Unknown7 je napisao/la:Ja nakon onog jucer sa Kijevom ne igram vise kartone nikad u zivotu, znaci lakat, grubi faulovi nigdje zutog, cak 24 prekrsaja bila, mislim da su zuti prevelika lutrija na koji utjece mnogo faktora, lakse cu pogoditi prijelaz nego zute...krmpotich je napisao/la:Ne kontam te, jesi vezan pupčanom vrpcom za Premier? I kada imaju kartone zavale cifru od 5,6 komadastulic89 je napisao/la:nemoj premier-u da bi stavio totenham-fiorentina i olymiakos-andrlect u ponudu kartona... mamu vas bezobraznu...Evo ti WWIN, sjedi i biraj:
Jos ljudi broje crveni kao 2 kartona. Istu ponudu imas i za kornere. Prekrizis Premier i odes u WWIN ili nastavi jadikovati
zaista ste ljudi upravu, tacno cu se prebaciti u wwin. navika je cudna stvar, zato i igram u premieru, jbg... iz navike vise...
al ove granice kartona me tacno tjeraju od njih.
@Unoknown, eto npr ta granica od 3,5 preko je value po meni danas.
volim ja zute igrati, ne znam ni sam sto, iako sam pao 100 puta bezveze. 4,5 na krasondor-sparta vjerovatno idu preko i totenhem-fiorentina, ide preko 3,5 sigurno, a vrlo izgledno je da ce i 4,5 preko doci. olympiakos-andrlect po moze naci 4,5 preko, neka igra slobodno...