Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koji crni žar? Ili si profesionalac ili nisi. Ne daješ sve od sebe - doviđenja i prijatno, pa nismo na pijaci. Većini igrača reprezentacija da više nego oni njoj, o kakvom mi žaru pričamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Neka igra ko za koga hoce ba. Goluza jeste ispao seljak, ali nije mu prvi put. A ni poslednji. I ne treba trositi rijeci na takve osobe. Ono sto se vidjelo danas na utakmici je veliki strah obezbjedjenja meca kada su BHF pokazali poruku IHF MAFIA. Jadnici nisu znali stada rade. Kako bi tek onda usprli sprijeciti eventualni fizicki obracun bas me interesuje. Himne su bile pozdravljene od svih navijaca. Mi prije meca zajedno sa Slovencima bodrili njihov tim protiv Spanaca. Onda su oni takodje ostali sa nama u mecu protiv Hrvatske. Hrvatska realno stepenicima ispred svih ekipa u ovoj grupi. Nisu bez razloga clanovi velike cetvorke. Propraticu i meceve u okviru President Kupa obavezno. U nastavku prvenstva cu navijati za Hrvatsku i Makedoniju. Ne mora mi se seljak od selektora Goluza zahvaljivati. Niti oni navijaci iz Livna, Kupresa koji su danas onako pogrdno u momenta navijali. Njihov obraz. Znam da su BHF dostojno cijeli mec bodrili BIH a nijednom nisu vrijedjali Hrvatsku. Ali to smo mi. Svako svojim ponasanjem pravi svoj CV. Jedva cekam duel Spanjje i Portugala da vidim kako Spanska masinerija koju BTW ne podnosim melje Portugalaski sljam. Pozdrav. Ako ne bude prenosa na BHT president kupa dogoovoricu se sa kolegom Zameticom pa mozemo raditi tekst prenos na sportsport.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost nismo vidjeli. Niti su oni igrali u najjačem sastavu niti smo mi imali neke voljek za igru. Ovo ni izbliza nije prava slika ni jednih ni drugih.samo_lijevo je napisao/la:eto dans smo vidjeli gdje smo i koliko mozemo.Dobili smo rukometnu lekciju od mladica.Valjda nam nekad dodje iz guzi.. u glavu.
Jasno je svima da je Hrvatska trenutno daleko jača od nas ali šta će biti za 2-3-4-5 godina, ko zna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Za 5 godina će Hrvatska svakako još uvijek biti jačaUnofficialpage je napisao/la:
Nažalost nismo vidjeli. Niti su oni igrali u najjačem sastavu niti smo mi imali neke voljek za igru. Ovo ni izbliza nije prava slika ni jednih ni drugih.
Jasno je svima da je Hrvatska trenutno daleko jača od nas ali šta će biti za 2-3-4-5 godina, ko zna.

A za 10-15 god. ćemo vidjeti...trenutno Hrvatska puno bolje radi sa mladim igračima...plus ovi iz Hercegovine
ima i u ovome istineVirtu4l je napisao/la:Koji crni žar? Ili si profesionalac ili nisi. Ne daješ sve od sebe - doviđenja i prijatno, pa nismo na pijaci. Većini igrača reprezentacija da više nego oni njoj, o kakvom mi žaru pričamo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno hoće biti jači ali koliko... To je tačno da Hrvatska radi puno bolje sa mladim igračima... te iz Hercegovine zaboravidean33 je napisao/la:Za 5 godina će Hrvatska svakako još uvijek biti jačaUnofficialpage je napisao/la:
Nažalost nismo vidjeli. Niti su oni igrali u najjačem sastavu niti smo mi imali neke voljek za igru. Ovo ni izbliza nije prava slika ni jednih ni drugih.
Jasno je svima da je Hrvatska trenutno daleko jača od nas ali šta će biti za 2-3-4-5 godina, ko zna.![]()
A za 10-15 god. ćemo vidjeti...trenutno Hrvatska puno bolje radi sa mladim igračima...plus ovi iz Hercegovine

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
nismo vidjeli? a sta se to trebalo desiti pa da vidimo? ti nisi vidio kako Hrvatska igra sa igracem vise,kako imaju razradjenje akcije za bekove.Nisi vidio kontre,nisi vidio sirinu u igri,nisi vidio sta rade igraci od 21,22 godine,nisi vidio Stepancica kako busi golmane ...Unofficialpage je napisao/la:Nažalost nismo vidjeli. Niti su oni igrali u najjačem sastavu niti smo mi imali neke voljek za igru. Ovo ni izbliza nije prava slika ni jednih ni drugih.samo_lijevo je napisao/la:eto dans smo vidjeli gdje smo i koliko mozemo.Dobili smo rukometnu lekciju od mladica.Valjda nam nekad dodje iz guzi.. u glavu.
Sve ono sto ne vidis kod nas u najboljem sastavu vidio si u rezervnom Hrvatske.Sreca pa se ne skidose Duvnjak i drustvo.
Ali dobro,nismo mi danas nista vidjeli,u nas ce i dalje igraci biti nade sa 22 ili 23 godine.I dalje cemo mi igrati bez normalnih omladinskih liga, i dalje ce se omladinske reprezentacije skupljati svake prestupne godine.Ponovo ce penzioneri igrati u nasoj ligi.U medjuvremenu neka Hrvati odrzavaju kampove,okupljanja,neka i dalje svako dijete iz Hercegovine ide na okupljanja Hrvatske.Zato je bitno da mi danas nismo nista vidjeli osim da baljezgamo je li Pericu prvi izbor HRV ili BIH,da zakljucimo kako je Goluza sovinista jer je pustio djecu da se dokazu ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- kupus army
- Kontakt:
Igraci mogu mongo da profitiraju u reprezentaciji,recimo evo Malinovicu je sigurno skocila cijena nakon ovog prvenstva i bice trazen,Peric i braca Buric takodje,tako da su svi oni dobro profitirali sa nastupom za BiH.Ja se nadam da ce dalje isto biti trend da mladi igraci iz cijele BiH igraju ovdje,ako nista bar zbog afirmacije.Meni su svi igraci koji nastupaju za BiH jednako dragi i tako ce uvijek biti,bez obzira bio on Ivan,Goran,Milan ili Suljo i Mujo i vjerujem da vecina Bosanaca tako razmislja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
to ovisi i o vamaUnofficialpage je napisao/la:
Vjerovatno hoće biti jači ali koliko... To je tačno da Hrvatska radi puno bolje sa mladim igračima... te iz Hercegovine zaboravi

što se tiče Hercegovaca....ćemo da vidimo

Zadnja izmjena: dean33, dana/u 23 jan 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš tražit kvalitet neke ekipe u nebitnoj utakmici. Tačno je da su nas razbili ali vidio si da su naši čekali samo kraj. Rezultat nije nimalo realan. Ja ne želim reći da su ovi iz Hrv slabi ali ovo nije pokazatelj prave snage, ni ovih rezervista niti naših.samo_lijevo je napisao/la:nismo vidjeli? a sta se to trebalo desiti pa da vidimo? ti nisi vidio kako Hrvatska igra sa igracem vise,kako imaju razradjenje akcije za bekove.Nisi vidio kontre,nisi vidio sirinu u igri,nisi vidio sta rade igraci od 21,22 godine,nisi vidio Stepancica kako busi golmane ...Unofficialpage je napisao/la:Nažalost nismo vidjeli. Niti su oni igrali u najjačem sastavu niti smo mi imali neke voljek za igru. Ovo ni izbliza nije prava slika ni jednih ni drugih.samo_lijevo je napisao/la:eto dans smo vidjeli gdje smo i koliko mozemo.Dobili smo rukometnu lekciju od mladica.Valjda nam nekad dodje iz guzi.. u glavu.
Sve ono sto ne vidis kod nas u najboljem sastavu vidio si u rezervnom Hrvatske.Sreca pa se ne skidose Duvnjak i drustvo.
Ali dobro,nismo mi danas nista vidjeli,u nas ce i dalje igraci biti nade sa 22 ili 23 godine.I dalje cemo mi igrati bez normalnih omladinskih liga, i dalje ce se omladinske reprezentacije skupljati svake prestupne godine.Ponovo ce penzioneri igrati u nasoj ligi.U medjuvremenu neka Hrvati odrzavaju kampove,okupljanja,neka i dalje svako dijete iz Hercegovine ide na okupljanja Hrvatske.Zato je bitno da mi danas nismo nista vidjeli osim da baljezgamo je li Pericu prvi izbor HRV ili BIH,da zakljucimo kako je Goluza sovinista jer je pustio djecu da se dokazu ...
Šta se trebalo desit? Trebalo se desit da utakmica ima rezultatski značaj, da mi igramo u punom sastavu u full formi, e tek ću tad vidjeti pravu snagu ove ekipe.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
ja mislim da je samo kod nas mjerilo jel igrac dobar ..." dal se bori ili ne" dok u euro zemljama se valjda podrazmjeva da se boris a pored toga da pokazujes kvalitet....Virtu4l je napisao/la:Koji crni žar? Ili si profesionalac ili nisi. Ne daješ sve od sebe - doviđenja i prijatno, pa nismo na pijaci. Većini igrača reprezentacija da više nego oni njoj, o kakvom mi žaru pričamo.
=\_1921_/=
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sreca tvoja pa to danas nisi gledao.Hrvatska protiv nas nece jos dugo,dugo odigrati bitnu utakmicu,jer smo mi za njih malo tezi trening.Ko danas nije vidio svjetlosnu razliku,tesko da ce je ikada vidjeti.Ali mi smo sampioni u izvlacenju,vazda je neko drugi kriv.
Utakmicom protiv Bosne i Hercegovine Hrvatska je ostala stopostotna u skupini B i sada se okreće nastavku natjecanja. Izbornik Slavko Goluža izuzetno je zadovoljan igrom u prvom poluvremenu: “Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro. Protivniku nismo dali dovoljno prostora za igru. U drugom poluvremenu došlo je do malog zamora. Nisam namjerno htio rotirati neka nauče igrati pod pritiskom i opterećenjem. Protivnik je u tom padu napravio seriju, ali sve u svemu ja sam zadovoljan. Dao bi poruku izborniku Markoviću jer su napravili velik rezultat što su došli ovdje, to je veliki uspjeh. Nadam se da će se kvalificirati i na iduća natjecanja.“
sto je to goluza lose rekao ili sam ja nesto propustio
edit sad vidim
“Treneru Markoviću čestitam na dobroj utakmici i navijačima koji su zaista napravili lijepu atmosferu u dvorani. Iskoristio bi ovu priliku da pozdravim navijače u Hercegovini koji proživljavaju s nama sve utakmice. Znamo koliko mi njima značimo, nisam ih mogao zaboraviti. Od srca im se zahvaljujem“, rekao je izbornik Slavko Goluža.
bravo Slavko
od sad uz jos vise zara vas pratim
sto je to goluza lose rekao ili sam ja nesto propustio

edit sad vidim
“Treneru Markoviću čestitam na dobroj utakmici i navijačima koji su zaista napravili lijepu atmosferu u dvorani. Iskoristio bi ovu priliku da pozdravim navijače u Hercegovini koji proživljavaju s nama sve utakmice. Znamo koliko mi njima značimo, nisam ih mogao zaboraviti. Od srca im se zahvaljujem“, rekao je izbornik Slavko Goluža.
bravo Slavko

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 23 jan 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije izvlačenje već činjenica. Mi smo nakon Tunisa pali i fizički i psihički, naša prava snaga je ona protiv Danske. A Danska je po kvaliteti sa Hrvatskom pa možda i jača.samo_lijevo je napisao/la:Sreca tvoja pa to danas nisi gledao.Hrvatska protiv nas nece jos dugo,dugo odigrati bitnu utakmicu,jer smo mi za njih malo tezi trening.Ko danas nije vidio svjetlosnu razliku,tesko da ce je ikada vidjeti.Ali mi smo sampioni u izvlacenju,vazda je neko drugi kriv.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To je vjerovatno zato jer samo kod nas postoje nezamjenjivi, koji sebi dozvoljavaju luksuz da se malo opuste i igraju pod ručnom. Treneri moraju biti 'dobri' sa najboljim igračima i paziti da ih slučajno ne uvrijede, jer narod nema razumjevanja i ako ostaviš npr. Džeku na klupi potpisao si smrtnu kaznu.invincible1921 je napisao/la:ja mislim da je samo kod nas mjerilo jel igrac dobar ..." dal se bori ili ne" dok u euro zemljama se valjda podrazmjeva da se boris a pored toga da pokazujes kvalitet....Virtu4l je napisao/la:Koji crni žar? Ili si profesionalac ili nisi. Ne daješ sve od sebe - doviđenja i prijatno, pa nismo na pijaci. Većini igrača reprezentacija da više nego oni njoj, o kakvom mi žaru pričamo.
Igranje za reprezentaciju je čast i vrhunac karijere svakog sportiste. Borba i zalaganje u svetom dresu nikad ne bi smjeli doći u pitanje.
Rukometaši su poslali jasnu sliku ostalim selekcijama kako to treba da funkcioniše i kako se gine za svaku loptu, bez obzira koji je rezultat na semaforu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Nije mi jasno kako ste tako naivni i lako nasjedate na provokacije. Nemojte se zamarati glupostima. Trebamo biti ponosni na nase reprezentativce jer su odigrali sasvim solidno na ovom prvenstvu, i sto je jos bitnije pokazali su da imaju potencijal. Igraci su stekli potrebno iskustvo i uz pravilan rad u narednom periodu rezultati nece izostati. Politici nije mjesto na ovom forumu...
"Welcome to prime time, bitch!"
jesi siguran da je to prava snaga BiH? jer znaju ekipe ponekad odigrati iznad svojih mogućnosti...treba to ponoviti...Unofficialpage je napisao/la:
Nije izvlačenje već činjenica. Mi smo nakon Tunisa pali i fizički i psihički, naša prava snaga je ona protiv Danske. A Danska je po kvaliteti sa Hrvatskom pa možda i jača.
i da su Danci odigrali maksimalno kao da igraju u polufinalu SP-a?
Ovoj Dean lupa ko Goluža i mora biti svakom loncu poklopac
Vidi prolazi mu i troll-a uveliko...

Svim srcem kontra Hrv,ajmo Brazil
A navijo bi za njih do kraja,da nemaju seljacinu na klupi

A navijo bi za njih do kraja,da nemaju seljacinu na klupi
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Logično da nisu. A vala nismo ni mi odigrali kao da je polufinale SP-adean33 je napisao/la:jesi siguran da je to prava snaga BiH? jer znaju ekipe ponekad odigrati iznad svojih mogućnosti...treba to ponoviti...Unofficialpage je napisao/la:
Nije izvlačenje već činjenica. Mi smo nakon Tunisa pali i fizički i psihički, naša prava snaga je ona protiv Danske. A Danska je po kvaliteti sa Hrvatskom pa možda i jača.
i da su Danci odigrali maksimalno kao da igraju u polufinalu SP-a?

Želim reći, da se ne može tražit prava slika neke ekipe koja nema ni trunku volje da bilo šta pokaže, i jednima i drugima ovo je bilo samo odrađivanje posla, samo zato što moraju. Prvo pol. smo izgubili i nekako smo se sabrali u drugom i te iste igrače u našem, može se reći skoro pa drugom sastavuk dobili 13-11.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mi imamo taj kvalitet? ja i ti ne gledamo isti sport.Unofficialpage je napisao/la:Nije izvlačenje već činjenica. Mi smo nakon Tunisa pali i fizički i psihički, naša prava snaga je ona protiv Danske. A Danska je po kvaliteti sa Hrvatskom pa možda i jača.samo_lijevo je napisao/la:Sreca tvoja pa to danas nisi gledao.Hrvatska protiv nas nece jos dugo,dugo odigrati bitnu utakmicu,jer smo mi za njih malo tezi trening.Ko danas nije vidio svjetlosnu razliku,tesko da ce je ikada vidjeti.Ali mi smo sampioni u izvlacenju,vazda je neko drugi kriv.
Mi smo sampioni,nema nam ravnih.Kamo srece da smo bili psihicki spremni,mozda bi parirali rezervnoj ekipi Hrvatske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.