Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Fordinjo
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Fordinjo » 23 feb 2015, 17:05

Ja sam ovako probro pa valjda se nesto i ubode :)

Caljari - Inter Over 1.5
Jong Ajax - Den Bosch Over 1.5
Fenerbace - Aklsar 1
Svendborg - nestved 1

@2.33

Jong Ajax - Den Bosch Over 2.5
Fenerbace - Aklsar Over 2.5
Jong Twente - Grafschap Over 2.5

@3.17

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 feb 2015, 17:22

Nimes - Sochaux ps2 1.70@
Piast - Belchatow ps2 1.80@
Levante - Granada ps2 1.65@
Cagliari - Inter x2 1.44@
Boavista - Porto pm6 1.43@
Jong Ajax - Den Bosch pm6 1.38@
Napoli - Sasuolo pm6 1.41@
Jong PSV - Oss pm6 1.39@

Kvota: 28,12
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2015, 18:05

Holandska druga liga sve 3+
Porto 3+
Fener 3+
Napoli 3+

5 km

singlovi po 5 km ...

Fener 2/1
Porto 1/2
Napoli 2/1
Inter 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 feb 2015, 18:07

harry_90 je napisao/la:Holandska druga liga sve 3+
Porto 3+
Fener 3+
Napoli 3+

5 km

singlovi po 5 km ...

Fener 2/1
Porto 1/2
Napoli 2/1
Inter 1/2
Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frka :)
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 feb 2015, 18:10

SteveHeighway je napisao/la: Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frka :)
šta će ti slika, lik godinama ovdje i igra i uplaćuje ovako, i dobija što je najvažnije ;)

zgmiky je napisao/la:Levante-Granada X 3.15, X/X 4.90

Španjolska primera došla je do 24.kola koje će večeras zatvoriti dva davljenika i susjeda na ljestvici.
Levante je 19. i ima isti broj bodova kao Granada koja je 18. Ima još dosta do kraja i niti jedna ekipa neće vjerujem riskirati previše pa bolje uzeti i bod nego ništa iako će i jedna i druga vjerojatno slijedeće sezone igrati derbije u segundi no vrijeme će pokazati. Ovo 24.kolo je bez remija, nema podjele bodova barem do večeras i mislim da se neće ponoviti 21.kolo koje je bilo bez remija, teško da se to može opet dogoditi pogotovo ako uzmemo važnost utakmice i teške noge u večerašnjem susretu. Na sitno ću probati i ovaj prelaz a očekujem da možda čak i 0:0 završi ili 1:1.

I međusobni su sumnjivi :D

Levante
Granada

Levante
X

Levante
Granada

Levante
?

slijedi X ? :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 23 feb 2015, 18:15

Raspitao sam se kod poznanika za T. Evansa što je netko spominjao da ide preko večeras. On se složio, ali je dodao da će Gordon vjerojatno zabiti i više od Tyrekea večeras. Pošto je čovjek znalac za NBA i redovito prati i zarađuje, povjerovao sam mu. Ali, nažalost gordona nema u domaćim kladionicama (barem mojim), našao sam ga samo na Marathonbetu po odličnoj kvoti. Dakle:

Eric Gordon over 16,5 @1.90

Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2015, 18:16

SteveHeighway je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Holandska druga liga sve 3+
Porto 3+
Fener 3+
Napoli 3+

5 km

singlovi po 5 km ...

Fener 2/1
Porto 1/2
Napoli 2/1
Inter 1/2
Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frka :)
Frka mi je velika..aa bas mi je smijesno postalo ja postavim traze se dokazi,kad pogodim nigdje nikog..hebe ih nesto,al ne kontam sta..

@hodza
ma hebat ih...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 23 feb 2015, 18:21

Cagliari - Inter 2+
Posljednji susret 24.kola igra se izmedju domacina Cagliaria i Intera, ovdje ocekujem sve osim tradicionalnog italijanskog Catenaccio fudbala. Na klupi domacina je poznati strucnjak Gianfranco Zola koji je zamjenio Zemana, pobornika totalnog fudbala. S druge strane imamo povratnika na klupu Mancinia koji nikako da Inter dovede u red, vec nastavljaju sa igrom toplo hladno od pocetka sezone. Zadnji susret je zavrsen 4:1, ne za Inter, vec za Cagliari. Navijaci Intera ce ocekivati nakon dobre partije protiv Celtica, da se oduze za proslogodisnji poraz, dok domaci navijaci ce ocekivati da konacno skinu skalp jedne velike ekipe u ovoj sezoni, a Interu je ostalo samo ime nekadasnje velike ekipe. U konacnici ovdje ocekujem sve i svasta, da ce biti mnogo golova i prilika, i jedna zanimljiva statisticka informacija jeste da je Caglirai zadnji put odigrao mec kao domacin, a koji je zavrsio samo sa jednim golom, odigran je 11.05.2014. kada je Chievo slavio sa 0:1.
Braunschweig - RB Leipzig 2+
Gosti su u losoj formi u zadnjih 6 gostovanja uspjeli su pogoditi mrezu samo jednom, cesto su odigrali ispod norme 2+, dok domacin u prva dva kola drugog djela sezone su zabiljezili isto toliko poraza, uzimajuci u obzir da obje ekipe imaju Bundesligaske planove, i da je vrijeme da se obje ekipe trznu, a ovo je idealna prilika, a jucerasnjim porazom Kaiserslauterna, Braunschweig ima priliku da se priblizi i tako ostane u utrci za plasman u visi rang, dok gosti nikako da uhvate prikljucak borbi, a ovo je idealna prilika za iznenadjenje, a iznenadjenja uvijek donose igru gol za gol.
Lecce - Messina 2+
Domacin u borbi za plasman u visi rang, dok gosti su daleko od slavnih dana, njima preostaje borba za opstanak. Gosti u zadnjih 10 susreta, samo jednom zavrsili ispod norme 2+, dok domacini ce pokusati nastaviti sa dobrim igrama i obezbjediti sebi trecu vezanu pobjedu. Ocekujem potpunu dominaciju Leccea i da ce brzo doci do vodstva, dok Messina nema sta izgubiti, borba za opstanak im je zagarantovana, u svaki iduci mec ulaze sa ciljem da osvoje sto vise bodova i da poremete planove mnogim kandidatima za visi rang, danas im je prava prilika za to.
Zadnja izmjena: brunoconti, dana/u 24 feb 2015, 08:18, ukupno mijenjano 1 put.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 feb 2015, 18:30

Izvinite ako sam nekog uvrijedio nije mi to bila namjera,nema potrebe za cinizmom i ironijom. @hodza nisam se tebi ni obratio,bolje ti je poredaj te safove ;)
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 feb 2015, 18:32

:urnebes: jesi lud
FORZA MARŠAL !!!

nikadnedobijam
Kontakt:

Post Postao/la nikadnedobijam » 23 feb 2015, 18:36

Samo da se isprati...

levante - granada oba daju i tri i vise golova
kaljari - inter oba daju i tri i vise golova

kvota 6,3;ulog 4,76 KM

Sretno!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2015, 18:37

Levante-Granada 1 @2,2
D.Barral daje gol @2,75
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 23 feb 2015, 18:39

bevanda4 je napisao/la:Raspitao sam se kod poznanika za T. Evansa što je netko spominjao da ide preko večeras. On se složio, ali je dodao da će Gordon vjerojatno zabiti i više od Tyrekea večeras. Pošto je čovjek znalac za NBA i redovito prati i zarađuje, povjerovao sam mu. Ali, nažalost gordona nema u domaćim kladionicama (barem mojim), našao sam ga samo na Marathonbetu po odličnoj kvoti. Dakle:

Eric Gordon over 16,5 @1.90

Sretno!
U max bet-u granica 14,5 al je over 1,70

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 23 feb 2015, 18:42

SteveHeighway je napisao/la:Izvinite ako sam nekog uvrijedio nije mi to bila namjera,nema potrebe za cinizmom i ironijom. @hodza nisam se tebi ni obratio,bolje ti je poredaj te safove ;)

dva dana si tu i vec imas neke specijalne zahtjeve :crazy:
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 23 feb 2015, 18:47

Ma nisu to zahtjevi,nego ce ga mozda neko htjeti ispratiti,a lik i ne odigra to nego beze stavi. Kazem "mozda". Drugo je kad neko stavi sa analizama nesta realno za odigrati,ali ovo s prelazima mi je djecije,srednjoskolski bas. No,svako dobro
Steven Gerrard !

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 23 feb 2015, 18:50

Jong Ajax - Den Bosch 2 2,55 juce za Ajax igralo par igraca iz ove ekipe tako da danas nemaju pravo na nastup a sutra igraju i LS U19 tako da vrijedi probati 2
P.S U max bet-u ova utakmica izabecna iz ponude

DavidDeGea
Kontakt:

Post Postao/la DavidDeGea » 23 feb 2015, 19:25

Lisac je napisao/la:Jong Ajax - Den Bosch 2 2,55 juce za Ajax igralo par igraca iz ove ekipe tako da danas nemaju pravo na nastup a sutra igraju i LS U19 tako da vrijedi probati 2
hvala za info.drug,ispraticu ovo na neki srednji ulog :thumbup:

i pokusati jos cagliari-inter 5+ i 7+ na njihovim medjusobnim utakmicama uvijek pada puno golova

sretno svima veceras :mrgreen:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 feb 2015, 19:27

DavidDeGea je napisao/la:
Lisac je napisao/la:Jong Ajax - Den Bosch 2 2,55 juce za Ajax igralo par igraca iz ove ekipe tako da danas nemaju pravo na nastup a sutra igraju i LS U19 tako da vrijedi probati 2
hvala za info.drug,ispraticu ovo na neki srednji ulog :thumbup:

i pokusati jos cagliari-inter 5+ i 7+ na njihovim medjusobnim utakmicama uvijek pada puno golova

sretno svima veceras :mrgreen:
Duje Čop daje gol :cool:

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 23 feb 2015, 19:30

http://prntscr.com/68wx6c" onclick="window.open(this.href);return false; sretno ako neko isprati

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 23 feb 2015, 19:31

Ajax II - Den Bosch 1 @ 2.65 i 4+ @ 2.05 - prvo zbog međusobnog omjera, drugo jer... Nizozemci
slika
Twente II - De Graafschap 3+ @ 1.40, 4+ @ 2.00 i 5+ @3.50 - međusobni omjer i Nizozemci :D
slika
Možda i bolje da kasno stavljam, vidjet ćemo za koji sat ;)

Braunschweig - RB Leipzig oba daju gol i 3+ @ 2.40 - prošla je završila 3-1, postave su ofanzivne...
Boavista - Porto (-3+) 1X @ 1.35 - zadnjih 15 puta samo 2 nije bilo, iako otprije ohoho godina. Ove sezone su igrali jednom, 0-0. Iako Porto mora doći blizu Benfice, mislim da ide i manje od 3 po 2.00, ali ovo je "sigurnije".
Levante - Granada pikX @ 1.50 - na ovu utakmicu idem jače, ovo mi je "sigurnija" varijanta.
Cagliari - Inter oba daju gol @ 1.65 - efikasne ekipe, loše obrane, međusobni omjeri itd.

Na 10KM je dobitak nekih 56KM :geek:
Zadnja izmjena: Griselda, dana/u 23 feb 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.