mozemo placati pola-pola pozzAerials je napisao/la:plaćaju, punu cijenu
Ljudi gdje je zlajci, jel taj cita kad privatne poruke ?
I neka nam je Bog na pomoci poslije Thompsonovog koncerta na Tusnju, nece se onaj teren lagano oporaviti.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mozemo placati pola-pola pozzAerials je napisao/la:plaćaju, punu cijenu
kakvu smo sansu imali, ali eto, neiskustvotuzlak1987 je napisao/la:Ebeni Beitar i zuti Jevrej :)
Ucimo se na greskama iz sezone u sezonu tako to ideChinaglia je napisao/la:kakvu smo sansu imali, ali eto, neiskustvotuzlak1987 je napisao/la:Ebeni Beitar i zuti Jevrej
Bi. Jeb.aji ga, imali smo veliku šansu al' nas dozvole i povrede uništiše.wobly92 je napisao/la:Da smo ih prošli preuzeli bi njihov koeficijent i imali bi ove iste protivnike? E baš su i oni imali sreće u žrijebu dosad. Al hajde kad su nas već izbacili nek doguraju što dalje, a ne da su ispali čim su nas prošli.
Zato je i propo. Karma is a bitch.DoeTz je napisao/la:Il jedan grb ljubi il nemoj ni jedan bgt
Odgovoreno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:mozemo placati pola-pola pozzAerials je napisao/la:plaćaju, punu cijenu
Ljudi gdje je zlajci, jel taj cita kad privatne poruke ?
I neka nam je Bog na pomoci poslije Thompsonovog koncerta na Tusnju, nece se onaj teren lagano oporaviti.
Protiv Sloge se vidjelo, il sam bar ja vidio da Skahic nema snage ni za 15 minuta da udje, cim ode u napad nema snage da se vrati i seta nazad.NYKnicks Fan je napisao/la:Skahic umjesto Todorovica
Kako Faktor saznaje, završeni su svi administrativni procesi, te će Musemić za utakmicu protiv Širokog Brijega moći računati na Ivana Fatića i Aleksandra Lazevskog.
Mislim da će prije biti Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Karić,Veseli-Krpićguillermo je napisao/la:Da li je neko bio na treningu(Mramor garant) da potvrdi ev. sastav za Siroki.
Prema slikama izgleda opako:Bobic-Efendic,Dzidic,Kostic,Subic-Merzic,Stjepanovic-Ordagic,Grahovac,Veseli-Karic
kad nadodje, ima da ore momakklasik je napisao/la:Protiv Sloge se vidjelo, il sam bar ja vidio da Skahic nema snage ni za 15 minuta da udje, cim ode u napad nema snage da se vrati i seta nazad.NYKnicks Fan je napisao/la:Skahic umjesto Todorovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.