Kako ste nedokazni čovjek ne voli taj stil nogometa
Svak ima ukusa ,evo ja na primjer uživam gledati Arsenal ,i oni za mene godinama igraju najljepši fudbal za oko,
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
legenda reala je napisao/la:Pa kako ste vas dvojica ludi ,čovjek voli nogomet sa puno trke,duela "muški nogomet"i zato čovjek prati engleski nogomet ,a ne španski koji ruku na srce dosadan
Kako ste nedokazni čovjek ne voli taj stil nogometa
Svak ima ukusa ,evo ja na primjer uživam gledati Arsenal ,i oni za mene godinama igraju najljepši fudbal za oko,
Imate još jednog . Još malo pa 6% ...Sir Matt je napisao/la:95% svijeta misli isto , a ovih 5% su Paja , Ti , i slični bogohuli .
sankcionišite prvo onog Saurnamea ,jer će on prvi doći da provocira (to mu je profesija),e onda će doći Andres i kompanija i ode sve u pm (ako Barsa pobijedi )ako izgubi ne brini neće biti problema (jer zna se ko prvi uvijek počinje na ovom forumu i onda pobijegne a nevini dobijaju banove (to su Saurname i Barrsina ekipa već sam reko Andres i kompanija )Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Barcelone/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni.![]()
Prvo nauci pravilno napisati nick pa tek onda nekog optuzi..nisam dosad nikoga vrijeđao po bilo kojoj osnovi niti cu..navijacka prepucavanja su normalna stvar na forumu,,,ocigledno nekim ne odgovara kad im neko slozi kontru pa onda momentalno to okarakterisu kao vrijeđanje i sl....legenda reala je napisao/la:sankcionišite prvo onog Saurnamea ,jer će on prvi doći da provocira (to mu je profesija),e onda će doći Andres i kompanija i ode sve u pm (ako Barsa pobijedi )ako izgubi ne brini neće biti problema (jer zna se ko prvi uvijek počinje na ovom forumu i onda pobijegne a nevini dobijaju banove (to su Saurname i Barrsina ekipa već sam reko Andres i kompanija )Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Barcelone/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni.![]()
Jao strasan klipTrasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Chelsea_CBH je napisao/la:Da Arsenalu već unaprijed izrazim sućut...
lol kako smijesno -_-"don_burza je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Da Arsenalu već unaprijed izrazim sućut...
a chelziju vec pravis tehvid
Ah , tu dolazimo na ono , moja cura je najnaj iako je recimo prva kona 3x ljepša . Ima velike uši .Phill Jackson je napisao/la:@sir matt
cuj nije tesko rec da ti se svidja kako igrajutrebam li ja tebi nacrtat da mi se uopste ne svidja takva igra al pretpostavljam da ti imas sposobnost da udjes u neciji mozak i znas kako neko misli,nije smak svijeta ako mi se ne svidja,isto sto se nekima ne svidja kako igraju pojedini klubovi i to je sasvim normalna stvar..ako se tebi nesto svidja ne mora znacit da ce se i nekom drugom svidit,volim brzu igru bez pretjeranog silovanja lopte i to je to..eto valjda si sad skonto..ja sam samo objasnio sto ne volim njihov nacin igre i tolko od mene.
Tevhid .don_burza je napisao/la:a chelziju vec pravis tehvid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.