Premijer liga BiH - aktuelno

emil02in
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2023, 18:20

Hajdeee je napisao/la:
29 sep 2023, 17:43
AvantiBL je napisao/la:
29 sep 2023, 15:18

Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim :D ne znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu :D i da, uradio sam to sve, uzeo pasoš republike Srbije, a ovaj vaš pasoš sam dao djeci prije nekoliko godina da se igraju sa njim, eto toliko mi je bitan :D živio

****.eno je zivjeti u tudzoj zemlji.
Ides li i ti, kao ovi nasi iz dijaspore, za godisnji odmor i praznike u svoju zemlju od koje imas pasos?
:rol: :rol: :rol:
Jašta brate,kaže lik iz Livna on Hrvat ,došli na aerodrom u Dubrovniku da radimo kaže vas dva Bosanca idete na jednu stranu rubnjake raditi .Stani rekoh je.b.o te ljeb ja nisam Bosanac ja sam Hercegovac :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 sep 2023, 18:20

Kolika su im muda, dovoljno pokazuje i cinjenica da se srebrenica, upisanko i radovanko ne skandoraju na stadionima na grbavici i kosevu.

Jaki su u svom dvoristu, muda su im velika dok ih policija sumske stiti.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2023, 18:25

TurkishAirlines je napisao/la:
29 sep 2023, 18:20
Kolika su im muda, dovoljno pokazuje i cinjenica da se srebrenica, upisanko i radovanko ne skandoraju na stadionima na grbavici i kosevu.

Zato kažem,je b.em li ti Holbruk majku,da nije bilo Amerike podavili bi **** u Drini.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 sep 2023, 18:38

Otkud sad konama lova da dovedu Crnogorca ,koji nimalo nije jeftin.
Nema se ,pa onada ima se para .Nikako da se dogovore.
Ali petljaju i mute boze sacuvaj
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 sep 2023, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 sep 2023, 18:55

amypitar je napisao/la:
29 sep 2023, 18:38
Nema se ,pa onada ima se para .Nikako da se dogovor.
Zaduzili se kod vice opet :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 sep 2023, 19:12

Jbote zivot, gledam onu Slobodu sinoc, kako nam izbaci kone...

Velik je to klub...
Covjece, pa oni su odbili Husica, postavili ovog Mujkanovica, a taj isti Zeljo samo sto na koljenima nije klecao da ga Azmir preuzme...

Onda se sjetim, onih par navijaca Tuzla C., pa se upitam kako li se oni osjecaju kao navijaci kluba, ciji ,istina neformalni, vlasnik na sve nacine pokusava da postane Predsjednik drugog kluba i to gradskog rivala...Ne d"o Bog nikome, strahota...

Pa ljudi moji, kad bi Ismir dozivio onakvu blamazu ,ko Sisoje, pa mu Zeljo zalupio vrata, ni vojska Kolumbije ga ne bi spasila od pitara... :urnebes: :urnebes:

I na kraju , maksuz Selam za naseg Kapeta, odvali je momak junacki, kazu Mulalic upalu sinusa dobio od promahe... :rol: :rol:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 29 sep 2023, 19:16

Srebrenica se nije spominjala iz kopa preko 20 godina u Banjaluci, Radovan isto tako (jednom se spominjao na nekoj prijateljskoj). Glupa prica, zasto bi se pjevao nesto u Sarajevu kad se to ne pjeva ni u Banjaluci.

Eto skandiralo se Kosovo je srce Srbije na Kosevu pa nikom nista.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 29 sep 2023, 19:18

Joj evo svi znate da malo ko mrzi Srbe kao ja.

Ali treba govoriti činjenice

To sto se on fajter avanti i ekipa osjećaju kao Srbi i tako izjašnjavaju ne treba bit predmet zajebanvije tipa Aaaa BOSANCI STE KAD ODETE U BG

Živimo u demokratskoj zemlji gdje žive Bošnjaci, Hrvati, Srbi i ostali pa nek se izjašnjava ko kako hoće i ne treba ugrožavati pravo da se izjašnjava tako

Sto se tice ovo da ne poštuju zemlju i to to je drugi par cipela sto zvižde na himnu itd... Zato im jeb.e.m sestre

:bih:
Odin, I await thee
Your true son am I

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 sep 2023, 19:19

AvantiBL je napisao/la:
29 sep 2023, 15:18
1921ljoze je napisao/la:
29 sep 2023, 14:40
AvantiBL je napisao/la:
29 sep 2023, 14:33

Ma ova reprezentacija mi je isto bitna kao reprezentacija Gibraltara :D ali mi je drago da srpski stručnjaci skupljaju iskustvo u amaterskim reprezentacijama gdje, kao selektori , mogu pokazati sav svoj kvalitet :kafa:

Reprezentacija koju ja podržavam dijeli prvo mjesto u svojoj grupi sa realnim šansama da izbori plasman ;) neću ti otkrivati koja je reprezentacija u pitanju, ali evo mali hint, dijeli prvo mjesto sa Mađarima :D :D :D :D

🇷🇸
Ali ti zivis u Bosni i imas bh pasos
Jbg razumijem tesko ti se buditi svako jutro u zemlji koju ne volis...ali eto tako je i tako ce biti jos vjekovima
Selam brate
Pa kad si zapeo za pasoš da ti i to odgovorim :D ne znam za ostale gradove u Republici Srpskoj, ali u Banja Luci ,u ambasadi Srbije, se besplatno može predati za državljanstvo Srbije, ne košta apsolutno ništa, čeka se godinu-dve, zavisi. Kada proces bude završen, državljanstvo dođe na kućnu adresu, nakon toga ako želiš (i ako imaš kod koga) prijaviš se kod nekoga na adresu u Srbiji i nakon izvjesnog vremena dobiješ i pasoš i ličnu :D i da, uradio sam to sve, uzeo pasoš republike Srbije, a ovaj vaš pasoš sam dao djeci prije nekoliko godina da se igraju sa njim, eto toliko mi je bitan :D živio
Koga briga šta ti voliš i šta ti je bitno. Živiš na ovom forumu, koliko mogu da vidim. Šta je u PC nema ni sportskih foruma? Od čega ti se sastoji dan? Da dođeš ovdje i kao provociraš nekog? Nemaš kluba, nemaš države, ne znaš šta si, ne znaš gdje si? Uredu je i to, dešava se. Samo nemoj sav svoj jad i bijedu ovdje predstavljati kao nešto superiorno. Al eto neka ti i to, ako će ti to uljepšati dan. I u meni se misli miješaju, jedan dio mene bi ti rekao, razumijem te, bit će sve uredu, a drugi ti kaže nabijem te na qrc. Uživaj u državi koja nije tvoja, a druge nemaš, niti ćeš je imati.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 29 sep 2023, 19:23

Suvorov je napisao/la:
29 sep 2023, 19:16

Srebrenica se nije spominjala iz kopa preko 20 godina u Banjaluci, Radovan isto tako (jednom se spominjao na nekoj prijateljskoj). Glupa prica, zasto bi se pjevao nesto u Sarajevu kad se to ne pjeva ni u Banjaluci.

Možda kop ne, ali zato sa svake tribine se čuje nož žica :puke:
Vama seljacima na dušu...

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 29 sep 2023, 19:25

bordobijelisampion je napisao/la:
29 sep 2023, 19:23
Suvorov je napisao/la:

Ljudi su prije dvije tri godine puštali indiru Radić cpkinja je majka odgojila sve ti je jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi ahahahah
Odin, I await thee
Your true son am I

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 29 sep 2023, 19:26

@ Avanti pisam ti se na BL i na RS i Srbiju , ako vam se ne svidja i ne volite ovu drzavu, sto ne idete vise?!!
04.10.2009 !

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 sep 2023, 19:30

scudetto89 je napisao/la:
29 sep 2023, 19:26
@ Avanti pisam ti se na BL i na RS i Srbiju , ako vam se ne svidja i ne volite ovu drzavu, sto ne idete vise?!!
Neka ga bola. Bolje ovdje da se pati u svom Nagorno Karabagu

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 29 sep 2023, 19:35

amypitar je napisao/la:
Ma meni ovo liči na očajnički potez naših kad su usrali i šefa i stanicu da se malo izvuku kod navijača radi katastrofalnog prelaznog roka i još goreg ulaska u sezonu..
A do jučer nam je SD pisao da ne mogu dovesti nekog skupog igrača da ne naprave disbalans u platama..
Ma fuj!

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 29 sep 2023, 19:43

bordobijelisampion je napisao/la:
29 sep 2023, 19:23
Suvorov je napisao/la:

Pa kop ide na gostovanja.
Svaka tribina? Kad to? Koja utakmica?

Ja znam kad je cosak istoka na koji su Hz ispalili signalnu raketu to skandirao na desetak sekundi (mart 2020). Prije i poslije toga, ako ti znas napisi.

Cesce se u Sarajevu pjevalo Ubij Srbina nego u Banjaluci Noz, zica u zadnjih 20 godina.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 sep 2023, 19:55

Suvorov je napisao/la:

I Berlin je dio Sarajva.

Al u QURCU
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2023, 20:00

Suvorov je napisao/la:
29 sep 2023, 19:43
Cesce se u Sarajevu pjevalo Ubij Srbina nego u Banjaluci Noz, zica u zadnjih 20 godina.
Onoga dana kad shvatiš da su samo Srbi izvor svakog šovinizma u regionu, biće nade za tebe. BiH, Crna Gora, Kosovo, Srbija, gdje god ih ima više od 100.

Ne postoji narod koliko toliko predano radi na sopstvenoj izolaciji i uništenju kao Srbi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 sep 2023, 20:06

avalPacidoroP je napisao/la:
29 sep 2023, 19:35
amypitar je napisao/la:
Ma meni ovo liči na očajnički potez naših kad su usrali i šefa i stanicu da se malo izvuku kod navijača radi katastrofalnog prelaznog roka i još goreg ulaska u sezonu..
A do jučer nam je SD pisao da ne mogu dovesti nekog skupog igrača da ne naprave disbalans u platama..
Ma fuj!
Izvini, vas SD je rekao da bi licno on davao platu 15 milja liku koji ce zabijati , ne znam koliko rece ono golova...
Mozda on placa crnogorca i ne ide na platnu listu kluba :mrgreen:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 29 sep 2023, 20:17

Virtu4l je napisao/la:
29 sep 2023, 20:00
Suvorov je napisao/la:
29 sep 2023, 19:43
Onoga dana kad shvatiš da su samo Srbi izvor svakog šovinizma u regionu, biće nade za tebe. BiH, Crna Gora, Kosovo, Srbija, gdje god ih ima više od 100.

Ne postoji narod koliko toliko predano radi na sopstvenoj izolaciji i uništenju kao Srbi.
Kad nemas argumente, onda pokusavas da me uvuces u politicku raspravu. Ako sam nesto pogresno napisao ispravi me.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 29 sep 2023, 20:17

Opet citirate maloumnike i tako dajete na značaju glupostima koje pišu.

Ignorišite, ne budite naivni.
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, jurisicduska i 19 gostiju.