FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FranckRibery
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FranckRibery » 27 jul 2016, 15:56

RichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.
A sto molim te ?? Kako igraju dva desnjaka u najvecim klubovima pa nije problem ?? To samo kod nas ima :facepalm:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 16:16

FranckRibery je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.
A sto molim te ?? Kako igraju dva desnjaka u najvecim klubovima pa nije problem ?? To samo kod nas ima :facepalm:
Nije to bas nebitna stvar ali nije ogromna prepreka pogotovo jer je Djidic klasa i moze se prilagoditi da igra desno
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 jul 2016, 16:21

wobly92 je napisao/la:
Komunista je napisao/la: Kada je utakmica?

Niko, niko, samo Sloboda
17:30h
Koja ce tribina biti otvorena ?

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 27 jul 2016, 16:25

samo da cestitam na dovodjenju subica! za njega ste najbolji moguci izbor. ok ekipa, manje vise ista od prosle godine, trener koji ga poznaje, stabilan klub.
dobili ste najboljeg lijevog beka kakvog niko u pl nema, to sa sigurnoscu tvrdim.
mislim da ce biti prva opcija na toj poziciji jer sam cuo da je to spomenuto kada se dogovaralo da ce doci a sad jedino je upitno u kakvoj je formi jer nije bio na pripremama sa partizanom.
al' kako god, cestitke jos jednom, ako budete na nivou prosle godine, lako ga mozete u reprezentaciju izgurati a onda se borite nekako ugovor da mu otkupite!
sretno u nastavku sezone.

NjonjoVam
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 27 jul 2016, 17:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Komunista je napisao/la: Kada je utakmica?

Niko, niko, samo Sloboda
17:30h
Koja ce tribina biti otvorena ?
Istočna,sluzit ce se i pivo i sokovi sa ledom po pristupačnim cijenama :pinokio: :pinokio:
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 jul 2016, 17:50

vlakanje je napisao/la:samo da cestitam na dovodjenju subica! za njega ste najbolji moguci izbor. ok ekipa, manje vise ista od prosle godine, trener koji ga poznaje, stabilan klub.
dobili ste najboljeg lijevog beka kakvog niko u pl nema, to sa sigurnoscu tvrdim.
mislim da ce biti prva opcija na toj poziciji jer sam cuo da je to spomenuto kada se dogovaralo da ce doci a sad jedino je upitno u kakvoj je formi jer nije bio na pripremama sa partizanom.
al' kako god, cestitke jos jednom, ako budete na nivou prosle godine, lako ga mozete u reprezentaciju izgurati a onda se borite nekako ugovor da mu otkupite!
sretno u nastavku sezone.
Hvala drug. Nakon najboljeg CB u ligi u prosloj sezoni, Kostica, sad smo doveli i najboljeg beka od prije 2 sezone, i to opet iz Borca. Hvala vam na tome i puno srece u nastavku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2016, 18:33

je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
meni bilo mrsko otici, đe cu gledat' tekmu protiv Sloge jebt

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2016, 19:00

Chinaglia je napisao/la:je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
meni bilo mrskow otici, đe cu gledat' tekmu protiv Sloge jebt
Odličan Subić... Brz,prodoran,dosta tačnih pasova... Pogodio je prečku u prvom poluvremenu kad je igrao na krilu....drugo poluvrijeme igra lijevog beka
Lazevski,Fatic,Zec i Mehmedagic najbolji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 jul 2016, 19:07

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
Odličan Subić... Brz,prodoran,dosta tačnih pasova... Pogodio je prečku u prvom poluvremenu kad je igrao na krilu....drugo poluvrijeme igra lijevog beka
Trenutni rezultat?
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2016, 19:13

katarakta je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Trenutni rezultat?
3-0

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2016, 19:18

staragarada, je li Subic igrao lijevo ili desno krilo, bas me zanima moze li odgovorit' zadatku na desnom krilu
kakva mu je fizicka sprema, moze li odmah protiv Sirokog Brijega u vatru :kafa:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 jul 2016, 19:36

Imamo dvije strasne postave. Husref ce biti na slatkim mukama svaku utakmicu za prvih 11. Uglavnom danas:
Piric/Eric - Odlicno oba branila, Sloga je imala pred kraj prvog i drugog dijela nekoliko solidnih prilika, ali su ova dvojica odlicno branili.
Kostic - Standardno dobar, jak u duelu, iako je igrao malo opreznije i cuvao se neke povrede.
Mehmedagic - Solidna igra, par nesigurnih pasova jedino kada je mozda trebao izbiti loptu
Subic - Zvijer od igraca, igrao prvo poluvrijeme krilo, brz prodoran, dobar centarsut ( samo nam je falio spic da to pospremi u gol ), drugo poluvrijeme igrao na beku, malo mu je zafalilo kondicije zadnjih 20 minuta, ali ce biti veliko pojacanja na bilo kojoj od ove dvije pozicije
Skahic - Jak u duelu, prodoran, samo je dosta grijesio sa pasovima i nije bas isao prema naprijed, vise se drzao iza lopte
Lazevski - Jak u duelu, siguran, ima odlican osjecaj za kretnju saigraca i imao je par veoma finih pasova u prostor
Fatic - Dosta nesiguran, puno gresaka i nije me dojmio nesto posebno
Grahovac - To ce da bude igracina ako bude ovako nastavio, svih 90' je trcao, trudio se + majstorska asistencija za Zeca ( Kada je usao Hadzic presao na desno krilo i nastavio da dominira )
Hadzic - Nije se nesto posebno isticao na terenu kada je usao
Govedarica - Standardno, previse komplikovanja, kasnih pasova, zabij glavu u pod i driblaj, izborio je penal i pogodio, a inace po meni najgori igrac danas na terenu
Zeba - Standarno dobar
Zec - Igracina, brz, prodoran, ima osjecaj za gol i prostor, isto svih 90' trcao i trudio se
Todorovic - Nista posebno, 10-tak minuta samo igrao
Jedan grad, jedna ljubav!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 jul 2016, 19:49

Hvala na izvjestaju svima, jos samo ako mozete formacijski kako su igraci bili postavljeni u oba poluvremena, tacno na kojim pozicijama?
Sad imamo krila ko u prici, cak i Grahovac dere po desnom, voli Husref sve varijante isprobati. :)

A drago mi je da Zec ulazi u formu jer ce nam on trebati ove sezone i njegovi golovi i prodori. Za Subica svi znamo kakva je igracina, samo kondicije da uhvati i rahat smo. U kupu cemo imati sasvim odlican sastav koji bi mogao, uz povoljan zrijeb, dogurati do polufinala pa onda koristiti najbolje i ganjati jedan pehar, ako nam se za to ukaze prilika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 jul 2016, 19:56

Prvo poluvrijeme:
Piric
Skahic - Mehmedagic - Kostic - Lazevski
Fatic - Grahovac
Govedarica - Zeba - Subic
Zec

Drugo poluvrijeme je malo izmjesao, prvo je Lazevski igrao Lijevo krilo, a Subic lijevog beka, pa usao Hadzic umjesto Lazevskog na centralnog veznog,Grahovac na desno krilo, a Govedarica na lijevo.

Kasnije umjesto Skahica usao Todorovic na desnog beka.

Grahovac je odlicno odigrao i u sredini i na krilu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2016, 19:57

slika

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 27 jul 2016, 19:57

@staragarda i @Gifron, hvala vam ljudovi na javljanjima, živi mi i zdravi bili. :D
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2016, 19:58

Sad i Zec počeo zabijati.... Danas svi odlični... Pa kamen te j e b o tačno neznam sa kim početi a koga ubaciti :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:.... Ne sjećam se jače Slobode :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jul 2016, 19:58

tek sad vidim kakve mi igrace imamo :D krenimo redom postava koja je istrcala:
Piric: odigrao odlicno, imao finih odbrana, jedan zicer skinuo.
Lazevski: (lijevi bek) odigrao dobro, prodoran, ima finu povratnu loptu, u defanzivi nije los. mislim da on jos nije dostigao punu formu ali i ovakav moze dosta pomoci.
Kostic i Mehmedagic: stoperi nema potrebe puno o njima, ali su ispali par puta :!:
Skahic: (desni bek) odigrao solidno na toj poziciji, imao nekoliko prodora, jak na lopti, jak u duelu.
Fatic: na zadnjem veznom solidno odigrao, ima cvrstocu u igri, ima fin pas, mogao bi biti od pomoci :kafa:
Zeba: pogodio precku, imao par nevjerovatnih pasova, pravio budalom one seljake, nema potrebe puno o njemu :thumbup:
Grahovac :clap: odlican, ima dobar centarsut (asistirao za treci gol Zecu), jak u duelu, sitan brz korak, bit ce itakako pojacanje i jos moze dobro napredovati.
Govedarica: izborio penal, zabio gol iz penala, imao nekoliko prodora, ali opet pravi potez viska i melja loptu, dosta je iziritirao Husrefa
SUbic: lagan, brz, odlican sentarsut, medjutim vidi se da nije najspremniji. igrao je lijevo krilo a pred kraj meca igrao lijevog beka. NEKI SELJOBER IZ SLOGE GA NAPADE NA POLUVREMENU :facepalm: bit ce veliko pojacanje :bow:
Zec: gospodin, utrpao dva gola, treci mu neopravdano ponistili, brz, okretan, i mislim da mora dobijati veliku minutazu.
s klupe usli Eric koji je fantasticno branio, Hadzic (odradio jedan dobar slalom), Todorovic (nije nista posebno uradio) :!:
Husref ima ogroman roster i mora to pametno odraditi :!: Mehidic pored ovakvih igraca nema sta traziti u prvoj :kafa:
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 jul 2016, 20:00

U 64. minuti Sloboda postiže novi pogodak, Zeba ubacuje loptu iz kornera, a Zec glavom pogađa gol Sloge za 3:0.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... eca/201685
Da ne bude zabune, Zeba dodao Grahovcu, Grahovac ubacio savrseno u peterac, Zec pogodio.

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 27 jul 2016, 20:00

Grahovac ponovo jedan od najboljih ako ne i najbolji. Mladi Ademin isto dobar, samo uplašen.
FK Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.