vjeruj mi ne čudi me s obzirom na šta im je uprava radila ove prošle sezone, a posebno Husariću...ja navijam za strejndžere tako da mi paše takav rasplet, a pametnije im je onda da nas odbiju...jer će zijanit igrača vrlo brzo ako šarne za nas...Sandokan87 je napisao/la:Ma znam trojcu koju ganjate al vas njihovi menadzeri handre ko da ste svatovac a ne sarajevo. Ako vam izofiram morat cu vas odlezat. Husaric ce vas skenjat po pitanju jednog igraca.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
Fol ovaj derpe ozbiljan, zna šta se dešava u klubu 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma vi Husaricu sluzite za dizanje sopstvenog rejtinga na ovom nasem trzistu. Sve sto valja zavrsi u Zrinjskom. I taj Hodzic je prvobitno trebao u Zrinjski pa haj ako ne moze dole u Hercegovinu daj ga vamo na Kosevo. Sto vam Pirica nije dao? Lozi vas sa pricom da ima igrace za evropsko sarajevo, a u sustini polonjaci teski. Sad ovo sto ganjate, je eto moze se reci iznad prosjeka ove lige. Znam da je Zeljo iz nase lige ganjao samo Ordagica, ali izgleda da je i on pao kurcu za usi, stopio se sa sivilom Slobode pa se tu i rucna povukla.DenchiNL je napisao/la:vjeruj mi ne čudi me s obzirom na šta im je uprava radila ove prošle sezone, a posebno Husariću...ja navijam za strejndžere tako da mi paše takav rasplet, a pametnije im je onda da nas odbiju...jer će zijanit igrača vrlo brzo ako šarne za nas...Sandokan87 je napisao/la:Ma znam trojcu koju ganjate al vas njihovi menadzeri handre ko da ste svatovac a ne sarajevo. Ako vam izofiram morat cu vas odlezat. Husaric ce vas skenjat po pitanju jednog igraca.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
znam da nas Husarić mrzi iz dna duše što smo mu uzeli Duleta...ostatak menadžer sage je bio po portalimaNeandertalac je napisao/la:Fol ovaj derpe ozbiljan, zna šta se dešava u klubu
on tako radi , na proslavi titule zrinjskog , lik stavlja kao oproštaj za Mešanovića i Pirića status nekakavSandokan87 je napisao/la: Ma vi Husaricu sluzite za dizanje sopstvenog rejtinga na ovom nasem trzistu. Sve sto valja zavrsi u Zrinjskom. I taj Hodzic je prvobitno trebao u Zrinjski pa haj ako ne moze dole u Hercegovinu daj ga vamo na Kosevo. Sto vam Pirica nije dao? Lozi vas sa pricom da ima igrace za evropsko sarajevo, a u sustini polonjaci teski. Sad ovo sto ganjate, je eto moze se reci iznad prosjeka ove lige. Znam da je Zeljo iz nase lige ganjao samo Ordagica, ali izgleda da je i on pao kurcu za usi, stopio se sa sivilom Slobode pa se tu i rucna povukla.
Pirić je bio gotov ali htjeo da čeka do kraja prelaznog pa da onda šarne kad sve vani propadne, meni je drago da su ga tad ****, posebno kad vidiš one kikseve i vraćanje lopte kriminalno...prenapuhan...ovaj mali Matej iz Čelika puno ozbiljnije izgleda...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 dec 2017, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma boli njega neka stvar za tim igracem. Tom igracu kojeg ti spominjes krajnji domet je FK Sarajevo, i on van okvira ove lige nece otici! Ima on zlatne koke tipa Piric s kojim se ogradi za sve igrace na kojima kako kazes "Ispusi". Sad ce Pirica prodati i uzeti cifricu. On igraca ala Hodzic ima koliko hoces, samo je pitanje ko je kome uvali on vama ili vi njemu, jer je taj isti Hodzic dobio tarabu u zapadnom mostaru a kod vas proglasen mega pojacanjem.DenchiNL je napisao/la:znam da nas Husarić mrzi iz dna duše što smo mu uzeli Duleta...ostatak menadžer sage je bio po portalimaNeandertalac je napisao/la:Fol ovaj derpe ozbiljan, zna šta se dešava u klubu
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma dobro treba biti realan Piric je macka na golu i valjao je Zrinjskom bezbroj puta. Nije on dzaba na spisku reprezentacije. Ima ova liga jos dobrih golmana tipa Mirkovic iz Celika, Velic iz Mladosti i Trkulja iz Borca. Kjosevskog ne zelim svrstavati u ovu grupu jer je on vec dokazan kvalitet.DenchiNL je napisao/la:znam da nas Husarić mrzi iz dna duše što smo mu uzeli Duleta...ostatak menadžer sage je bio po portalimaNeandertalac je napisao/la:Fol ovaj derpe ozbiljan, zna šta se dešava u klubu
on tako radi , na proslavi titule zrinjskog , lik stavlja kao oproštaj za Mešanovića i Pirića status nekakavSandokan87 je napisao/la: Ma vi Husaricu sluzite za dizanje sopstvenog rejtinga na ovom nasem trzistu. Sve sto valja zavrsi u Zrinjskom. I taj Hodzic je prvobitno trebao u Zrinjski pa haj ako ne moze dole u Hercegovinu daj ga vamo na Kosevo. Sto vam Pirica nije dao? Lozi vas sa pricom da ima igrace za evropsko sarajevo, a u sustini polonjaci teski. Sad ovo sto ganjate, je eto moze se reci iznad prosjeka ove lige. Znam da je Zeljo iz nase lige ganjao samo Ordagica, ali izgleda da je i on pao kurcu za usi, stopio se sa sivilom Slobode pa se tu i rucna povukla.debil lik
Pirić je bio gotov ali htjeo da čeka do kraja prelaznog pa da onda šarne kad sve vani propadne, meni je drago da su ga tad ****, posebno kad vidiš one kikseve i vraćanje lopte kriminalno...prenapuhan...ovaj mali Matej iz Čelika puno ozbiljnije izgleda...
ufffff, boli boli, plako je i tužio...pa produžio...i sad nam neda ni za akademiju da uzimamo igrače gdje može zasmetat.... kakvu tarabu pa ne bi im igro onaj mali beka što ga je Hus traumiro u mladosti, sutra da dobije raskid osvanuo bi doleSandokan87 je napisao/la:
Ma boli njega neka stvar za tim igracem. Tom igracu kojeg ti spominjes krajnji domet je FK Sarajevo, i on van okvira ove lige nece otici! Ima on zlatne koke tipa Piric s kojim se ogradi za sve igrace na kojima kako kazes "Ispusi". Sad ce Pirica prodati i uzeti cifricu. On igraca ala Hodzic ima koliko hoces, samo je pitanje ko je kome uvali on vama ili vi njemu, jer je taj isti Hodzic dobio tarabu u zapadnom mostaru a kod vas proglasen mega pojacanjem.
- MocMahale444
Glup si ali ono ozbiljno, yebo te idol a ti njega da vam nije dosadno.Policeman je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Je bem ti mramore boga![]()
![]()
pa ovo je presmjesno BRAVO![]()
![]()
Sad razumijem zasto si Virtu, MocMahaleu i slicnima idol
Jel se jos hranis onom hranom sto si reklamirao, daj bolan zao mi te findrati.
Mahaleu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne branim, **** je to od covjeka. Davno smo se mi klonili budale i zabranili mu pristup Grbavici. Cinjenica je da on ima par dobrih eksponata i grupu debilnih igraca na kojima fata sitnis sve na ho ruk sistem, cekajuci sezonu ili pola iste da taj pruzi zapazene partije pa da ga tusne vama ili nekoj drugoj ekipi. Davno sam ja govorio da je to debilcina prve klase. Da smo mu mi dali pristupa uzeo bi on maha...DenchiNL je napisao/la:ufffff, boli boli, plako je i tužio...pa produžio...i sad nam neda ni za akademiju da uzimamo igrače gdje može zasmetat.... kakvu tarabu pa ne bi im igro onaj mali beka što ga je Hus traumiro u mladosti, sutra da dobije raskid osvanuo bi doleSandokan87 je napisao/la:
Ma boli njega neka stvar za tim igracem. Tom igracu kojeg ti spominjes krajnji domet je FK Sarajevo, i on van okvira ove lige nece otici! Ima on zlatne koke tipa Piric s kojim se ogradi za sve igrace na kojima kako kazes "Ispusi". Sad ce Pirica prodati i uzeti cifricu. On igraca ala Hodzic ima koliko hoces, samo je pitanje ko je kome uvali on vama ili vi njemu, jer je taj isti Hodzic dobio tarabu u zapadnom mostaru a kod vas proglasen mega pojacanjem.sad mi ga nešto puno braniš
sekiraš mi se za Husarinu zaradu, neće na dobro
nema ovde više igrača kvalitetnih ako ih sam neodškoluješ u svom OP/Akademiji...tj. rano uzmeš pa iškoluješ u igrača pismenog, bez šiša i ostalog...Sandokan87 je napisao/la:Ma ne branim, **** je to od covjeka. Davno smo se mi klonili budale i zabranili mu pristup Grbavici. Cinjenica je da on ima par dobrih eksponata i grupu debilnih igraca na kojima fata sitnis sve na ho ruk sistem, cekajuci sezonu ili pola iste da taj pruzi zapazene partije pa da ga tusne vama ili nekoj drugoj ekipi. Davno sam ja govorio da je to debilcina prve klase. Da smo mu mi dali pristupa uzeo bi on maha...DenchiNL je napisao/la:ufffff, boli boli, plako je i tužio...pa produžio...i sad nam neda ni za akademiju da uzimamo igrače gdje može zasmetat.... kakvu tarabu pa ne bi im igro onaj mali beka što ga je Hus traumiro u mladosti, sutra da dobije raskid osvanuo bi doleSandokan87 je napisao/la:
Ma boli njega neka stvar za tim igracem. Tom igracu kojeg ti spominjes krajnji domet je FK Sarajevo, i on van okvira ove lige nece otici! Ima on zlatne koke tipa Piric s kojim se ogradi za sve igrace na kojima kako kazes "Ispusi". Sad ce Pirica prodati i uzeti cifricu. On igraca ala Hodzic ima koliko hoces, samo je pitanje ko je kome uvali on vama ili vi njemu, jer je taj isti Hodzic dobio tarabu u zapadnom mostaru a kod vas proglasen mega pojacanjem.sad mi ga nešto puno braniš
sekiraš mi se za Husarinu zaradu, neće na dobro
i to je dobar razvoj za sve...još ubost sa nekim strancem iskusnijim i to je to...
- Sandokan87
- Kontakt:
@DenchiNL Ma ima, moze se probrati dobrih igraca ali treba imati oko za iste. Bezbroj i je doslo i u Zelju i u Sarajevo sa prefiksom ubojitog strijelca pa se ni na Grbavici ni na Kosevu nisu sastavili sa loptom.
- Neandertalac
- Kontakt:
- Sandokan87
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Npr Livak.
Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ti si forumas godine, nema ti ravan.Penaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Hvala steta sto drugi ne misle takoSandokan87 je napisao/la:Ma ti si forumas godine, nema ti ravan.Penaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma daj da lobiramo, nemoj zajebavat pa jaPenaltiky je napisao/la:Hvala steta sto drugi ne misle takoSandokan87 je napisao/la:Ma ti si forumas godine, nema ti ravan.Penaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
- Evolution87
- Kontakt:
Ako bude wobly izgubit ce u finalu, tako da sam za tobetijaPenaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Ako bude wobly izgubit ce u finalu, tako da sam za tobetijaPenaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MocMahale444
Sta se javlja ovaj Dževad Galijašević. Bjezi ba idi pisi negdje drugo, ovdje si visak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.