A sto molim te ?? Kako igraju dva desnjaka u najvecim klubovima pa nije problem ?? To samo kod nas imaRichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A sto molim te ?? Kako igraju dva desnjaka u najvecim klubovima pa nije problem ?? To samo kod nas imaRichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.
Nije to bas nebitna stvar ali nije ogromna prepreka pogotovo jer je Djidic klasa i moze se prilagoditi da igra desnoFranckRibery je napisao/la:A sto molim te ?? Kako igraju dva desnjaka u najvecim klubovima pa nije problem ?? To samo kod nas imaRichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.
Koja ce tribina biti otvorena ?wobly92 je napisao/la:17:30hKomunista je napisao/la: Kada je utakmica?
Niko, niko, samo Sloboda
Istočna,sluzit ce se i pivo i sokovi sa ledom po pristupačnim cijenamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koja ce tribina biti otvorena ?wobly92 je napisao/la:17:30hKomunista je napisao/la: Kada je utakmica?
Niko, niko, samo Sloboda
Hvala drug. Nakon najboljeg CB u ligi u prosloj sezoni, Kostica, sad smo doveli i najboljeg beka od prije 2 sezone, i to opet iz Borca. Hvala vam na tome i puno srece u nastavku.vlakanje je napisao/la:samo da cestitam na dovodjenju subica! za njega ste najbolji moguci izbor. ok ekipa, manje vise ista od prosle godine, trener koji ga poznaje, stabilan klub.
dobili ste najboljeg lijevog beka kakvog niko u pl nema, to sa sigurnoscu tvrdim.
mislim da ce biti prva opcija na toj poziciji jer sam cuo da je to spomenuto kada se dogovaralo da ce doci a sad jedino je upitno u kakvoj je formi jer nije bio na pripremama sa partizanom.
al' kako god, cestitke jos jednom, ako budete na nivou prosle godine, lako ga mozete u reprezentaciju izgurati a onda se borite nekako ugovor da mu otkupite!
sretno u nastavku sezone.
Odličan Subić... Brz,prodoran,dosta tačnih pasova... Pogodio je prečku u prvom poluvremenu kad je igrao na krilu....drugo poluvrijeme igra lijevog bekaChinaglia je napisao/la:je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
meni bilo mrskow otici, đe cu gledat' tekmu protiv Sloge jebt
Trenutni rezultat?staragarda je napisao/la:Odličan Subić... Brz,prodoran,dosta tačnih pasova... Pogodio je prečku u prvom poluvremenu kad je igrao na krilu....drugo poluvrijeme igra lijevog bekaChinaglia je napisao/la:je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
Lazevski,Fatic,Zec i Mehmedagic najbolji
3-0katarakta je napisao/la:Trenutni rezultat?staragarda je napisao/la:Odličan Subić... Brz,prodoran,dosta tačnih pasova... Pogodio je prečku u prvom poluvremenu kad je igrao na krilu....drugo poluvrijeme igra lijevog bekaChinaglia je napisao/la:je li neko na Tusnju, da nam kaze nesto o Subicu, drugo nas nista i ne zanima
Lazevski,Fatic,Zec i Mehmedagic najbolji
Da ne bude zabune, Zeba dodao Grahovcu, Grahovac ubacio savrseno u peterac, Zec pogodio.U 64. minuti Sloboda postiže novi pogodak, Zeba ubacuje loptu iz kornera, a Zec glavom pogađa gol Sloge za 3:0.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... eca/201685
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.