Ne laprdaj sa takvim mentalitetom ko bi zvao Berardija iz Sasuolla i slicnih ekipa.Druga je stvar sto su Englezi napuhani chokeriBenjooJutub je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:23Jednostavno ne mozes osvojit EURO a da u ekipi imaš pola igrača iz ekipa koje su završile ispod 7. pozicije u Premier ligi. Čuj Grealish hahahah, čuuuuj Pickford hahahah, čuuuuj Philips hahahah
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Ima li kakav live link sa ulica u Italiji ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Totalno svrsavanje na Englesku, toliko forsiranje.GracanicaAA je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:31Ma nema vidis ti na licu ovim sa SK da su u qurcu hahah![]()
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Ozymandias
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Upravo sam to rekao na kraju utakmice. Jbte, cekas na trofej toliko godina, igras kuci i teret nacije pada na ramena djece bukvalno? Strasna odluka navikanog Garetha, koji je poprilicno pickasto pristupio utakmici. Ti momci ce imati "problem" sada zbog neinteligentnih rasista poput ovog Chiefa ili Justina, Englezima malo fali da okrive crnce i migrante za sve.MysticAladin je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:04Staviti toliki pritisak na tako mlade igrače nije moglo rezultirati ničim boljim. On uvodi dva igrača sa po 20-21 godinu da samo pucaju penale u finalu evropskog prvenstva. Pa koji je to pritisak na njima, normalno je da momci ne izdrže. Još šlag sa Sakom koji je i mlađi od njih. Nikako mi ne ide u glavu, još ne mogu da vjerujem da je ovo uradio.
Isto, na drugoj strani Belotti. Ja se sjećam bar 3 penala koja je zabio pod oblake i znao sam da će promašit... Istina, nisam očekivao promašaj od Jorginha, a jesam od Maguire-a.![]()
Zasluženo Azzuri. Forza Italiaaa
A sa druge strane, Italija

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Au nisam znao za to. To su jako lose vijesti za Telemachrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:32Izgubili prava na sve moguce, zadnji ekser u lijes je Premier liga, Arena im sve uzela, nemaju vise sta raditi![]()

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 12 jul 2021, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zasluženo, dosta teži dio žrijeba. Englezi svakako ne bi ni vidjeli finala da su bili u gornjoj polovini kostura.Rovella je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:31thomashasler je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:07Heheh. Budi realan. Ok biti simpatizer neke ekipe al malo realnosti nije na odmet. Da igraju lijep igraju. Al ipak u grypnoj fazi su dobili nizerazredne ekipe.
tomase hasleru, oprosteno ti je![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sta je problem zakucat penal pod precku onako ko Maguire. Ostalih 9 penala za qrac izvedeno, jedva do gola lopte dosle... i Kane je dobro opucao, znaci 8. I neko kaze lutrija, **** lutrija.
Al je onaj Pickford odvratan sta je ono, ne pamtim odvratniju njusku na fudbalskim terenima.
Al je onaj Pickford odvratan sta je ono, ne pamtim odvratniju njusku na fudbalskim terenima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne napuštaj nasRovella je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:31thomashasler je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:07Heheh. Budi realan. Ok biti simpatizer neke ekipe al malo realnosti nije na odmet. Da igraju lijep igraju. Al ipak u grypnoj fazi su dobili nizerazredne ekipe.
tomase hasleru, oprosteno ti je![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mcgregor i Englezi danas, ne zna se ko je sramotnije prošao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Bersaga
- Kontakt:
Kad su amateri. Baho legenda znao da ih Donarumma čeka i da će im odbraniti penale.WOLF20 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:34Totalno svrsavanje na Englesku, toliko forsiranje.GracanicaAA je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:31Ma nema vidis ti na licu ovim sa SK da su u qurcu hahah![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
eh moji Englezići, čeka vas još 45 godina klečanja 

Oprase Bonnuci i Chellini barem malo svoje chokanje u svim bitnim finalima.
Gojko radio finale na Nova S. Tacno mi je zao gledaoca u Srbiji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rashford šutira penale redovno, pa kakav je ono penal
i gdje je ta velika zvijezda Grealish za kojeg se navodno otimaju klubovi, da preuzme odgovornost. Kasnije fol baca medalju, on nešto ljut, fol glumi neko ludilo, fura se na Memu Valjevca sa frizuricom...o jbm li ti
Sakrio se iza onog momčića Sake, najmlađeg igraca (njemu ništa ne treba zamjeriti, bar momak ima muda da šutne).

To je govorio i protiv Španije, a odbranio mu je i Alisson ove sezone, ne znam kako nema niko da ga ispravi.Ozymandias je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:34To je nasao neki stari podatak, promasio je protiv Arsenala.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.