Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
6,5 kvota na nas vala su pretjerali drama
ma hendikep 2 100%, 11,5 nam dali prednost
Imal' stream za utakmicu vcrs?
Vidim sad da ima..
http://www.greektvlive.net/dimosia-tile ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim sad da ima..
http://www.greektvlive.net/dimosia-tile ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova Latvija za 5 godina ce bit jaca od Spanije.. U16 U 18 U20 sve prvaci..samo da ih mi dobijemo na otvaranju,ako to popusimo gotovo je..Najbolje bi bilo da je prva protiv Srbije
jel to ovaj riksat prenosi?
mirzatele je napisao/la:Ova Latvija za 5 godina ce bit jaca od Spanije.. U16 U 18 U20 sve prvaci..samo da ih mi dobijemo na otvaranju,ako to popusimo gotovo je..Najbolje bi bilo da je prva protiv Srbije
Nista to ne mora da znaci Hrvatska je isto osvajala ta prvenstva Srbija takode pa nista bitno nisu jaci sve zavisi kako ce ti igraci razviti dalje to je lutrija tj tako da Latviji to nista ne mora znaciti sto su prvaci u mladim kategorijama ako iz tih kategorija ne izvuku 4-5 za A selekciju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gospodo na ovom linku iznad nema ni U od utakmice
na ovom linku koji je neko postavio sve sam programe izlistao nigdje nema prenosa utakmice....
ovde ima prenos italija-litvanija. ne znam da li ce biti nasa veceras.....
http://www.sportotv.lt/rungtynes/1477/lietuva-italija" onclick="window.open(this.href);return false;
ovde ima prenos italija-litvanija. ne znam da li ce biti nasa veceras.....
http://www.sportotv.lt/rungtynes/1477/lietuva-italija" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj čovječe, nije valjda da ćemo izvisiti. ma nema mi logike da ima ita-lit a nema prenosa Grčke...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma daj nemoguce da nece bit stream utakmcie domacina ? XD hahahaha joooj EDIT izgleda da stvarno nema nigdje :S
Fakat nema evo sve sam pretrazio :S Ova tekma litvanije ima stream jer su ga litvanci sebi obezbjedil iako nista makar cemo moc gledat utakmicu sa njima...
Pih, ja citav dan planiram da gledam tekmu
Bas me zeznuse...haj, opet nek tinja neka nada da se mozda i pojavi neki stream
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da se hoce ovi na FB KS Bih oglasit imal il nema da dzaba ne panicim po kuciVedad87 je napisao/la:Pih, ja citav dan planiram da gledam tekmuBas me zeznuse...haj, opet nek tinja neka nada da se mozda i pojavi neki stream
Pa stavio sam gore stream..
Da ne čupamo kosu bezvezegrgr je napisao/la:Da se hoce ovi na FB KS Bih oglasit imal il nema da dzaba ne panicim po kuciVedad87 je napisao/la:Pih, ja citav dan planiram da gledam tekmuBas me zeznuse...haj, opet nek tinja neka nada da se mozda i pojavi neki stream
Vedad87 je napisao/la:Da ne čupamo kosu bezvezegrgr je napisao/la:Da se hoce ovi na FB KS Bih oglasit imal il nema da dzaba ne panicim po kuciVedad87 je napisao/la:Pih, ja citav dan planiram da gledam tekmuBas me zeznuse...haj, opet nek tinja neka nada da se mozda i pojavi neki stream
Jel me zajebavate? Hajde sto sam ja stavio link,nego su i ovi na fb stranici saveza stavili link,imam osjecaj kao da pisem nevidljive postove.
Pa nema ti na ovom rik sat gledao sam semu nista ne pise osim ako sam ja retardiran ... a nije iskljuceno i to
grgr je napisao/la:Pa nema ti na ovom rik sat gledao sam semu nista ne pise osim ako sam ja retardiran ... a nije iskljuceno i to
Radi se o Grckoj televiziji,ako ce iko prenositi,prenosit' ce oni,a svi su ovaj isti stream najavili kao stream na kojem ce biti kosarka..
Sorry, nisam vidio tvoj link, ali na chatu tog foruma raja piše da neće biti tu. Nadam se da si u pravu i da će bitiMetanor je napisao/la:grgr je napisao/la:Pa nema ti na ovom rik sat gledao sam semu nista ne pise osim ako sam ja retardiran ... a nije iskljuceno i to
Radi se o Grckoj televiziji,ako ce iko prenositi,prenosit' ce oni,a svi su ovaj isti stream najavili kao stream na kojem ce biti kosarka..
Vedad87 je napisao/la:Sorry, nisam vidio tvoj link, ali na chatu tog foruma raja piše da neće biti tu. Nadam se da si u pravu i da će bitiMetanor je napisao/la:grgr je napisao/la:Pa nema ti na ovom rik sat gledao sam semu nista ne pise osim ako sam ja retardiran ... a nije iskljuceno i to
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.