Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

legenda reala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la legenda reala » 16 feb 2011, 13:33

Pa kako ste vas dvojica ludi ,čovjek voli nogomet sa puno trke,duela "muški nogomet"i zato čovjek prati engleski nogomet ,a ne španski koji ruku na srce dosadan
Kako ste nedokazni čovjek ne voli taj stil nogometa
Svak ima ukusa ,evo ja na primjer uživam gledati Arsenal ,i oni za mene godinama igraju najljepši fudbal za oko, ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 16 feb 2011, 13:34

legenda reala je napisao/la:Pa kako ste vas dvojica ludi ,čovjek voli nogomet sa puno trke,duela "muški nogomet"i zato čovjek prati engleski nogomet ,a ne španski koji ruku na srce dosadan
Kako ste nedokazni čovjek ne voli taj stil nogometa
Svak ima ukusa ,evo ja na primjer uživam gledati Arsenal ,i oni za mene godinama igraju najljepši fudbal za oko, ;)
Sir Matt je napisao/la:95% svijeta misli isto , a ovih 5% su Paja , Ti , i slični bogohuli .
Imate još jednog . Još malo pa 6% ... :mrgreen:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 feb 2011, 13:35

Sudci su krali a Barcelona profitirala na toj kradji to napisi, inace nervoze nema bio bi mozda nervozan samo pred utakmicu koja bi odlucila da li cemo biti prvaci Premiershipa ili ne za ostalo nema nervoze, a volio bi da sam nervozan jer obicno tada osvajamo sjecam se Wiltorda na Old Trafordu i meni najdraze suverene titule na White Hart Laneu znaci kad god sam nervozan dobijamo ali dobro bila je to neka druga ekipa danas su to jos talentovaniji momci.

Come on Arsenal!
Dio Arsenala

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 feb 2011, 13:37

@sir matt

cuj nije tesko rec da ti se svidja kako igraju :roll: trebam li ja tebi nacrtat da mi se uopste ne svidja takva igra al pretpostavljam da ti imas sposobnost da udjes u neciji mozak i znas kako neko misli,nije smak svijeta ako mi se ne svidja,isto sto se nekima ne svidja kako igraju pojedini klubovi i to je sasvim normalna stvar..ako se tebi nesto svidja ne mora znacit da ce se i nekom drugom svidit,volim brzu igru bez pretjeranog silovanja lopte i to je to..eto valjda si sad skonto..ja sam samo objasnio sto ne volim njihov nacin igre i tolko od mene.

edit:potpis @legendo reala
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

GolgeterBeograd
Kontakt:

Post Postao/la GolgeterBeograd » 16 feb 2011, 13:39

Pravo ste se raskokodakali. Ovdje u Londonu je sjajna atmosfera pred utakmicu večeras. Inače noćni život u Londonu je sjajan, večeras se nadam da će Arsenal slaviti i smiriti ove navijače Farse na forumu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2011, 14:07

Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Barcelone/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 feb 2011, 14:11

Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Barcelone/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
sankcionišite prvo onog Saurnamea ,jer će on prvi doći da provocira (to mu je profesija),e onda će doći Andres i kompanija i ode sve u pm (ako Barsa pobijedi )ako izgubi ne brini neće biti problema (jer zna se ko prvi uvijek počinje na ovom forumu i onda pobijegne a nevini dobijaju banove (to su Saurname i Barrsina ekipa već sam reko Andres i kompanija ) ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2011, 14:15

Meni neke stvari nisu jasne
Evo ja cu veceras sa drustvom malo rostilja baciti i po koju rakiju trehnuti isto tako dodati koji tekit na sve to uzivati

a ovdje bi neki volili da barca ili arsenal pobjede vise nego da dobiju zdravo dijete ili nemam pojma dobiju poso il et ubodu na kladionici

razumijem ja da je to fudbal emocije i sve to al ja to samo mogu doziviti sa bosnom i sa lokalnim timom
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 14:59

legenda reala je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Barcelone/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
sankcionišite prvo onog Saurnamea ,jer će on prvi doći da provocira (to mu je profesija),e onda će doći Andres i kompanija i ode sve u pm (ako Barsa pobijedi )ako izgubi ne brini neće biti problema (jer zna se ko prvi uvijek počinje na ovom forumu i onda pobijegne a nevini dobijaju banove (to su Saurname i Barrsina ekipa već sam reko Andres i kompanija ) ;)
Prvo nauci pravilno napisati nick pa tek onda nekog optuzi..nisam dosad nikoga vrijeđao po bilo kojoj osnovi niti cu..navijacka prepucavanja su normalna stvar na forumu,,,ocigledno nekim ne odgovara kad im neko slozi kontru pa onda momentalno to okarakterisu kao vrijeđanje i sl....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 16 feb 2011, 15:07

Vidim da je ovdje vec uzavrela atmosfera :lol:

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 16 feb 2011, 15:09

Da Arsenalu već unaprijed izrazim sućut...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 16 feb 2011, 15:11

Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao strasan klip 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2011, 15:14

Chelsea_CBH je napisao/la:Da Arsenalu već unaprijed izrazim sućut...

a chelziju vec pravis tehvid
Thomas Müller - Fußballgott

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 feb 2011, 15:46

don_burza je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Da Arsenalu već unaprijed izrazim sućut...

a chelziju vec pravis tehvid
lol kako smijesno -_-"

iskreno vise bih volio da Arsenal pobjedi u obe utakmice, ne sto mrzim barcu vec radi engleske lige, ako vec sad ispadnu lakse ce se skoncentrisati premiershipu

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 16 feb 2011, 16:20

@za obicne navijace:veceras ocekujem jednu odlicnu utakmicu..i zasigurno cemo je i imati jer se sastaju dva tima koja u pravom smislu rijeci igraju fudbal..iskreno bi volio da barcelona bude ta koja ce na kraju slaviti al u slucaju da nas topnici izbace,volio bi da oni u tom slucaju i osvoje ovo takmicenje..

@za paju patka:mislim da ce veceras hegemonisticka barcelona izdominirati kvaziamaterski klub iz londona koji se u 21 vijeku fura na kraljici :mrgreen: doduse imaju i frankovci koji furaju kralja,et mislim koji je to nivo,bit s realom u istom sepetu :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 feb 2011, 16:30

Veceras je zagarantovan dobar fudbal za sladokusce, ko voli ljepotu doci ce na svoje, sinoc smo gledali Milan i totenham i mogli smo vidjeti kako fudbal zna biti i ruzan, zato ko god prodje svakako zasluzuje da bude prvak evrope. Istina i da Arsenal nije izvukao Barcu tesko bi mogli osvojiti LP, ali i ja bi volio ako se ipak desi neko cudo pa nas izbace, da na kraju oni budu prvaci evrope, samo sto mislim da cemo do finala gledati barcinu ljepotu kako jurisa na protivnicke bunkere
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 16 feb 2011, 17:43

Phill Jackson je napisao/la:@sir matt
cuj nije tesko rec da ti se svidja kako igraju :roll: trebam li ja tebi nacrtat da mi se uopste ne svidja takva igra al pretpostavljam da ti imas sposobnost da udjes u neciji mozak i znas kako neko misli,nije smak svijeta ako mi se ne svidja,isto sto se nekima ne svidja kako igraju pojedini klubovi i to je sasvim normalna stvar..ako se tebi nesto svidja ne mora znacit da ce se i nekom drugom svidit,volim brzu igru bez pretjeranog silovanja lopte i to je to..eto valjda si sad skonto..ja sam samo objasnio sto ne volim njihov nacin igre i tolko od mene.
Ah , tu dolazimo na ono , moja cura je najnaj iako je recimo prva kona 3x ljepša . Ima velike uši . :?
don_burza je napisao/la:a chelziju vec pravis tehvid
Tevhid .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 feb 2011, 17:53

Ja cu samo reci nek' pobjedi bolji,volio bih da prodje Arsenal,a ako to ipak bude Barcelona,onda neka to bude bez sudijskih pogresaka,jer su nas stale orgomno bodova ove sezone.Vjerujem u tim Arsenala,vjerujem da imamo 50% sanse da prodjemo,sve dok se ne zavrsi prva tekma ne odustajem od nase polovice mogucnosti prolaska.Ocekujem dobru partiju Jacka Willshire-a,i,ako bog da,koji njegov gol.Mislim da ce biti dobra tekma,koju cu ja gledati,ocigledno,stojeci,jer vec sad nemam zivaca da sjedim "s mirom" :D A i Arsene nam porucuje:"Nećemo se odricati naše filozofije. Igraćemo našu igru, sa dosta pasova i poseda nad loptom. Ako uspemo u tome, imamo veliku šansu da ih pobedimo".Sretno nama i ako bog da do pobjede,zadovoljan 1:0 pobjedom. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 feb 2011, 17:56

Kakvu pas igru on namerava da igra protiv jakog presinga Barcelone? Dodaj i tome veliki posjed lopte koji Barcelona u svakoj utakmici ostvari...

Mislim da Arsenal ne moze veceras do pobjede, mozda do remija ako ih uhvate na kontre, mada cisto sumnjam s obzirom na kontrolu lopte koju Barcelona posjeduje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 16 feb 2011, 17:57

djabe lakse bosancu metar u guzicu nego cenat u glavu... slusaj matt nisu isti moji i tvoji ukusi, ti ako volis plavuse a ja ne, naravno da meni plavusa nikad nece biti najbolja, to ti je ukus, o tome se ne raspravlja, to je licno, meni ne lezi barca, na volim je i ne igra(po meni) najbolji fudbal, meni igra najbolji fudbal arsenal i to je tako... tebi najbolje igra barca, i sad svima mora ?? jel to to??? pa budi malo realan, mislim kad narastes sretati ces se sa ljudima koji nemaju misljenje kao ti, a imaju pravo na svoje i drugcije misljenje, i naravno ukuse..
YNWA !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.