Caljari - Inter Over 1.5
Jong Ajax - Den Bosch Over 1.5
Fenerbace - Aklsar 1
Svendborg - nestved 1
@2.33
Jong Ajax - Den Bosch Over 2.5
Fenerbace - Aklsar Over 2.5
Jong Twente - Grafschap Over 2.5
@3.17
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frkaharry_90 je napisao/la:Holandska druga liga sve 3+
Porto 3+
Fener 3+
Napoli 3+
5 km
singlovi po 5 km ...
Fener 2/1
Porto 1/2
Napoli 2/1
Inter 1/2
šta će ti slika, lik godinama ovdje i igra i uplaćuje ovako, i dobija što je najvažnijeSteveHeighway je napisao/la: Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frka
zgmiky je napisao/la:Levante-Granada X 3.15, X/X 4.90
Španjolska primera došla je do 24.kola koje će večeras zatvoriti dva davljenika i susjeda na ljestvici.
Levante je 19. i ima isti broj bodova kao Granada koja je 18. Ima još dosta do kraja i niti jedna ekipa neće vjerujem riskirati previše pa bolje uzeti i bod nego ništa iako će i jedna i druga vjerojatno slijedeće sezone igrati derbije u segundi no vrijeme će pokazati. Ovo 24.kolo je bez remija, nema podjele bodova barem do večeras i mislim da se neće ponoviti 21.kolo koje je bilo bez remija, teško da se to može opet dogoditi pogotovo ako uzmemo važnost utakmice i teške noge u večerašnjem susretu. Na sitno ću probati i ovaj prelaz a očekujem da možda čak i 0:0 završi ili 1:1.
Frka mi je velika..aa bas mi je smijesno postalo ja postavim traze se dokazi,kad pogodim nigdje nikog..hebe ih nesto,al ne kontam sta..SteveHeighway je napisao/la:Moze li slika za ove prelaze ? Ako nije frkaharry_90 je napisao/la:Holandska druga liga sve 3+
Porto 3+
Fener 3+
Napoli 3+
5 km
singlovi po 5 km ...
Fener 2/1
Porto 1/2
Napoli 2/1
Inter 1/2
U max bet-u granica 14,5 al je over 1,70bevanda4 je napisao/la:Raspitao sam se kod poznanika za T. Evansa što je netko spominjao da ide preko večeras. On se složio, ali je dodao da će Gordon vjerojatno zabiti i više od Tyrekea večeras. Pošto je čovjek znalac za NBA i redovito prati i zarađuje, povjerovao sam mu. Ali, nažalost gordona nema u domaćim kladionicama (barem mojim), našao sam ga samo na Marathonbetu po odličnoj kvoti. Dakle:
Eric Gordon over 16,5 @1.90
Sretno!
SteveHeighway je napisao/la:Izvinite ako sam nekog uvrijedio nije mi to bila namjera,nema potrebe za cinizmom i ironijom. @hodza nisam se tebi ni obratio,bolje ti je poredaj te safove
hvala za info.drug,ispraticu ovo na neki srednji ulogLisac je napisao/la:Jong Ajax - Den Bosch 2 2,55 juce za Ajax igralo par igraca iz ove ekipe tako da danas nemaju pravo na nastup a sutra igraju i LS U19 tako da vrijedi probati 2
P.S U max bet-u ova utakmica izabecna iz ponude
Duje Čop daje golDavidDeGea je napisao/la:hvala za info.drug,ispraticu ovo na neki srednji ulogLisac je napisao/la:Jong Ajax - Den Bosch 2 2,55 juce za Ajax igralo par igraca iz ove ekipe tako da danas nemaju pravo na nastup a sutra igraju i LS U19 tako da vrijedi probati 2
P.S U max bet-u ova utakmica izabecna iz ponude![]()
i pokusati jos cagliari-inter 5+ i 7+ na njihovim medjusobnim utakmicama uvijek pada puno golova
sretno svima veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.