad ljudi brane Vicu i Potkovanog, sta reci

1921
Činiš mi se kao normalan pa ću još tebi odgovoriti i završiti diskusiju na ovu temu, i rođen i živim u Banja Luci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:24Drug, može pitanje? Iz kojeg si grada tj u kojem gradu si se rodio?AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18
Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorimne znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu
živio
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- TurkishAirlines
Najgore od svega, sto imas administraciju ovog foruma sto ovog debila odmah ne skloni s foruma pa nek s materom pise po beogradskim forumima.
Najveci izdajnici su mediji.
Al ne, doci ce ovde i banovati jer podjebavas zeljine navijace i reci ce da se ne drzis teme.... i oca i majku....
Najveci izdajnici su mediji.
Al ne, doci ce ovde i banovati jer podjebavas zeljine navijace i reci ce da se ne drzis teme.... i oca i majku....
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 29 sep 2023, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ma Bogami me boli qrac i da su marsovci. Potpuno ignorisati i vozdra. Za takve umove je to najgora moguća stvar. Garantujem da će prestati kad se niko ne bude pecao na gluposti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:28Ma bukvalno SNSD botovi. Kad ljudi brane Vicu i Potkovanog, sta reci![]()
Imam osjećaj da ljudi misle da će oni u nekom smislu pobijediti (ili štaveć) ako im ne odgovoriš. Neće ba. Apsolutno nebitno. Ništa korisno se ne postiže time. Samo im se puni neki lažni ego i daje im se prilika da se predstavljaju nekim fol žrtvama.
Pa onda odgovara fol "evo, tebi ću odgovoriti i završavam sa ovom temom".. a on je započeo.

The saddest thing in life is wasted talent.
Za k.u.r.a.c nas povuciAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:31Činiš mi se kao normalan pa ću još tebi odgovoriti i završiti diskusiju na ovu temu, i rođen i živim u Banja Luci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:24Drug, može pitanje? Iz kojeg si grada tj u kojem gradu si se rodio?AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18
Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorimne znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu
živio
Nisam mogao odooliti
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim1921ljoze je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasosAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:33
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
živio
dobro vas obradjuju rodjaci iz "grada".. moj jarane, daj djeci nek se igraju slobodno a tebi ce uzimati iz usta i tvoji i njihovih. Mislim da svoje nesvjesnosti nisi svjestan.. Moj zemljace

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hamagara je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:36Za k.u.r.a.c nas povuciAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:31Činiš mi se kao normalan pa ću još tebi odgovoriti i završiti diskusiju na ovu temu, i rođen i živim u Banja Luci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:24
Drug, može pitanje? Iz kojeg si grada tj u kojem gradu si se rodio?
Nisam mogao odooliti![]()
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 29 sep 2023, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
I kakve to veze ima s mnom i mojim narodom? Vidi pravoslavac. Tvoj narod i klub podržava napad terorista na Kosovu, tako da si ti za mene jedan obični pravoslavni ekstremista na sportskom forumu koji treba biti banovan.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑29 sep 2023, 13:02Rece lik musliman, a muslimani tonu teroristickih organizacija, u ime alaha pobili nevinih po svijetu ne zna se broja.. i dalje ubijaju
I ono nekog naziva teroristom..
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
-
- Kontakt:
Ma ne znam sto se ljudi pecaju, valjda kontaju promijenice nekome od njih misljenje snagom argumenata i logikomscholsey je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:35Ma Bogami me boli qrac i da su marsovci. Potpuno ignorisati i vozdra. Za takve umove je to najgora moguća stvar. Garantujem da će prestati kad se niko ne bude pecao na gluposti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:28Ma bukvalno SNSD botovi. Kad ljudi brane Vicu i Potkovanog, sta reci![]()
Imam osjećaj da ljudi misle da će oni u nekom smislu pobijediti (ili štaveć) ako im ne odgovoriš. Neće ba. Apsolutno nebitno. Ništa korisno se ne postiže time. Samo im se puni neki lažni ego i daje im se prilika da se predstavljaju nekim fol žrtvama.
Pa onda odgovara fol "evo, tebi ću odgovoriti i završavam sa ovom temom".. a on je započeo.![]()

1921
laze pusti ga,sa srbijanskim pasosem vise ni na kosovo ne moze ici a jos malo nece moci ni u Vojvodinu samo dok brat Orban odluciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:38AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorimne znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu
živio
dobro vas obradjuju rodjaci iz "grada".. moj jarane, daj djeci nek se igraju slobodno a tebi ce uzimati iz usta i tvoji i njihovih. Mislim da svoje nesvjesnosti nisi svjestan.. Moj zemljace![]()
ali avaj.. ipak se to cini 200-300 godina.. zao mi te iskreno.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Znaci bilo poluvrijeme i sad krenula opet ista tema
Suzivot
Suzivot

Evo ja ću onako stvarno bez imalo zlobe pitati, zašto kombinuješ ekavicu i ijekavicu? Očito je da si odrastao na ijekavici, pa se sad "prešaltavaš". Napisao si da si rođeni Banjalučanin, prelijep grad. U njemu se nikada nije pričala ekavica, da li se radi Srpstva odričeš svoga dijalekta ili je nešto drugo u pitanju?AvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:18Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim1921ljoze je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasosAvantiBL je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:33
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
živio
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 29 sep 2023, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Od srba su jedino veći bolesnici ovi domaći traktoristi, tačnije SNSD botovi koji po kućama drže Dodikovu sliku uokvirenu a na računu imaju okruglo 18 maraka
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, fukara87, goGlobal, Hajdeee, hazarder, Hrammm1921, HyperOS, johntravolta123, jurisicduska, MikiPirs, mosarajvosa83, Napapijri, NebeskaSila96, PeppermintSA, Pitaristok, riki46, rishovski, ristagrad, skoJaa, ultrazonfa, USB, WeekendOffender i 155 gostiju.